Įkraunama...
Įkraunama...

Dovana vyrui

O mano draugų pažystamas džiaugėsi, kai draugai (norėdami pajuokauti) padovanojo žaislinę mašinytę su distancijniu, o tikroji dovana tai buvo vokelyje.
Jis kaip pablūdęs pradėjo važinėti su ta mašinyte po visą namą, tuo tarpu draugus palikęs tarpduryje... blink.gif
Atsakyti
Aš tai dažnai dovanoju knygas. Žinau, kas jam patinka, kokios temos domina, ką norėtų turėti savo bibliotekoje. Dar esu dovanojusi bilietus į teatrą (mums abiems, žinoma tongue.gif ), koncertą, mėgstamos muzikos kompaktus. Kol kas dar nebuvo galimybės skirti daug pinigų dovanai, todėl jos palygint kuklios. Jei turėčiau daug pinigų, dovanočiau kokią pramogą : skrydį oro balionu, kelionę ar dar ką nors tokio, ką ne kasdien gali sau leisti
Atsakyti
As irgi visada labai atidzhiai klausaus, kai mano vyras sako, jog jam ko nors reikia. Nes kai reikia sugalvot kokia dovana, tai nusishaut gali. NES JAM NIEKO NEREIKIA. Kveplai ji priverstu mandagiai shypsotis, bet shirdy tai pasiustu mane turbut kur ne taip skaniai kvepia biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif I drabuzhius reakcija butu panashi. Jis kompiuterasas, tai jam vat reikia didesnes talpos kieto disko, kokios krutos klavos ir t.t. Kaledoms dovanojau kabeli telefona prie kompo prijungt biggrin.gif Labai laimingas buvo. Valentino diena paprashiau dukterechios kad nufotkintu mane na taip beveik neapsirengusia ir ta nuotrauka uzhdejau jam kaip desktopa. Gera buvo reakcija thumbup.gif O dabar labai ilgai sukau galva ka padovanot vestuviu metiniu proga. Ir prisiminiau apie toki portfeliuka, prie kurio jis visad stabteldavo ir pasakydavo: "kai uzaugsiu ir as toki turesiu". Tai ji ir nupirkau. Kraujuojanchia shirdim aishku ishpleshiau ish pinigines tuos 500lt, bet pagal jo reakcija buvo verta thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
As saviskiui, si savaitgali,gimtadienio proga, dovanojau nardyma thumbup.gif Koks patenkintas po valandos isropojo is ezero dugno biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, jus neisizeiskit, bet esant sventes diena tame paciame mieste su vyru, zinant, kad tikrai pasimatysit, uzsakineti geles per firma, kad iteikinetu sveitimas vyras ar moteriske su kokia atseit sventine apranga- na nei sis, nei tas.

Esu du kartus gavusi geliu per pasiuntini. Pirma karta nuo vyro, kuris musu vestuviu metiniu diena buvo tolimoje komandiruoteje. Antra, nuo draugu is kitos salies, sveikino su vaiko gimimu. Vat tokios progos tikrai tinkamos pasiuntinukams su gelemis. Nors ir tai vyras daugiau taip nebesveikina kad ir kur bebutu, nes jau banalu butu kartotis. Vyras yra gaves nuo kolegu pasveikinimus, nuo partneriu- pvz.- pasiuntinukas su kazikokiais viduramziskais apdarais atnesa originalia deze ranku darbo sokolado. Bet geliu jam dar nieks nesiunte blink.gif .

Bet bunant tame paciame mieste, numatant bendra vakara, savo artimiausiam zmogui uzsakineti pasiuntinuka su gelem- tai lieviau nei sveikinimas per pageidavimu koncerta per TV. O ir siaip, kad vyra nudziuginti puokste geliu, reikia labai jau ypatingo vyro blink.gif Maniskiui tai butu labai juokinga, jei sumanyciau iteikti keleta stuku tvarkingu ilgakociu roziu. blink.gif
Atsakyti
Isvis man vyras ir geles - du absoliuciai nesiderinantys dalykai. Nebent vyras koks floristas megejas ir jam koki reta augala iskapstytum.

