Įkraunama...
Įkraunama...

Dovana vyrui

QUOTE(Kenguryte @ 2007 08 05, 19:15)
Dar pagalvojusi, sumąsčiau, kad niekas nebuvo paminėjęs tokios dovanos, kaip medis, ta prasme, padovanoti sodinuką, galima su kibiru, pirštinėm, kastuvu. Aišku, reikėtų, įdomiai pateikti, bet man rodos, kad tikrai turėtų ši dovana patikti.

thumbup.gif
ačiū labai, Kenguryte, už suuuuuper idėją dėl medžio!
Dovanosim vyro geram draugui. Namas jau beveik pastatytas, medį pasodint padėsim, o linkėsim sūnelio..

ramu. nebesuku galvos dėl dovanos. o svarbiausia, labai džiaugiuosi dovana 4u.gif
Atsakyti
Mačiau daug kas dovanoja mašinos numerius su vardu, bet niekur nerandu, kur Vilniuje juos gamintų, nes jei Regitroj tai kainuoja keletą tūkst. blink.gif
Gal kas zinot Vilniuje keleta adresų?
Atsakyti
QUOTE(giedruute @ 2007 08 24, 13:33)
Mačiau daug kas dovanoja mašinos numerius su vardu, bet niekur nerandu, kur Vilniuje juos gamintų, nes jei Regitroj tai kainuoja keletą tūkst. blink.gif
Gal kas zinot Vilniuje keleta adresų?

Valstybinius numerius, berods, gamina tik Regitra, o kaina, kiek suprantu, ne už gaminimą, o už išskirtinius numerius unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prieblanda: 24 rugpjūčio 2007 - 12:38
QUOTE(prieblanda @ 2007 08 24, 13:37)
Valstybinius numerius, berods, gamina tik Regitra, o kaina, kiek suprantu, ne už gaminimą, o už išskirtinius numerius  unsure.gif

tikrai taip
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2007 08 24, 20:07)
Valstybinius numerius, berods, gamina tik Regitra, o kaina, kiek suprantu, ne už gaminimą, o už išskirtinius numerius  unsure.gif

Bet esu maciusi pas furistus uz lago numertius su savo vardu, matosi, ten tikrai "padielka", tai gal zinot kas "padielkas" gamina? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giedruute @ 2007 08 24, 13:43)
Bet esu maciusi pas furistus uz lago numertius su savo vardu, matosi, ten tikrai "padielka", tai gal zinot kas "padielkas" gamina?  smile.gif

Padielką padarys turbūt bet kuri fima, gaminanti visokius reklaminius stendus ir pan. Bet jos tikrai nepanaudosit automobilio numeriams. Geriausiu atveju ant palangės kaip furistai biggrin.gif
Atsakyti
[quote=prieblanda,2007 08 24, 20:22]
Padielką padarys turbūt bet kuri fima, gaminanti visokius reklaminius stendus ir pan. Bet jos tikrai nepanaudosit automobilio numeriams. Geriausiu atveju ant palangės kaip furistai biggrin.gif

As ir nenoriu panaudoti kaip tikru masinos numeriu.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovia @ 2007 04 16, 15:54)

Nupirkau raktelius masinos (bet kokius ten), pakabuti atitinkama su masinos marke ir prabangioj dezutej padovanojau. Sakau, eik i kiema, isbandyk. Buvo sshokaass! biggrin.gif  net prasneket negalejo. Nulipo zemyn ir masinu stovejimo aikstelej rado toki gera, kokybiska, nemaza modeliuka savo svajoniu masinos  biggrin.gif  (aisku, ta masiniuka pazistamo paprasiau pasaugot kieme, kad kas nenuknistu  smile.gif  )

doh.gif Nepyk, bet nu ir ideja doh.gif
As isivaizduoju kita situacija, man paduoda dezute, o ten masinos raktai, as numirciau is dziaugsmo,o isejus i kiema pamatyti modeliuka doh.gif eikit sau,kaip ziauru,as turbut taip nusivilciau kad gyvenime jokios dovanos nebenoreciau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniuke* @ 2007 08 24, 15:23)
doh.gif  Nepyk, bet nu ir ideja  doh.gif
As isivaizduoju kita situacija, man paduoda dezute, o ten masinos raktai, as numirciau is dziaugsmo,o isejus i kiema pamatyti modeliuka  doh.gif  eikit sau,kaip ziauru,as turbut taip nusivilciau kad gyvenime jokios dovanos nebenoreciau  doh.gif

Oj zinok vyrams modeliukai irgi dideli dziaugsma atnesa, tad nera ko lyginti su savim smile.gif ash irgi modeliuku neapsidziaugciau schmoll.gif
Siaip tie tikri orginalus modeliukai ir kainuoja normaliai rolleyes.gif
Atsakyti
Pabandysiu sudeti sarasiuka ka esu as dovanojusi :
1. Ziebtuveliai (daug jau dovanojau,saugoja) lotuliukas.gif aisku isgraviruoti
2. Savo nuotrauka graziam remely
3. kvepalai
4. sidabrine grandinele ant kaklo ir rankos
5. Suniuka - sibiro haski
6. laikrodi
na siaip daug daug ivairiu smulkmenu ir da rkazko ko neprisimenu turbut jau smile.gif
jis man dovanojo (isimintinesnes dovanos) - puzle su musu foto, 3d stikle savo foto smile.gif, sirdele su svarovskio kristalu...

