Pabandysiu sudeti sarasiuka ka esu as dovanojusi :
1. Ziebtuveliai (daug jau dovanojau,saugoja)
aisku isgraviruoti
2. Savo nuotrauka graziam remely
3. kvepalai
4. sidabrine grandinele ant kaklo ir rankos
5. Suniuka - sibiro haski
6. laikrodi
na siaip daug daug ivairiu smulkmenu ir da rkazko ko neprisimenu turbut jau
jis man dovanojo (isimintinesnes dovanos) - puzle su musu foto, 3d stikle savo foto
, sirdele su svarovskio kristalu...
bet is tirkuju nesvarbu ka dovanosi,o kaip pateiksi..
1. PVZ, grandineles dovanojau taip :
buvo jo gimtadienis,ryte atvaziavus ispuosiau jo masina su daug daug mazu priklijuojamu sirdeliu,(vazinejo dar gal pora menesiu taip). ant lango is sirdeliu parasiau MYLIU 13 (13 jo megstamiausias skaicius,mes taip pasirasinejam), ir palikau atvirute.. per pietus iteikiau darbe ant rankos grandinele (tai siaip patiko,bet manau viduj maste-tik tiek ?
), o vakare restorane paprasiau kad atnestu jam kita grandinele ant kaklo ir sampano (cia tipo i wc isbegau)..
laaabai patiko,nes diena kai iteikiau grand ant rankos,tai sako gal man nusipirkt ant kaklo vienoda,kad komplektas butu,tai lb pataikiau
2. laikrodzio dovanot negalima nebent "parduodi",tai iteikiau taip -
buvo nauji metai, mes keturiese sventem kavineje,draugam nupirkom smulkmenas,bet jie to nezinojo,o jam nupirkau laikrodi,bet jis to nezinojo
draugam pasakiua kad pasakosiu istorija ir kad manes paklausytu, o jam pasakiau kad klausytu kai jiem tipo pasakosiu,nu zodziu apgavau visus..
tai sventem sventem,ir as sakau,zinot ka snd sapnavau? sapnavau kad atejo pas mane kaledu senelis ir paliko tris dovaneles ir pasake- dvi perduok savo geriausiems draugams,o viena parduok (MB nesuprato kokia cia trecia odvana,apie ka cia sneku,nes ne taip turejau sakyt,o darugai nesuprato apie kokias draugam dovanas sneku,nes turejau tik jam dovanot )
istraukiau draugei ir jos vaikinui smulkmeneles, tada istraukiam MB dovana ir sakau,va sita liepe man kaledu senis parduot,siulau uz 1 lt ir 1 ct,draugai zinojo kad jiem reik tylet,tai MB nupirko ir taip pardaviau jam laikrodi
jis buvo nerealiai patenkintas ir nustebintas
3. suniuka iteikiau pries dvi sav likus iki gimtadienio
jis grizo is darbo,sakau tau jau nupirkau dovana ir zinai kad esu nekantri, tad eik i kambari ir pasiimk,iejes i kambari pamate pavadeli,o suo buvo pasiselpes,pradejo juoktis r ieskot, kai pamate kad sibiro haskis ?(jis dievina juos) tai vos is laimes nenumire
Indere taprasme ne del to kad man modeliukai nepatinka,ne ta turejau omeny.. pvz maniskis dievina SUBARU ir zinau kad nori modeliuko bet lambordzini,nu tarkim nupirkciau subaru modeliuka ir taip iteikciau,jis pagalvotu kad masina nupirkau ir poto labai nusiviltu... tirkai jam tas modeliukas patiktu,bet taip iteikus butu daug nusivylimo..
na nzn,bet kiekvienas kitoks zmogus,bet as nedrisciau taip dovanot, ideja tikria FANTASTISKA, bet as nedrisciau taip nuvilti zmogaus,nebent tikrai jsi suprastu kad negalejai nupirkt jam masinos,o cia kazkas idomaus....