Įkraunama...
Įkraunama...

Dovana vyrui

QUOTE(adele3 @ 2007 08 26, 13:19)
Dėkui 4u.gif
Reikės nulėkti. Manau, man arčiausiai bus Megoj, ten yra Skonis ir kvapas. Aš lygtai ten kaljaną pirkau, bet matyt visko neapžiūrėjau g.gif

Prašau, nėra už ką 4u.gif
taip ten irgi yra, jei neklystu jie būna prekystaliuose po stiklu, bent jau akropolyje, tai ten mačiau padėtus. Sėkmės.
Kai nusipirksi, papasakok kaip sekėsi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jūja: 26 rugpjūčio 2007 - 12:50
man truputį bėda gaunasi su draugo gimtadieniu... Kadangi mes gimę vienos dienos skirtumu, tai gaunasi mano gimtadienis šeštadienį, o jo sekmadienį. Jau kaip ir nutarėm, kad švęsim nuo šeštadienio iki sekmadienio, sodyboj, su jo draugais. Tai pagrindinis jo gimtadienio tūsas bus per mano gimdienį, o savo tikrojo gimtadienio dieną jau jam bus ne iki siurprizų po šeštadienio šventimo g.gif Malonioms staigmenoms lieka laikas po 12val. nakties, ir tik tai, ką galima nepastebimai atsigabenti į sodybą prie ežero, ir kas neatrodytų, kaip dovana sau.
Gal kas turit tinkamų idėjų? Su siurprizais norėtųsi tilpti į kokį 100lt, nes jau dovana jam pakainuos doh.gif
dėl pačios dovanos, tai turiu kelis varijantus nuklausiusi, ko jis norėtų. Tai gali būti apyrankė ar grandinėlė, medžioklinis peilis, mobiliakas... pirmenybe teikiu papuošalui, bet norėčiau kad jis jau būtų jį išsirinkęs, o apie medžioklinius peilius nieko neišmanau. Kokie yra geri, kiek jie kainuoja ir t.t. mačiau net už 700lt blink.gif bet man smarkiai per brangu verysad.gif
Atsakyti
Jo situacija gera biggrin.gif
Apyranke ar grandinele visai miela, gali ant rankos sidabrine kokia storesne,del peiliu tai yra ir pigesniu,tikrai maciau bet nepamenu kur,pabandyk paieskot armijai ir civiliams.Dar gali koki raktu pakabuka grazu ir isgraviruoti,arba gertuve jei patinka buti gamtoje-ja taip pat galima isgraviruoti :ax:As dovanojau raktu pakabuka su zenklu i kaire draudziama smile.gif cia kiap ant priklolo prie dovanos,kaina gavosi nedidele mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Reda318: 29 rugpjūčio 2007 - 12:45
QUOTE(Reda318 @ 2007 08 29, 13:44)
Jo situacija gera  biggrin.gif
Apyranke ar grandinele visai miela, gali ant rankos sidabrine kokia storesne,del peiliu tai yra ir pigesniu,tikrai maciau bet nepamenu kur,pabandyk paieskot armijai ir civiliams.Dar gali koki raktu pakabuka grazu ir isgraviruoti,arba gertuve jei patinka buti gamtoje-ja taip pat galima isgraviruoti :ax:As dovanojau raktu pakabuka su zenklu i kaire draudziama  smile.gif cia kiap ant priklolo prie dovanos,kaina gavosi nedidele mirksiukas.gif

O kur pardavineja tokius pakabukus su zenklu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Reda318 @ 2007 08 29, 14:44)
Jo situacija gera  biggrin.gif
Apyranke ar grandinele visai miela, gali ant rankos sidabrine kokia storesne,del peiliu tai yra ir pigesniu,tikrai maciau bet nepamenu kur,pabandyk paieskot armijai ir civiliams.Dar gali koki raktu pakabuka grazu ir isgraviruoti,arba gertuve jei patinka buti gamtoje-ja taip pat galima isgraviruoti :ax:As dovanojau raktu pakabuka su zenklu i kaire draudziama  smile.gif cia kiap ant priklolo prie dovanos,kaina gavosi nedidele mirksiukas.gif

