Įkraunama...
Įkraunama...

Dovana vyrui

QUOTE(edita_super @ 2007 05 02, 20:25)
gali padovanoti jam koky puodely su kikiu pritrenkenciu uzrasu fotelje,joki tai kainuoja 20lt.

eh... jau turi jis toki, kur ipylus karsto vandens musu nuotraukyte atsiranda... g.gif na dar turiu pora savaiciu, tai jei nieko originalaus nesumastysiu, spjausiu i tuos prietarus... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Slibiniukas @ 2007 05 03, 17:23)
Na ir tikit prietarais  lotuliukas.gif  laikrodis issiskyrimo dovana , pletkai...
Ir pati gavus ir dovanojus ir neisiskyrus..

Nemanau, kad dovanos iskiria zmones, zmones issiskiria patys  smile.gif

O laikrodis super dovana!

P.S tik mano vyras nenori ju daugiau, tai BIG BIG PROBLEM turiu  g.gif

drinks_cheers.gif
Tikrai ne laikrodis išskiria žmones schmoll.gif Jeigu tarpusavyje kažkas yra negerai, tai ar dovanosit laikrodžius ar ne- vis tiek išsiskirsit. Taigi tai, kad nedovanoji laikrodžio nuo skyrybų toli gražu neapsaugos doh.gif

Aš MB dovanojau laikrodį prieš kokius 3 metus- nu kol kas neišsiskyrėm lotuliukas.gif Ir beje, jam tai viena geriausių dovanų mirksiukas.gif
Atsakyti
Dovanos jam (tečiui, broliui, vyrui):

user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
As buvau sugalvojus jam dovana,kad butu mums abiems naudinga-parinkti kokia meniskesne foto su mumis,paverst juoda balta,isdidinti ir ireminti i didelius remus,kad pasikabinti miegame ant sienos wub.gif Bet gal zinot,kur montuoja fotkes,nes graziu nerandu,kad butume dviese doh.gif
Atsakyti
QUOTE(FAINulka@ @ 2007 04 06, 15:10)
man ta pati problema ir dar apvalus jubiliejus.. man labai patiko ideja su tiriniu sautuvu, alia, kad neatsiliepia jos autore  biggrin.gif

Mano vyras turi tirinį šautuvą. Kiek žinau parduoda ginklų parduotuvėse pateikus asmens dokumentą. Laisvalaiko pramoga thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(PinaColada @ 2007 04 23, 04:39)
Man su saviskiu sunkoka - jam mat nieko nereikia. Na, nebent naujos masinos  lotuliukas.gif  gimtadienis jau puse metu kaip praejes, tai as kaip ir skoloje esu biggrin.gif bet bandysiu ta klaida istaisyti: kaledoms gavo pasivazinejima su Ferrari, tad sakiau kai vasara vaziuosim to jo malonumo bandyti, sumokesiu uz viesbuti ir pridesiu dar kokia smulkmena 4u.gif

MB svaigsta dėl ferrari mirksiukas.gif Kaip suorganizavai?
Atsakyti
QUOTE(loncelotas @ 2007 05 11, 22:09)
MB svaigsta dėl ferrari  mirksiukas.gif Kaip suorganizavai?

as asmeniskai maciau kelioniu agenturos organizuoja... veiksmas vyksta Anglijoje.. kaina nemazai rodos netoli 9000 lt bijau pameluot.. bet cia be bilietu i abu galus:)
Atsakyti
Gal žinote, kur iš nuotraukos nutapo paveikslus? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Madam Butterfly @ 2007 05 13, 13:12)
Gal žinote, kur iš nuotraukos nutapo paveikslus?  smile.gif

Akropolyje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sejle @ 2007 05 12, 10:33)
as asmeniskai maciau kelioniu agenturos organizuoja... veiksmas vyksta Anglijoje.. kaina nemazai rodos netoli 9000 lt bijau pameluot.. bet cia be bilietu i abu galus:)

Už tiek visa šeima 2metus atostogaus lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Apsieis mirksiukas.gif
Atsakyti
o nezinot klaipedoj nera modeliuku parduotuves???? g.gif
Atsakyti
smilciukas Paskelbta 2007 05 09, 12:50
As buvau sugalvojus jam dovana,kad butu mums abiems naudinga-parinkti kokia meniskesne foto su mumis,paverst juoda balta,isdidinti ir ireminti i didelius remus,kad pasikabinti miegame ant sienos Bet gal zinot,kur montuoja fotkes,nes graziu nerandu,kad butume dviese

Pasidairyk Skelbimų lentoje, Rankdarbiuose- yra merginų kurios daro darbus kompu.
Atsakyti
sunkiausias klausimas.. ka dovanoti... unsure.gif
Atsakyti