tai manau surask nete paveiksliuka toki ir uzdes
QUOTE(darnemamyte @ 2007 07 24, 10:28)
Tai as ziurejausi siuose psl.bet ten tik kas su nuotraukomis susije,o as noriu raktu pakabuka pagaminti su zenklu i kaire sukti draudziama,na o kitoj pusej dar gal ir savo nuotrauka,nezinau net tai man reikia kur pakabukus jau konkreciai gamina
, kaip idomiai.
QUOTE(darnemamyte @ 2007 07 24, 10:28)
Tai as ziurejausi siuose psl.bet ten tik kas su nuotraukomis susije,o as noriu raktu pakabuka pagaminti su zenklu i kaire sukti draudziama,na o kitoj pusej dar gal ir savo nuotrauka,nezinau net tai man reikia kur pakabukus jau konkreciai gamina
As esu toki dariusi www.aveiras.lt Nusiunciau kelio zenklo paveiksliuka (radau nete kur kelio zenklai) uzsakiau visa tai internetu ir tik reikejo pasiimti
QUOTE(Reda318 @ 2007 07 25, 15:51)
As esu toki dariusi www.aveiras.lt Nusiunciau kelio zenklo paveiksliuka (radau nete kur kelio zenklai) uzsakiau visa tai internetu ir tik reikejo pasiimti
Vau net internetu eina visa tai padaryti?as tik va dar noriu savo nuotrauka kitoj pusej o reda318 kaip realiai tas pakabukas atrode,fainiai?nes man labai idomu as tik galvojuta minti,realiai net neisivaizduoju ir kiek sumokejai jei ne paslaptis? aciukas is anksto
QUOTE(darnemamyte @ 2007 07 26, 09:42)
Vau net internetu eina visa tai padaryti?as tik va dar noriu savo nuotrauka kitoj pusej o reda318 kaip realiai tas pakabukas atrode,fainiai?nes man labai idomu as tik galvojuta minti,realiai net neisivaizduoju ir kiek sumokejai jei ne paslaptis? aciukas is anksto
Pakabukas,kaip pakabukas.As viska dariau internetu,tai realiai net nemaciau kaip jie atrodo,ir nzn ar galima dar nuotrauka uzdeti.Ten pasiskambink jiems ir paklausk ar tiesiog internetu uzklausa padaryk ir atrasys.Kainavo 15 Lt
Na tai pasiskambinau jau.Sake 11 Lt is dvieju pusiu pakabuko kaina.Daro ir su nuotraukom ir su kuo nori.Tik va sako diametras pakabuko 25 mm,tai dabar jau ir suabejojau kaip jau ten ta foto atrodys tokia mazute niu dar pagalvot reikes,jei tu sakei realiai nematei,tai teks nematu imt
Ir ne pinigu gaila,tik va jau prisisnekejo,kad padarysiu idomu daikciuka,tai paskui jei lievas bus tai nusimins maniskis
Ir ne pinigu gaila,tik va jau prisisnekejo,kad padarysiu idomu daikciuka,tai paskui jei lievas bus tai nusimins maniskis
QUOTE(darnemamyte @ 2007 07 24, 11:28)
ziuriu mano ideja su pakabuku daug kam patiko
QUOTE(Reda318 @ 2007 07 25, 17:51)
o idomu kur vilniuje galima toki dalyka padaryt,nes aveiras kaune
QUOTE(dsv @ 2007 07 27, 12:13)
ziuriu mano ideja su pakabuku daug kam patiko
gali ir fotofabrikas.lt. Aš ten viską darau . Ir pakabuką su nuotrauka užsisakiau
aciu