Įkraunama...
Įkraunama...

Dovana vyrui

tai manau surask nete paveiksliuka toki ir uzdes g.gif
Atsakyti
QUOTE(darnemamyte @ 2007 07 24, 10:28)
Tai as ziurejausi siuose psl.bet ten tik kas su nuotraukomis susije,o as noriu raktu pakabuka pagaminti su zenklu i kaire sukti draudziama,na o kitoj pusej dar gal ir savo nuotrauka,nezinau net  smile.gif tai man reikia kur pakabukus jau konkreciai gamina  4u.gif

bigsmile.gif , kaip idomiai. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(darnemamyte @ 2007 07 24, 10:28)
Tai as ziurejausi siuose psl.bet ten tik kas su nuotraukomis susije,o as noriu raktu pakabuka pagaminti su zenklu i kaire sukti draudziama,na o kitoj pusej dar gal ir savo nuotrauka,nezinau net  smile.gif tai man reikia kur pakabukus jau konkreciai gamina  4u.gif

As esu toki dariusi www.aveiras.lt Nusiunciau kelio zenklo paveiksliuka (radau nete kur kelio zenklai) uzsakiau visa tai internetu ir tik reikejo pasiimti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Reda318 @ 2007 07 25, 15:51)
As esu toki dariusi www.aveiras.lt Nusiunciau kelio zenklo paveiksliuka (radau nete kur kelio zenklai) uzsakiau visa tai internetu ir tik reikejo pasiimti  thumbup.gif

Vau net internetu eina visa tai padaryti?as tik va dar noriu savo nuotrauka kitoj pusej blush2.gif o reda318 kaip realiai tas pakabukas atrode,fainiai?nes man labai idomu as tik galvojuta minti,realiai net neisivaizduoju smile.gif ir kiek sumokejai jei ne paslaptis? aciukas is anksto aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(darnemamyte @ 2007 07 26, 09:42)
Vau net internetu eina visa tai padaryti?as tik va dar noriu savo nuotrauka kitoj pusej  blush2.gif  o reda318 kaip realiai tas pakabukas atrode,fainiai?nes man labai idomu as tik galvojuta minti,realiai net neisivaizduoju  smile.gif  ir kiek sumokejai jei ne paslaptis? aciukas is anksto  aciuks.gif

Pakabukas,kaip pakabukas.As viska dariau internetu,tai realiai net nemaciau kaip jie atrodo,ir nzn ar galima dar nuotrauka uzdeti.Ten pasiskambink jiems ir paklausk ar tiesiog internetu uzklausa padaryk ir atrasys.Kainavo 15 Lt mirksiukas.gif
Atsakyti
Na tai pasiskambinau jau.Sake 11 Lt is dvieju pusiu pakabuko kaina.Daro ir su nuotraukom ir su kuo nori.Tik va sako diametras pakabuko 25 mm,tai dabar jau ir suabejojau kaip jau ten ta foto atrodys tokia mazute smile.gif niu dar pagalvot reikes,jei tu sakei realiai nematei,tai teks nematu imt g.gif
Ir ne pinigu gaila,tik va jau prisisnekejo,kad padarysiu idomu daikciuka,tai paskui jei lievas bus tai nusimins maniskis smile.gif
Atsakyti
mes turim is aveiro pakabuka, drugelis maniskiui dare tai zinokit thumbup.gif thumbup.gif toks mazutis ir tuo paciu patogus labai wub.gif bernui didelioir nereikia
Atsakyti
QUOTE(darnemamyte @ 2007 07 24, 11:28)

ziuriu mano ideja su pakabuku daug kam patiko ax.gif
QUOTE(Reda318 @ 2007 07 25, 17:51)
As esu toki dariusi www.aveiras.lt Nusiunciau kelio zenklo paveiksliuka (radau nete kur kelio zenklai) uzsakiau visa tai internetu ir tik reikejo pasiimti  thumbup.gif

o idomu kur vilniuje galima toki dalyka padaryt,nes aveiras kaune verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(dsv @ 2007 07 27, 12:13)
ziuriu mano ideja su pakabuku daug kam patiko ax.gif

o idomu kur vilniuje galima toki dalyka padaryt,nes aveiras kaune verysad.gif

gali ir fotofabrikas.lt. Aš ten viską darau ax.gif . Ir pakabuką su nuotrauka užsisakiau
Atsakyti
aciu 4u.gif
Atsakyti
O gal žinot kur Kaune daro kažką panašaus kaip čia ? g.gif Svarbu,kad būtų iš šokolado
Atsakyti
man atrodo tam pacima fotofabrike galima uzsisakyti mirksiukas.gif
Atsakyti