Įkraunama...
Įkraunama...

Dovana vyrui

QUOTE(ingute11 @ 2007 04 18, 15:34)
Sveika,

Man si ideja su raidelemis labai patiko biggrin.gif , o su masinos rakteliais isviso  thumbup.gif  , kur galima butu isigyti mazu raideliu?  4u.gif

Raideliu ieskojau visur per zaislu parduotuves, bet radau tik vienoj is visu, kurios yra akropoly. Tiesiog ateik ir is karto klausk vaikisku raidziu. Apsiziurek, kad butu uztektinai visu, na, tarkim, jei varde kartojasi raides, kad ju pakaktu, sekmes smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovia: 24 balandžio 2007 - 18:34
ką tik žiūrėjau vilos Palangoje MAMA ROSA pasiūlymus - tikriausiai vienu ir pasinaudosiu. Kadangi auginam dviejų metų padaužą, o MB daug diiiiiiiiiiirba, (beje, kaip ir mamaša tongue.gif), tai laiko dviems lieka minimaliai. Manau brangiausiajam didžiausia dovana būtų laikas, praleistas dviese. Norėjau savaitgalį kokioj sostinėj, bet.. per mažai dar uždirbu sad.gif( teks taupyt kitiems meteliams smile.gif

beje, prisiminiau vieną psl. www.chocolife.lt - ten ant įvairių formų šokolado gali padaryt nuotraukėlę ar .. na, ko tik panorėsit tikriausiai.
o dar saviškiui būtinai padovanosiu tortą iš AJ ŠOKOLADO. o ir pati pasmaguriausiu....biggrin.gif Kas dar neragavo - daaaaaaaaug prarado tongue.gif
Atsakyti
na as taip pat jungiuosi prie visu ieskanciu dovanu. as nusprendziau dovanoti laikrodi savajam. bet net neisivaizduoju kur Siauliuose butu galima ji nupirkti. Saules miesta apvaiksciojau, o kur dar? planuoju moketi 200-300 lt.
Atsakyti
QUOTE(Capriciossa @ 2007 04 26, 19:37)
na as taip pat jungiuosi prie visu ieskanciu dovanu. as nusprendziau dovanoti laikrodi savajam. bet net neisivaizduoju kur Siauliuose butu galima ji nupirkti. Saules miesta apvaiksciojau, o kur dar? planuoju moketi 200-300 lt.

bet ar zinai pasakyma,kad laikrodis issiskyrimo dovana,kai as turejau vaikina ir mano jam buvo paskutine dovana laikrodis ir po menesio baigesi draugyste.
Atsakyti
QUOTE(edita_super @ 2007 04 27, 18:02)
bet ar zinai pasakyma,kad laikrodis issiskyrimo dovana,kai as turejau vaikina ir mano jam buvo paskutine dovana laikrodis ir po menesio baigesi draugyste.

laikrodis is ties yra issikyrimas verysad.gif , nes pati kiek esu gavus tiek ir issiskyrus ir ne vien is vyriskosios puses unsure.gif
Atsakyti
o tai ka tada man jam padovanojus... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Capriciossa @ 2007 05 01, 15:27)
o tai ka tada man jam padovanojus...  g.gif

Arba netikėk prietarais mirksiukas.gif (pvz aš pažįstu porą, vaikinas laikrodį padovanojo draugystės pradžioje, o jie kartu jau daug metų tongue.gif , mes su vyru irgi esam vienas kitam laikrodžius dovanoję, jau keletas metų prabėgo bigsmile.gif ), arba padovanok čekį į laikrodžių parduotuvę cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2007 05 01, 13:18)
Arba netikėk prietarais  mirksiukas.gif  (pvz aš pažįstu porą, vaikinas laikrodį padovanojo draugystės pradžioje, o jie kartu jau daug metų  tongue.gif  , mes su vyru irgi esam vienas kitam laikrodžius dovanoję, jau keletas metų prabėgo  bigsmile.gif ), arba padovanok čekį į laikrodžių parduotuvę  cool.gif

as ta prietara suzinojau jau po visko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inga-uk @ 2007 05 01, 16:24)
as ta prietara suzinojau jau po visko  mirksiukas.gif

Aš tai senai žinau, kad toks yra, bet netikiu jokiais prietarais, tai jie ir nesipildo mirksiukas.gif
Atsakyti
kad kazkaip kai realiais faktais paremia prietara, tai ir baisu pasidaro kazkaip. g.gif suksiu galva toliau...
Atsakyti
QUOTE(Capriciossa @ 2007 05 01, 23:42)
kad kazkaip kai realiais faktais paremia prietara, tai ir baisu pasidaro kazkaip.  g.gif  suksiu galva toliau...

gali padovanoti jam koky puodely su kikiu pritrenkenciu uzrasu fotelje,joki tai kainuoja 20lt.
Atsakyti
Na ir tikit prietarais lotuliukas.gif laikrodis issiskyrimo dovana , pletkai...
Ir pati gavus ir dovanojus ir neisiskyrus..

Nemanau, kad dovanos iskiria zmones, zmones issiskiria patys smile.gif

O laikrodis super dovana!

P.S tik mano vyras nenori ju daugiau, tai BIG BIG PROBLEM turiu g.gif
Atsakyti