Įkraunama...
Įkraunama...

Dovana vyrui

QUOTE(pupute @ 2007 07 27, 15:24)
man atrodo tam pacima fotofabrike galima uzsisakyti  mirksiukas.gif

Kad ten iš šokolado nedaro lygtais. O gal nepastebėjau g.gif
Atsakyti
Labas. Sudomino staliukas į lovą. gal kas matėt, kur galima gauti? neradau thomas filips parduotuvėj...
Atsakyti
QUOTE(Sandriukas--gandriukas @ 2007 08 01, 11:14)
Labas. Sudomino staliukas į lovą. gal kas matėt, kur galima gauti? neradau thomas filips parduotuvėj...

Maciau labai grazu C&D style pc Europoje. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saldainė @ 2007 08 01, 22:49)
Maciau labai grazu C&D style pc Europoje. 4u.gif

kaune reikia 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
QUOTE(edita_super @ 2007 04 27, 21:02)
bet ar zinai pasakyma,kad laikrodis issiskyrimo dovana,kai as turejau vaikina ir mano jam buvo paskutine dovana laikrodis ir po menesio baigesi draugyste.

QUOTE(Will @ 2007 05 01, 16:18)
Arba netikėk prietarais  mirksiukas.gif  (pvz aš pažįstu porą, vaikinas laikrodį padovanojo draugystės pradžioje, o jie kartu jau daug metų  tongue.gif  , mes su vyru irgi esam vienas kitam laikrodžius dovanoję, jau keletas metų prabėgo  bigsmile.gif ), arba padovanok čekį į laikrodžių parduotuvę  cool.gif

Aš stengiuosi netikėti prietarais, bet yra kaip yra, laikrodį gavau draugystės pradžioj, ir draugystė iširo. Galbūt tai sutapimas, bet tiek laikrodžių, tiek peilių, šautuvų nesu linkusi dovanoti. Jei jau norit tokias dovanas dovanoti, tai, mano galva, geriau jau čekį tose parduotuvėse, nei, kad patį daigtą.

QUOTE(PinaColada @ 2007 07 08, 05:09)
Nu va, o mes tam draugui nupirkom kaljana, kuri ten pat baliuko metu ir isbandem  thumbup.gif

Kur pirkote kaljaną? Kaip nupirkti gerą kaljaną?

QUOTE(Kentaure @ 2007 07 15, 14:43)
merginos o ar jus darot kazkokias dovanas - staigmenas vyrams, draugams be progos?
as nuolat ko nors prisigalvoju, tik nezinau gerai tai ar blogai.MB patinka tai, bet gali nuobodu pasidaryti g.gif

Svarbiausia - neperlenkti lazdos, nes jei staigmenos taps kasdienybe, tai anokios čia staigmenos blink.gif
Gaila, maniškis nemėgsta staigmenų...

MB iš tokių, kad viską turi, ir nieko nereikia doh.gif O jei sąrašiuką pasakai, iš ko gali dovaną pasirinkti, tai išbrokija, ta per brangi, tos nereikia ir pan.
Nors MB ir žvejys, bet , manau, kad jis tikrai nenorėtų kiekvieno gimtadienio proga gauti kažką iš žvejybos, tas pats, kai man gimtadienio proga dovanotų mezgimo siūlus ar mezgimo žurnalus doh.gif

Šiaip, aš vertinu originalias dovanas - staigmenas.
Vienam savo draugui kažkada nupirkau torčiuką ir žvakučių. Atėjau pas jį į darbą. Tai toks patenkintas buvo, tik šokinėjo, o bendradarbiai akis išvertę žiūrėjo, kas ten darosi. Per pietų pertrauką ji sutrukdžiau, tai smagiai papliurpėme, išgėrėme arbatos su tuo torčiuku thumbup.gif

Aš gimimo dienos proga esu gavusi draugų keptą picą su daug daug žvakučių, super thumbup.gif

Mano kambariokė mane nustebino savo keptu tortu thumbup.gif
Apipavidalinimas, pateikimas daug ką reiškia, iškepti tortą, tai dar ne viskas:)
Paskui gimtadienį pratęsėme gurkšnojant kokteiliukus Lietuvos viešbučio bare (paskutiniame aukšte), niekada nebuvau ten buvusi, super thumbup.gif

Niekas nepaminėjo bilietų į teatrą, operhauzą, gi tie mūsų brangieji tokiam dalykui niekada neras laiko, o šviestis reikėtų.
Mano galva, tai tikrai būtų nekasdieniška dovana.