bet is tirkuju nesvarbu ka dovanosi,o kaip pateiksi..
1. PVZ, grandineles dovanojau taip :
buvo jo gimtadienis,ryte atvaziavus ispuosiau jo masina su daug daug mazu priklijuojamu sirdeliu,(vazinejo dar gal pora menesiu taip). ant lango is sirdeliu parasiau MYLIU 13 (13 jo megstamiausias skaicius,mes taip pasirasinejam), ir palikau atvirute.. per pietus iteikiau darbe ant rankos grandinele (tai siaip patiko,bet manau viduj maste-tik tiek ? smile.gif ), o vakare restorane paprasiau kad atnestu jam kita grandinele ant kaklo ir sampano (cia tipo i wc isbegau)..
laaabai patiko,nes diena kai iteikiau grand ant rankos,tai sako gal man nusipirkt ant kaklo vienoda,kad komplektas butu,tai lb pataikiau smile.gif

2. laikrodzio dovanot negalima nebent "parduodi",tai iteikiau taip -
buvo nauji metai, mes keturiese sventem kavineje,draugam nupirkom smulkmenas,bet jie to nezinojo,o jam nupirkau laikrodi,bet jis to nezinojo smile.gif
draugam pasakiua kad pasakosiu istorija ir kad manes paklausytu, o jam pasakiau kad klausytu kai jiem tipo pasakosiu,nu zodziu apgavau visus..
tai sventem sventem,ir as sakau,zinot ka snd sapnavau? sapnavau kad atejo pas mane kaledu senelis ir paliko tris dovaneles ir pasake- dvi perduok savo geriausiems draugams,o viena parduok (MB nesuprato kokia cia trecia odvana,apie ka cia sneku,nes ne taip turejau sakyt,o darugai nesuprato apie kokias draugam dovanas sneku,nes turejau tik jam dovanot ) lotuliukas.gif
istraukiau draugei ir jos vaikinui smulkmeneles, tada istraukiam MB dovana ir sakau,va sita liepe man kaledu senis parduot,siulau uz 1 lt ir 1 ct,draugai zinojo kad jiem reik tylet,tai MB nupirko ir taip pardaviau jam laikrodi blush2.gif
jis buvo nerealiai patenkintas ir nustebintas blush2.gif

3. suniuka iteikiau pries dvi sav likus iki gimtadienio
jis grizo is darbo,sakau tau jau nupirkau dovana ir zinai kad esu nekantri, tad eik i kambari ir pasiimk,iejes i kambari pamate pavadeli,o suo buvo pasiselpes,pradejo juoktis r ieskot, kai pamate kad sibiro haskis ?(jis dievina juos) tai vos is laimes nenumire blush2.gif

Indere taprasme ne del to kad man modeliukai nepatinka,ne ta turejau omeny.. pvz maniskis dievina SUBARU ir zinau kad nori modeliuko bet lambordzini,nu tarkim nupirkciau subaru modeliuka ir taip iteikciau,jis pagalvotu kad masina nupirkau ir poto labai nusiviltu... tirkai jam tas modeliukas patiktu,bet taip iteikus butu daug nusivylimo..
na nzn,bet kiekvienas kitoks zmogus,bet as nedrisciau taip dovanot, ideja tikria FANTASTISKA, bet as nedrisciau taip nuvilti zmogaus,nebent tikrai jsi suprastu kad negalejai nupirkt jam masinos,o cia kazkas idomaus....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agniuke*: 24 rugpjūčio 2007 - 14:42
Atsiimu merginos savo zodziu del tos idejos ir modeliuko blush2.gif 4u.gif
Ka tik paskambinau MB ir pasakiau tokia situacija,sakau vat taip taip padaryciau,o iseini o ten ne tikras subaru o modeliukas, jis sako suprasciau raktus pamates,nes zinau kaip jie atrodo, nu sakau nepagaileciau 500 lt ir padaryciau originalius raktus, na tada sako pagalvociau kad tikra masina bet nenusivilciau, cia gi paprikolu sako viskas,butu labai linksma lotuliukas.gif na jis mano toks prikolistas yra, nu geras lotuliukas.gif

dar karta atsiprasau,irode man vyras kad cia gera ideja,bet vis tiek taip as nedrisciau dovanoti lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agniuke*: 24 rugpjūčio 2007 - 14:59
o kas galit pasiulyt ka nors nebrangaus ir praktisko arba linksmo,nes MB gimtadienis rytoj o as nieko neturiu,nes nesugalvojau. help.gif help.gif help.gif
Atsakyti