tai vat ir galvoju, papuošalą dovanoti, nes jis nešioja, jeigu patiks -nuolat bus šalia. Žinau, kad peilis jam irgi patiktų, bet man mieliau, kad prisimintų mane pažiūrėjęs į apyrankę, o ne į peilį lotuliukas.gif Ir būtinai išgraviruočiau, tik nežinau dar ką g.gif reiks susimąstyt, nors rašytoja iš manęs nekokia doh.gif
o su tuo pakabuku labai sudominai!!! kur tokių būna? bigsmile.gif
Atsakyti
Ten anksciau sioje temoje buvo kalbeta,pirkti nera reikia uzsakyti koki nori ir padaro,as dariau www.aveiras.lt gavosi apie 16 lt 4u.gif Uzsakiau internetu.Tame psl dar visokiu fainu daikciuku yra mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Reda318: 30 rugpjūčio 2007 - 11:00
QUOTE(Reda318 @ 2007 08 30, 11:57)
Ten anksciau sioje temoje buvo kalbeta,pirkti nera reikia uzsakyti koki nori ir padaro,as dariau www.aveiras.lt gavosi apie 16 lt 4u.gif Uzsakiau internetu.Tame psl dar visokiu fainu daikciuku yra  mirksiukas.gif

Aciu, anksciau neskaiciau blush2.gif dar reiks kur vilniuje paieskoti g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Va turiu ir as beda.Rugseji bus musu metines,5 metai kaip kartu.Tai nesugalvoju kaip savaji nustebint.Nenoriu jokiu banaliu dovanu pirkt (tokioms dovanoms yra kitokiu progu tongue.gif ).Noreciau kazkuo nustebin,taciau nelabai apsisprendziu kuo g.gif
Man patiko ideja su 100 priezasciu,originali etikete ant šampano butelio.Jokiu peiliuku,pakabuku ar kitokiu dalykeliu tikrai nepirksiu ir nemanau kad jis apsidziaugtu.Noreciau padaryt mini siurpriza ir tiek,ir kad kainuotu ne milijonus.Na gal tiesiog nunest ir 2 taures isgraviruot,padaryt etikete ant šampano butelio,vakariene.O dovanai iteikt kupona apsilankymui masazo kabinete.Ka manot?Gal turite kokiu originaliu ideju,a? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(devintas dangus @ 2007 08 31, 16:55)
Sveikos 4u.gif
Va turiu ir as beda.Rugseji bus musu metines,5 metai kaip kartu.Tai nesugalvoju kaip savaji nustebint.Nenoriu jokiu banaliu dovanu pirkt (tokioms dovanoms yra kitokiu progu tongue.gif ).Noreciau kazkuo nustebin,taciau nelabai apsisprendziu kuo g.gif
Man patiko ideja su 100 priezasciu,originali etikete ant šampano butelio.Jokiu peiliuku,pakabuku ar kitokiu dalykeliu tikrai nepirksiu ir nemanau kad jis apsidziaugtu.Noreciau padaryt mini siurpriza ir tiek,ir kad kainuotu ne milijonus.Na gal tiesiog nunest ir 2 taures isgraviruot,padaryt etikete ant šampano butelio,vakariene.O dovanai iteikt kupona apsilankymui masazo kabinete.Ka manot?Gal turite kokiu originaliu ideju,a? mirksiukas.gif

Aš graviruotose taurėse tik dulkių kaupyklą įžvelgiu blush2.gif Šampano bonka su įdomia etikete jau geriau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2007 09 03, 11:13)
Aš graviruotose taurėse tik dulkių kaupyklą įžvelgiu  blush2.gif  Šampano bonka su įdomia etikete jau geriau  ax.gif

Tai užtai ir laukiu originalių pasiūlymų iš forumiečių tongue.gif
Atsakyti
Sveikos, arteja mano vyro 30metuku jubiliejus ax.gif o as nezinau , tiesiog pasimetus.. ka jam padovanoti. gal galetumet patarti. Aciu. As aplamai labai nemegstu nei pati gauti dovanu, nei jas dovanoti kitiems, todel man taip sunku nupirki dovana.
Atsakyti
Vakar pats MB pakišo mintį pašaudyti šaudykloje bigsmile.gif
Atsakyti