Įkraunama...
Įkraunama...

Dovana vyrui

Nu va, o mes tam draugui nupirkom kaljana, kuri ten pat baliuko metu ir isbandem thumbup.gif
Atsakyti
Nu va ir as nusprendziau padovanuosiu savo vyrui tasyte vyriska, jam kai tik reikia tongue.gif Padarysiu siurpriza ir dar plius su dukryte papuom kambari, padarisim pietus ir ant galo torta pateksim, savo daryta smile.gif Manau patiks jam grizus is darbo tongue.gif
Atsakyti
Gal galesit man padeti... blush2.gif
gal zinot kur galima rasti graziu (gal kas jau prasiuostinejo biggrin.gif ) vyrisku odniu nedideliu rankiniu, nesiojamu permestu per viena peti...

aciu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(natasonok @ 2007 07 09, 18:33)
Nu va ir as nusprendziau padovanuosiu savo vyrui tasyte vyriska

kur pirkai?!?!?! bigsmile.gif ir uz kiek.. ax.gif
gal tokia, kokios as ir ieskau... ax.gif
Atsakyti
4u.gif tikriausiai geriausiai butu gariunuose ar kokiam kitam turgui paieskot g.gif
Atsakyti
QUOTE(urtele @ 2007 07 10, 10:35)
4u.gif tikriausiai geriausiai butu gariunuose ar kokiam kitam turgui paieskot g.gif

aš pirkau gariūnuose vyrui dovanom odinį tašiuką praitais metais rolleyes.gif o neseniai jis nusipirko ir paprastą tokį medžiaginį tašiuką per petį tai pasirinkimas gariūnuose tikrai yra tik geriausia važiuoti antradienį ,ketvirtadienį arba šeštadienį buna didžiausias turgus rolleyes.gif

bet pati dabar suku galvą ką jam dabar nupirkti dovanų kai atrodo nieko jam nereikia ,visko turi g.gif
Atsakyti
As tai pazistamam pirkau Adidas kvepalus, dabar naujiena pasirode "Adidas pure energy" juoda dezute su oranziniais makaliuzais. Jau kaip kvepia, niam niam smile.gif
Atsakyti
Labuks,
arteja ir maniskio 30-metis... Noreciau padovanoti pasivazinejima su ralio cempionu (megsta palakstyti) , bet nezinau, ar verta (20 min. // kaina - 359 Lt)... Gal jau bange ir gali patarti, ar verta??
SKUBU... ACIU...
Atsakyti
QUOTE(asta.mik @ 2007 07 12, 00:07)
Labuks,
arteja ir maniskio 30-metis... Noreciau padovanoti pasivazinejima su ralio cempionu (megsta palakstyti) , bet nezinau, ar verta (20 min. // kaina - 359 Lt)... Gal jau bange ir gali patarti, ar verta??
SKUBU... ACIU...

mano drauger vyras su draugaiu savo bendradarbiui tai padovanojo tai sake kad liko patenkintas tik greiciu o seip laikas praejo labai greitai ir dar oras buvo prastas.
Atsakyti
QUOTE(asta.mik @ 2007 07 11, 23:07)
Labuks,
SKUBU... ACIU...

bigsmile.gif na apie tokia dovana dar negirdejau, kaip idomu, nors as vyrui tokiu nedovanociau, nezinau, gal kada sugalvosiu... ax.gif
Atsakyti
na o mano drauge savo vyrui gimtadienio proga padare staigmena paruose vakariene romantiskai zvakiu sviesoje ir pasake (brangusis mes esame tryse ir visi kartu)na o jis pamane kad ji laukesi doh.gif nuejas kita diena visiems savo kolegomis pasigyre kad taps tetis o ji turejo uomeny visi trys as meile ir tu
Papildyta:
[COLOR=red]
QUOTE(edita_super @ 2007 07 14, 23:18)
na o mano drauge savo vyrui  gimtadienio proga padare staigmena paruose vakariene romantiskai zvakiu sviesoje ir pasake (brangusis mes esame tryse ir visi kartu)na o jis pamane kad ji laukesi  doh.gif nuejas kita diena visiems savo kolegomis pasigyre kad taps tetis o ji turejo uomeny visi trys as meile ir tu

nestuke.gif lotuliukas.gif o kai paaiskino jam tai net supyko pats ant sves
Atsakyti
QUOTE(edita_super @ 2007 07 14, 22:21)
na o mano drauge savo vyrui  gimtadienio proga padare staigmena paruose vakariene romantiskai zvakiu sviesoje ir pasake (brangusis mes esame tryse ir visi kartu)na o jis pamane kad ji laukesi  doh.gif nuejas kita diena visiems savo kolegomis pasigyre kad taps tetis o ji turejo uomeny visi trys as meile ir tu
Papildyta:
[COLOR=red]

Aš irgi supratau taip pat kaip vyras blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(edita_super @ 2007 07 14, 22:21)
Papildyta:
[COLOR=red]

Nezinau kas galetu kitaip suprasti ax.gif , meiles niekas neivardina kaip apciuopiamos, kaip kokio trecio asmens, todel normalu, kad vyras suprato jog ji nestuke.gif , as taip pat supratau, kol neperskaiciau iki galo, niekada sitaip nesugalvociau, o ir vyras labai nusimintu.
Atsakyti