Kažkas rašė, kad be ryšio vyrui siųsti gėles ar šiaip kokią dovaną, jei jis gyvena tame pačiame mieste?
O štai aš esu gavusi tokią dovaną: mano draugas dirbo netoli nuo manęs, keli šimtai metrų. Pietų metas, į skyrių įeina man nepažįstamas žmogus (mano draugo bendradarbis), pasitikslina, kur galima rasti tokią ir tokią merginą. Aš pasakau, kad pataikė tuo adresu. Man įteikia dėžę. Užrašytas adresas ( dabar nepamenu, bet labai originaliai kažkaip), jau aš visa netveriu smalsumu, lupu lupu dežę, o ten-mano mėgstama pica! Nu nerealiai buvo:) Iš pradžių nesupratau, kas ir kaip, nes nebuvo pasirašyta, bet paskui nutuokiau, paskambinau savo draugui ir tą picą valgėme drauge. Geresnės dovanos ir būt negali: dėmesys, demėsys ir dar kartą dėmesys.

Kitą kartą draugui dovanojome diiiiidelį diiiidelį arbuzą, vietoj akių dejome kaštonus, vietoj plaukų - ilgas žvakutes, padarėme nosį, burną - didelę šypseną.
Buvo smagu, nes jis vos vos tą arbuzą pakėlė lotuliukas.gif
O po so skaniai visi jį sušlamštėm:)

Tokias dovanas iki dabar atsimenu ir atsiminsiu, o praktiškos dovanos ir lieka praktiškomis.
Bet kiek žmonių, tiek nuomonių.

Atsakyti
Dar pagalvojusi, sumąsčiau, kad niekas nebuvo paminėjęs tokios dovanos, kaip medis, ta prasme, padovanoti sodinuką, galima su kibiru, pirštinėm, kastuvu. Aišku, reikėtų, įdomiai pateikti, bet man rodos, kad tikrai turėtų ši dovana patikti.

Arba dar niekas neminėjo, kad dovanojo tokias dovanas, tarkim kokį ilgą laišką, it pergamentą surašytą, kokio naminio vyno gražų butelį. Pergamente surašyti linkėjimai ir t.t., pasirašo sveikintojai, plius, parašyta, kad tas butelis turi būti užkastas ir suvartotas tad ir tada.
Mano galva, pats smagumas, kai jubiliatas ir jo svečiai yra įtraukiami į bendrą darbą drinks_cheers.gif

Klausiau MB, kaip sureguotų gavęs kalpokus, tai jis tik išvertė akis ir jau viskas aišku iš jo minos, kad geriau neaaaa...smile.gif
Dėl žvejybos prekių, tai sakė, na, kelis kartu galima padovanoti su žvejyba susijusius dalykus, bet, kad taip kiekvieną gimtadienį vis žvejybai ir žvejybai, tai neaaaa...smile.gif

Gal kas leidotes su tuo oro burbulu nuo kalno? Kokie įspūdžiai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kenguryte: 05 rugpjūčio 2007 - 19:17
cia nemazai geru ideju.... thumbup.gif http://www.laisvalaikiodovanos.lt/
Atsakyti
Aš irgi noriu papasakot, kokią dovaną vyrui užsakiau. Na tai daugiau pramoga - 2 valandų plaukiojimą Kauno mariose, manau, kad bus labai romantiška. Jei patiks, galėsiu parekomenduoti. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(PuertoRiko @ 2007 08 07, 12:59)
Aš irgi noriu papasakot, kokią dovaną vyrui užsakiau. Na tai daugiau pramoga - 2 valandų plaukiojimą Kauno mariose, manau, kad bus labai romantiška. Jei patiks, galėsiu parekomenduoti. thumbup.gif

Faina, mes plaukiojom prieš 3 metus thumbup.gif .
Atsakyti
MB paskutinį kartą skraidžiojo gavęs iš manęs vakarienę žvakių šviesoje... Pasirodo, čia jo silpnybė. Gal truputį tradiciškai skamba, tačiau veiksminga ax.gif
Atsakyti
QUOTE(PuertoRiko @ 2007 08 07, 12:59)

Labai fainai,kokia kaina? ax.gif
Atsakyti
O ką būtų galima padovanot svetimam vyrui hihihi.gif
Atsakyti