na va, prisipirkau visko, ko reikia ir eisiu kepti pyragą...kad tik pavyktų
QUOTE(Sandriukas--gandriukas @ 2007 08 11, 12:13)
na va, prisipirkau visko, ko reikia ir eisiu kepti pyragą...kad tik pavyktų
Nu tai sėkmės
sveikutes
mano vyro gimtadienis bus kaiptik tuo metu kai atostogausim turkijoj .
bet neisivaizduoju ka jam padovanoti dovana turi buti kazkokia nediduke(kad lagamine neuzimtu daug vietos ir jis nepastebietu ja) ir grinai simboline puodelius su notraukom jau esu dovanojusi.gal galetumete ka nors patarti,nes as jau neisivaizduoju
bet neisivaizduoju ka jam padovanoti dovana turi buti kazkokia nediduke(kad lagamine neuzimtu daug vietos ir jis nepastebietu ja) ir grinai simboline puodelius su notraukom jau esu dovanojusi.gal galetumete ka nors patarti,nes as jau neisivaizduoju
QUOTE(edituk @ 2007 08 14, 11:38)
sveikutes
Stiprių turkiškų rankų masažas Čia juokas, aišku, tiesa, jį patyrusiems ne visada buvo juokinga
Kišeninis peiliuka užima labai mažai vietos
QUOTE(edituk @ 2007 08 14, 12:53)
bet sako astriu daiktu dovanoti negalima
noreciau padovanoti kazka originalaus ,neiprasto
tai neturi buti praktiskas daiktas saip kazkas idomaus,
oj jau neisivaizduoju ar ka sugalvosiu
noreciau padovanoti kazka originalaus ,neiprasto
tai neturi buti praktiskas daiktas saip kazkas idomaus,
oj jau neisivaizduoju ar ka sugalvosiu
Šituo prietaru netikiu bet tikintys rekomenduoja, kad gavusysis dovaną duotų nors centą dovanotojui, tada jau viskas būna gerai
MB kategoriškai nepripažįsta nepraktiškų dovanų, tai dėl to taip ir siūlau Šiaip nepažįstu nė vieno vyro, kuriam patiktų, kaip aš vadinu, dulkių kaupyklos. Nes jei tai ne dulkių kaupykla, tada dovana praktiška Aš ir pati tokias dovanas mėgstu. Negaliu pakęsti visokių figūrėlių, statulėlių, žvakidžių ir pan.
Vienas mūsų draugas dovanų gavo tokį įdomų konstruktorių iš metalinių rutuliukų ir lazdelių, iš kurių galima statyti visokias figūras, statinius ir ką tik sumanai, jie ten kaip su magnetuku sukimba Kai ateinam pas jį į svečius, tai vis randu ant stalo kokį keistą statinį
O as issiunciau savo vyriski i anglu kalbos kursus. Vis norejo ir neturejo laiko pradeti. Tai kai gavo dovanu kupona, nebuvo kur dingti -teko pradeti mokytis Ir liko dovana labai patenkintas.
na dar viena ideja dovanai....
pries kokius 2- metus maniskis man padovanojo knyga, kuri kazkiek buvo panasi i musu istorija...( jam ta knyga labai patiko)
veiksmas vyko Paryziuje..... realiam viesbutyje, todel niuriems rudens vakarams pralinksminti, sugalvojau savaitgali paryziuje, butent tam viesbutyje...
is pradziu neiko nesakysiu, noriu kad paciam ^daeitu^
tai tiek
pries kokius 2- metus maniskis man padovanojo knyga, kuri kazkiek buvo panasi i musu istorija...( jam ta knyga labai patiko)
veiksmas vyko Paryziuje..... realiam viesbutyje, todel niuriems rudens vakarams pralinksminti, sugalvojau savaitgali paryziuje, butent tam viesbutyje...
is pradziu neiko nesakysiu, noriu kad paciam ^daeitu^
tai tiek
QUOTE(TerrorisTe69 @ 2007 08 15, 00:54)
mergickos,kur pirkti gera pinigine? nebutinai odine,svarbu,kad vyriska butu? kauniete as..
laisves alejoj prie merkurijaus kazkada maciau neblogu pardavinejant - ir odiniu ir ne
Gal kas žinot kokia nuostabe vieta gamtoje, kur galima būtu nuvažiuoti, pasivaikščioti ar net pernakvoti, pamatyti kažką ipatingai gražaus butu visai romantiškas gimdienis