Įkraunama...
Įkraunama...

Dovana vyrui

QUOTE(Estrea @ 2007 07 02, 15:50)
As praejusiais metais vyrui padovanojau kaljana, labai patiko dovana.

Sakykite, gal kas zinote, galima is Fotofabriko uzsisakyti preke ir neuzsiregistravus, ne tik internetu, niekaip nerandu kokiame mieste jie yra, uzsisakyti leidzia tik internetu, gal ka ne taip supratau?

As kai uzsakinejau internetu puodeli,tai buvo adresai kur galima ji atsiimti,tai buvo labai daug kur.As Kauniete,tai rinkausi Mega.Paieskok kontaktu,jei ne tai vis koks tel.turi buti pasiteiravimui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Reda318 @ 2007 07 03, 10:02)
As kai uzsakinejau internetu puodeli,tai buvo adresai kur galima ji atsiimti,tai buvo labai daug kur.As Kauniete,tai rinkausi Mega.Paieskok kontaktu,jei ne tai vis koks tel.turi buti pasiteiravimui ax.gif

blush2.gif gal pavargusi buvau ir nemaciau, bandysiu dar karta. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Estrea @ 2007 07 03, 10:57)
blush2.gif gal pavargusi buvau ir nemaciau, bandysiu dar karta.  ax.gif

Bet as adresus kur atsiimti maciau jau kai buvau padariusi uzsakyma,nes taip tai manau nemaciau atstovybiu kur jie randasi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Reda318 @ 2007 07 03, 11:00)
Bet as adresus kur atsiimti maciau jau kai buvau padariusi uzsakyma,nes taip tai manau nemaciau atstovybiu kur jie randasi ax.gif

g.gif kazkokia mistika, man taip patinka tu dovanu idejos, bet niekaip neuzsisakau, tai ilgai nuotrauka kraunasi ir atjungia, o antra karta nebeleidzia prisijungti doh.gif , zodziu, vargo vakariene man su norimos dovanos uzsakymu. verysad.gif Todel ir domina adresas, kad galeciau ten nueiti ir uzsisakyti, kiek cia galiu zaisti kasdien. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Estrea @ 2007 07 03, 11:16)
g.gif kazkokia mistika, man taip patinka tu dovanu idejos, bet niekaip neuzsisakau, tai ilgai nuotrauka kraunasi ir atjungia, o antra karta nebeleidzia prisijungti  doh.gif , zodziu, vargo vakariene man su norimos dovanos uzsakymu.  verysad.gif Todel ir domina adresas, kad galeciau ten nueiti ir uzsisakyti, kiek cia galiu zaisti kasdien.  doh.gif

Jeigu Vilniuje tai galima Hyper RIMI Siaures miestelyje yra ju atstavas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(natasonok @ 2007 07 03, 11:29)
Jeigu Vilniuje tai galima Hyper RIMI Siaures miestelyje yra ju atstavas smile.gif

Aciu jums labai, labai, labai. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,
turiu labai man svarbu klausima. Nezinau kaip vadinasi "kaklaraistis", na virvutė ir koks nors susegėjas, net nzn kaip pavadinti. jei galite, padėkite. Man reikia dovanu nupirkti toki daikta, o as net nzn kur ieskoti ir kaip jis vadinasi sad.gif
P.S. Virgis Stakėnas toki turi, Čakas Norisas per filma "volkeris. Teksaso reindžeris" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rama27 @ 2007 07 03, 13:21)
Sveiki,
turiu labai man svarbu klausima. Nezinau kaip vadinasi "kaklaraistis", na virvutė ir koks nors susegėjas, net nzn kaip pavadinti. jei galite, padėkite. Man reikia dovanu nupirkti toki daikta, o as net nzn kur ieskoti ir kaip jis vadinasi sad.gif
P.S. Virgis Stakėnas toki turi, Čakas Norisas per filma "volkeris. Teksaso reindžeris" smile.gif

o tai ką, tokių daiktų nėra vyriškų rūbų parduotuvėse, prie visokių kaklaraiščių ir pnš.? g.gif tada užtektų net nežinant pavadinimo nueiti ir bakstelėti pirštu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rama27 @ 2007 07 03, 13:21)
Sveiki,

Ar apie toki dalyka sneki? Specialiai pagooglinau smile.gif
user posted image user posted image
Tai vadinasi bolo kaklaraištis. Anglu k. "bolo tie" arba ""Bootlace tie". Tai yra grynai amerikietiskas daiktas, kauboju atributas ir Lietuvoj abejoju ar ka rasite. Per ebay aukciona bandyk ieskot nusipirkt, ten tai pilna smile.gif O supermamoj is ebay aukciono uzsako temoj "Internetines parduotuves".
Atsakyti
o aš pasiūliau eiti ieškoti į vyrų rūbų parduotuves doh.gif
Atsakyti
Nu va, man ir galvos skausmas: uzkviete pazistamas i gimtadieni, tai net neisivaizduoju ka pirkt. Nei labai didelis draugas, nei ka. Lengviausia draugams budavo nupirkt dovanu ceki, bet ten ir sumos kitokios buna. Mazai sumai cekio juk nenupirksiu... g.gif
Atsakyti
As jau buvau nusprendusi pirkti vyrui ceki i zvejybos parduotuve smile.gif Pas vyra norejau kaip nors suzinoti kokia pati geriausia parduotuve ir pan., o jisai pasake, kad sitose parduotuvese brangu ir jeigu jam ko reikia gali pas viena pazistama uzsakyti, kuris turi savo parduotuve arba kazko panasaus blush2.gif Tai dabar nezinau, o gymtadienis jau antradieni blink.gif
Atsakyti