Beje paskutinioje 'Ievoje' yra geras ironiskas M Ivaskeviciaus straipsnis apie vyrus ir geles.

ps arba priespaskutinioje "Ievoje" smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vija: 09 liepos 2004 - 15:22
As pvz. niekad savo vyrui nesu dovanojus geliu. Ir nezadu. Labai nevyyyyyriska mano supratimu.
Dovanociau arba reikalinga, praktiska daikta, arba su hobiu susijusi dalyką ( aisku, jei ne super brangu ) Jei gimtadienis ispuola paprasta savaites diena, uzsakyciau atokesni staliuka jaukioje kavineje, parinkciau egzotiska, nedaznai skanaujama meniu, vesaus vyno ir paplepetume atsipalaidave prie zvakeles.
Vyriuka pakviesciau kiek imanoma veliau, gal net paskutine minute, vaziuojant is darbo namo.
Atsakyti
Na, mes kol kas tik draugaujam (gyvenam kartu smile.gif) ) bet svenciam ne tik metines, bet ir menesines smile.gif Manau, po vestuviu ir panasiai bus, nes mes viska darom ta pacia diena, tik skirtingais menesiais smile.gif Ir draugystes pradzia, ir suzadetuves, ir vestuves... wub.gif

O del dovanu... Kartais vien romantiska vakarine zvakiu sveisoje gali labai daug smile.gif Nors dazniausiai mes metiniu proga pietaujam mieste smile.gif Per menesines- jis parnesa vyno, kartais skanaus ko nors. Visada- geliu. O dovanos- kartais mes issirenkam didesni daikta ir pasidovanojam smile.gif Pvz, TV, masina(na, cia vestuviu proga planuojam smile.gif ), gera fotika ir pan. Jeigu tik vyrui- esu dovanujos begale visokios kosmetikos; ceki gero apatinio trikotazo parduotuveje; megstamo zurnalo metine prenumerata ir pan smile.gif Kartais perku kokia smulkmena, bet imantriau ipakuoju ir pateikiu netiketai ar romantiskos vakarienes metu smile.gif Ai, daug cia galima prigalvot smile.gif
Yra dar intimiu dovanu- pvz savo aktu fotoalbumas...
Atsakyti
As savajam dovanojau isgraviruota raktu pakabuka, tai tikrai patenkintas buvo:) jau antri metai nesioja:) Tiesa pakabuku buna ivairios paskirties: svilpukas tix, jei tavasis nemoka svilpti, butelio atidarytuvas - jei megsta alu... na cia jau tau geriau zinoti, kas jam naudingiau butu biggrin.gif

Jei daznai tenka lektuvu skraidyti, yra meterisku kojiniu parduotuveje laisves alejoj ir euro vaistinese gali isrinkti kompresines kojines iki puses blauzdeu - patikrintas variantas- padeda isvengti koju tirpimo ilgos keliones metu, nes aktyvina veninio kraujo nutekejima smile.gif Kainuoja 25-45 lt, priklausomai nuo firmos, storio...
Atsakyti
Ash vyrui per 5 bendro gyvenimo tesugebejau padovanoti laikrodi ir zhieda. Geras laikrodis ,pvz, vyrishkas "Rado - jubile" arba platinos zhiedas su grazhuciu briliantu (na, akmuo juk gali buti bet koks)- man atrodo idealiausia dovana rolleyes.gif , visada priminsianti brangu ir artima zhmogu.
Atsakyti
As saviskiui padovanojau pipke,jis kartais su ja pabendrauja,jei yra nuotaika,nes tiek ruko mad.gif kad baisu.
Dar grandinele su horoskopo zenklu.
Atsakyti

Aha, pypke- tikrai puikus dalykas. Ilgalaikis. Ir kai ruko vyshnini tabaka man laaaaaaabai patinka... smile.gif Ishties gera dovana. thumbup.gif
Atsakyti