Įkraunama...
Įkraunama...

Dovana vyrui

QUOTE(DianaV @ 2007 08 24, 17:10)
gerai pranesiu,dar karteli aciu!

Tikrai ner uz ka 4u.gif
Papildyta:
Ten verslo dovanose siaip daug dovanu fainu, pvz mes su Mb vaziavom mano dedei ieskot dovanos, jis lb daug ko turi,nes dirba pasieni ir aukstas pareigas uzima tai ojojoj kiek jam pridovanoja..visada buna problema
nuvaziavom i verslo dovanas,o ten nauju dalyku buvo atvesta, pvz. atrodo kaip knyga,tik svoris mazas,tokia stora,ir parasyta -civilinis kodeksas(yra baudziamasis,medicina ir t.t.) atidarai,o ten 2 stikliukai ir telpa mazas buteliukas,bet visus graizia lb padarytas.. me sjam ta padovanojom,sakom darbe zinias pagilinti,jis isarde,pazurejo,sako aciu ir padave zmonai lotuliukas.gif zmonakai atidare,juoktis pradejo,tai jis vel paeme paziuret, lb patiko,poto jo draugas kazkokiam pazistamui teisininkui pirko toki pati.. o mano mama sako(nu kai pamaciau,pagalvojau ka durni tokia knyga pirkti) lotuliukas.gif bet patiko visiem... ir kaina tik 60 lt plius buteliukas ir supakavimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniuke* @ 2007 08 24, 15:23)
doh.gif  Nepyk, bet nu ir ideja  doh.gif
As isivaizduoju kita situacija, man paduoda dezute, o ten masinos raktai, as numirciau is dziaugsmo,o isejus i kiema pamatyti modeliuka  doh.gif  eikit sau,kaip ziauru,as turbut taip nusivilciau kad gyvenime jokios dovanos nebenoreciau  doh.gif

drinks_cheers.gif
Papildyta:
o kur kaune graviruoja?man reiktų apie dainavą, kalniečius ar molą, njes į miestą jau nespėsiu. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Agniuke* @ 2007 08 24, 16:54)
Na pries maxima akropolio,rasi,prie fotoatelje wink.gif ten siaip daug idomiu smulkmenu yra,bet brangios kitos wink.gif o isgraviruot gali lb greit speti, yra "madoj"nuo akropolio 5minutes jei su masina,isgraviruoja per 5 minutes. bet ispudis visai kitoks bus, vien zodziai ka reiskia wink.gif as padovanojau ziebtuveli gal koki ketvirta ir nespejau isgraviruot,tai jis man sako o kur grazus zodziai??? paimk ir is graviruok veliau  ax.gif

gal gali pasufleruot kokius žodžius rašei ant žiebtuvėlio?
arba gal galit padėt sugalvot? Man reikia 5 vedybinių metų proga
Pirkau pypkinį žiebtuvėlį, nes mėgsta rūkyt pypkę
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jūja: 24 rugpjūčio 2007 - 21:42
QUOTE(Jūja @ 2007 08 24, 22:37)
drinks_cheers.gif
Papildyta:
o kur kaune graviruoja?man reiktų apie dainavą, kalniečius ar molą, njes į miestą jau nespėsiu. 4u.gif
Papildyta:

gal gali pasufleruot kokius žodžius rašei ant žiebtuvėlio?
arba gal galit padėt sugalvot? Man reikia 5 vedybinių metų proga
Pirkau pypkinį žiebtuvėlį, nes mėgsta rūkyt pypkę

rasiau trumpai nes nedideli ziebtuveliai - myliu, dievinu, visada kartu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniuke* @ 2007 08 24, 23:05)
rasiau trumpai nes nedideli ziebtuveliai - myliu, dievinu, visada kartu  blush2.gif

Ačiū už idėją 4u.gif
Atsakyti
na padovanojau vyrui isgraviruota ziebtuveli.patiko thumbup.gif
dar karta aciu uz patarima aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūja @ 2007 08 25, 00:14)
Ačiū už idėją 4u.gif

4u.gif

QUOTE(DianaV @ 2007 08 25, 09:04)
na padovanojau vyrui isgraviruota  ziebtuveli.patiko  thumbup.gif
dar karta aciu uz patarima  aciuks.gif

o ka uzrasei? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniuke* @ 2007 08 25, 10:51)
4u.gif
o ka uzrasei?  blush2.gif

aha, ir man ydomu blush2.gif
Atsakyti
Gimtadienio proga.
Diana ir Kamilyte
pradzioj norejau rasyt mylymiausiam vyrui ir teciu gimtadieno proga,bet kazkaip susisuko smegeneles kazkodel ir taip paparasaiu,kad rasytu,paskui gailejausi
Atsakyti
O as kol pradejau mastyt apie dovana vyrui gimtadienio proga,tai jo gimines viska ko jam reikejo ir nupirko ideju visai nebeliko doh.gif menkniekiu pirkt nenoriu o kai jo paklausiau ko jis noretu tai sako nezinau viska turiu. doh.gif Buvau sumasciusi pirkt auksini vyriska zieda su juodu akmeniu tai jo mociute jau nupirkus ir tik laukia kol gales iteikti verysad.gif
Kaip galvojate ka galima padovanoti vyriskiui, kad ir atminimas liktu ir daiktas nebutu nebereikalingas.
Grandinele grazia auksine turi, ir ant kaklo ir ant rankos, sidabrines irgi turi (ju jau ir nebenesioja) ziena mociute nupirko, ziebtuvele pernai sesuo dovanojo doh.gif
As panikoj doh.gif
Atsakyti
Persiskaičiau labai daug įdomių idėjų thumbup.gif
Dar norėčiau paklausti, gal kas žinot kur Kaune galima rasti portsigarų pirkti 4u.gif
Ir graviravimo aveire kokios maždaug kainos g.gif
Atsakyti
QUOTE(adele3 @ 2007 08 25, 20:06)
Persiskaičiau labai daug įdomių idėjų  thumbup.gif 
Dar norėčiau paklausti, gal kas žinot kur Kaune galima rasti portsigarų pirkti 4u.gif
Ir graviravimo aveire kokios maždaug kainos g.gif

Portcigarų žiūrėk padruotuvėse "Skonis ir kvapas". Jų nemažai yra, o ties kuria vieta tau reikia?

Atsakyti
QUOTE(Jūja @ 2007 08 25, 23:43)
Portcigarų žiūrėk padruotuvėse "Skonis ir kvapas". Jų nemažai yra, o ties kuria vieta tau reikia?

Dėkui 4u.gif
Reikės nulėkti. Manau, man arčiausiai bus Megoj, ten yra Skonis ir kvapas. Aš lygtai ten kaljaną pirkau, bet matyt visko neapžiūrėjau g.gif
Atsakyti