Įkraunama...
Įkraunama...

Dovana vyrui

QUOTE(Itka @ 2007 08 16, 11:02)
Gal kas žinot kokia nuostabe vieta gamtoje, kur galima būtu nuvažiuoti, pasivaikščioti ar net pernakvoti, pamatyti kažką ipatingai gražaus bigsmile.gif  butu visai romantiškas gimdienis ax.gif

Man super romantiska yra Nidoje. Bet ne sezono metu...geriausia - nakti, arba paryciais, pries patekant saulei.

Per Kaledas su draugu susitarem dovanoti vienas kitam tai, ko pats labai noretum gauti dovanu. Tai as jam padovanojau molberta ir akriliniu dazu (nors jis nemoka tapyti), o js man - sachmatu lenta (nors zaisti jais nemoku). Buvo be galo smagu, nes po to turejom daug smagaus laiko dviese kol as ji mokiau tapyti, o jis mane - zaisti sachmatais thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(noriu_nenoriu @ 2007 08 16, 16:29)

Per Kaledas su draugu susitarem dovanoti vienas kitam tai, ko pats labai noretum gauti dovanu. Tai as jam padovanojau molberta ir akriliniu dazu (nors jis nemoka tapyti), o js man - sachmatu lenta (nors zaisti jais nemoku). Buvo be galo smagu, nes po to turejom daug smagaus laiko dviese kol as ji mokiau tapyti, o jis mane - zaisti sachmatais thumbup.gif

Vat čia tai gera mintis thumbup.gif .Aš irgi vyrui nupirkau tai, ko pati labai norėčiau- dovanų čekį masažui (tikiuosi susipras g.gif )
Atsakyti
taip jau nutiko,kad as studijuosiu Vilniuje,o mano mylimasis lieka Kaune,tai sugalvojau jam iteikti dideli,stora,kietais virseliais sasiuvinuka,kuriame mes viens kitam rasysim laiskus. t.y.,kai as isvaziuosiu su traukiniu i Vln,jam perone iteiksiu ta sasiuvinuka su pirmuoju laisku.veliau,kai susitiksim,jis man grazins sasiuvinuka ten jau palikes savo laiska :] ka manote? tik va beda.. as labai noreciau,kad ant to sasiuvinuko virselio butu mudvieju nuotraukyte.. gal kas zino ar tai isvis imanoma? kur tai daro? kiek kainuoja?
Atsakyti
Dovanosiu saviskiui skrydi letuvu po Traku apylinkes. Skydis 3 zmonems + pilotas, tai tikiuosi ir pati i ta trijule patekti ax.gif
Atsakyti
Rytoi vyro 30 metis, bet niekaip nagaliu sugalvoti ka jam cia nupirkus, jam tik naudingi daiktai reikalingi o visokius niekuciu tai nelabai megsta schmoll.gif
Ir kisene nelabai teleidzia ka nors pirkti tokio "gero" doh.gif
Gal uzrasam koki sasiuvini gera, o tai skundzias amziais kad nebeprisimena ka ir kur turejo padaryti lotuliukas.gif
Atsakyti
Mniškis tai turi keletą pomėgių: buriavimas, žvejyba, dar mėgsta rūkyti pypkę, bet kai reikėjo šiandien jam nupirkt dovaną mūsų artėjančių 5metų vedybų proga, vistiek laužiau galvą, nes kai reikia, tai visai nieko negali rast. Tai šį kartą nupirkau dėtuvę pypkei ir visiems jos reikmėms ir dar spec. žiebtuvėlį pypkinį biggrin.gif . Tikiuosi tiks, nes man tai labai tiko jo dovana -visas savaitgalis Druskininkuose su akvaparku, pirties kompleksais, jakuzi, baseinais, šampanu plkūdriajame bare, restoranu ir naktiniais klubais iki paryčių. Nu super dovana ir super poilsis thumbup.gif
Atsakyti
as suku galva, ka padovanoti vyrui..
jis statybininkas+ mechanikas.. Irankiu tai jau pridovanota.. Laikrodzio nenesioja, nes auksinem grandinem apsikarstes.. Nebent auksini zieda i nosi smile.gif)
Alu daro pats, kovinio ginklo as jam nedovanosiu - nenoriu tokiu namie tureti, sratiniu - turi.. Hobiu ypatingu kaip ir neturi.. hmm
keliones netinka - as negaliu toli vaziuot..
NU KA CIA TOKIO SUGALVOTI?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kice: 23 rugpjūčio 2007 - 10:47
QUOTE(kice @ 2007 08 23, 11:47)
as suku galva, ka padovanoti vyrui..
jis statybininkas+ mechanikas.. Irankiu tai jau pridovanota.. Laikrodzio nenesioja, nes auksinem grandinem apsikarstes.. Nebent auksini zieda i nosi smile.gif)
  Alu daro pats, kovinio ginklo as jam nedovanosiu - nenoriu tokiu namie tureti, sratiniu - turi..  Hobiu ypatingu kaip ir neturi.. hmm
keliones netinka - as negaliu toli vaziuot..
  NU KA CIA TOKIO SUGALVOTI?

