Įkraunama...
Įkraunama...

Dovana vyrui

na va, prisipirkau visko, ko reikia ir eisiu kepti pyragą...kad tik pavyktų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandriukas--gandriukas @ 2007 08 11, 12:13)
na va, prisipirkau visko, ko reikia ir eisiu kepti pyragą...kad tik pavyktų  blush2.gif

Nu tai sėkmės 4u.gif
Atsakyti
sveikutes
mano vyro gimtadienis bus kaiptik tuo metu kai atostogausim turkijoj biggrin.gif thumbup.gif .
bet neisivaizduoju ka jam padovanoti g.gif dovana turi buti kazkokia nediduke(kad lagamine neuzimtu daug vietos tongue.gif ir jis nepastebietu ja) ir grinai simboline 4u.gif puodelius su notraukom jau esu dovanojusi.gal galetumete ka nors patarti,nes as jau neisivaizduoju verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(edituk @ 2007 08 14, 11:38)
sveikutes
mano vyro gimtadienis bus kaiptik tuo metu kai atostogausim turkijoj biggrin.gif  thumbup.gif .
bet neisivaizduoju ka jam padovanoti g.gif dovana turi buti kazkokia nediduke(kad  lagamine neuzimtu daug vietos tongue.gif ir jis nepastebietu ja) ir grinai simboline 4u.gif puodelius su notraukom jau esu dovanojusi.gal galetumete ka nors patarti,nes as jau neisivaizduoju verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Stiprių turkiškų rankų masažas biggrin.gif Čia juokas, aišku, tiesa, jį patyrusiems ne visada buvo juokinga biggrin.gif

Kišeninis peiliuka užima labai mažai vietos ax.gif
Atsakyti
bet sako astriu daiktu dovanoti negalima g.gif
noreciau padovanoti kazka originalaus ,neiprasto g.gif
tai neturi buti praktiskas daiktas schmoll.gif saip kazkas idomaus,
oj jau neisivaizduoju ar ka sugalvosiu blink.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(edituk @ 2007 08 14, 12:53)
bet sako astriu daiktu dovanoti negalima g.gif
noreciau padovanoti kazka originalaus ,neiprasto g.gif
tai neturi buti praktiskas daiktas schmoll.gif  saip kazkas idomaus,
oj jau neisivaizduoju ar ka sugalvosiu blink.gif  g.gif

Šituo prietaru netikiu irnesakyk.gif bet tikintys rekomenduoja, kad gavusysis dovaną duotų nors centą dovanotojui, tada jau viskas būna gerai biggrin.gif

MB kategoriškai nepripažįsta nepraktiškų dovanų, tai dėl to taip ir siūlau ax.gif Šiaip nepažįstu nė vieno vyro, kuriam patiktų, kaip aš vadinu, dulkių kaupyklos. Nes jei tai ne dulkių kaupykla, tada dovana praktiška bigsmile.gif Aš ir pati tokias dovanas mėgstu. Negaliu pakęsti visokių figūrėlių, statulėlių, žvakidžių ir pan. schmoll.gif

Vienas mūsų draugas dovanų gavo tokį įdomų konstruktorių iš metalinių rutuliukų ir lazdelių, iš kurių galima statyti visokias figūras, statinius ir ką tik sumanai, jie ten kaip su magnetuku sukimba ax.gif Kai ateinam pas jį į svečius, tai vis randu ant stalo kokį keistą statinį biggrin.gif
Atsakyti
O as issiunciau savo vyriski i anglu kalbos kursus. biggrin.gif Vis norejo ir neturejo laiko pradeti. Tai kai gavo dovanu kupona, nebuvo kur dingti -teko pradeti mokytis 4u.gif Ir liko dovana labai patenkintas.
Atsakyti
na dar viena ideja dovanai....
pries kokius 2- metus maniskis man padovanojo knyga, kuri kazkiek buvo panasi i musu istorija...( jam ta knyga labai patiko)
veiksmas vyko Paryziuje..... realiam viesbutyje, todel niuriems rudens vakarams pralinksminti, sugalvojau savaitgali paryziuje, butent tam viesbutyje...
is pradziu neiko nesakysiu, noriu kad paciam ^daeitu^ blush2.gif

tai tiek tongue.gif
Atsakyti
geras dalikas thumbup.gif
man si karta norisi jam nezinau kazko,beprotisko tease.gif tease.gif tease.gif nerealaus tease.gif tease.gif tease.gif
tik nezinau ka blink.gif verysad.gif

Papildyta:
o beto mes ir taip turkijoj jau busim console.gif
Atsakyti
mergickos,kur pirkti gera pinigine? nebutinai odine,svarbu,kad vyriska butu? kauniete as.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TerrorisTe69 @ 2007 08 15, 00:54)
mergickos,kur pirkti gera pinigine? nebutinai odine,svarbu,kad vyriska butu? kauniete as.. smile.gif

laisves alejoj prie merkurijaus kazkada maciau neblogu pardavinejant - ir odiniu ir ne
Atsakyti
Gal kas žinot kokia nuostabe vieta gamtoje, kur galima būtu nuvažiuoti, pasivaikščioti ar net pernakvoti, pamatyti kažką ipatingai gražaus bigsmile.gif butu visai romantiškas gimdienis ax.gif
Atsakyti