Padaryk namie svente - iskepk torta, isnuomok filma, nupirk vyno ar ka megsta, prie zvakiu sviesos pasedesit ir atshvesit. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūja @ 2007 08 22, 19:33)
Mniškis tai turi keletą pomėgių: buriavimas, žvejyba, dar mėgsta rūkyti pypkę, bet kai reikėjo šiandien jam nupirkt dovaną mūsų artėjančių 5metų vedybų proga, vistiek laužiau galvą, nes kai reikia, tai visai nieko negali rast. Tai šį kartą nupirkau dėtuvę pypkei ir visiems jos reikmėms ir dar spec. žiebtuvėlį pypkinį biggrin.gif . Tikiuosi tiks, nes man tai labai tiko jo dovana -visas savaitgalis Druskininkuose su akvaparku, pirties kompleksais, jakuzi, baseinais, šampanu plkūdriajame bare, restoranu ir naktiniais klubais iki paryčių. Nu super dovana ir super poilsis thumbup.gif

Mano vyro pomėgiai labai panašūs. smile.gif
Na, burlentės naujos tai nenupirksiu biggrin.gif , bet mastau apie spiningą.
Viena bėda... nieko apie juos nenutuokiu. ax.gif
Gal patartumėte kur pirkti? Gimtadienis už gero mėnesio, bet mėgstu pasiruošti iš anksto. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kozete @ 2007 08 23, 15:16)
Mano vyro pomėgiai labai panašūs. smile.gif
Na, burlentės naujos tai nenupirksiu biggrin.gif , bet mastau apie spiningą.
Viena bėda... nieko apie juos nenutuokiu. ax.gif
Gal patartumėte kur pirkti? Gimtadienis už gero mėnesio, bet mėgstu pasiruošti iš anksto. mirksiukas.gif

jei turi telefona kokio vyro draugelio, su kuriuo kartu zvejot varo, pasiskambink jam ir paprasyk, kad padetu isrinkti vyrui ta spininga, nes cia reik zveju but cool.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2007 08 23, 15:17)
jei turi telefona kokio vyro draugelio, su kuriuo kartu zvejot varo, pasiskambink jam ir paprasyk, kad padetu isrinkti vyrui ta spininga, nes cia reik zveju but  cool.gif

Ui niaaaa, MB žvejys, griežtai uždraudė tokius ir panašius cirkus. Sakė, kad jei norėsiu ką iš žvejybos reikmenų dovanot, tegul tai būna dovanų čekio pavidalu, nes išsirinkti reikiamą spinigą ar meškerę irgi yra neapsakomai didelis malonumas, be to, ir draugas gali nepataikyti rolleyes.gif Tiesa, yra viena išimtis: leido pirkti pintą valą, nes tas brangus ir pats nepirktų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prieblanda: 23 rugpjūčio 2007 - 14:42
Dar viena idėja toms kurių brangiausieji smaližiai, maniškis mėsinis, saldainiu nesiviliosi lotuliukas.gif
Kaune Akropolyje yra parduotuvė Saldūs Majai, nu fantastinių saldumynų ten yra. Sunku net išvardinti. Kai ką nusipirkau sau ir dabar čiaumoju biggrin.gif , o jums e-adresą įmetu. Skanių dovanų cool.gif www.saldusmajai.lt
Atsakyti