Zinau kad maniskis paziuredavo i grandineles ,bent kai jau man pirko tai sake kad irgi patiktu ,Todel jam 30-mecio proga sugalvojom su vaikais nupirkti ja. Sunku buvo issirinkti
Aisku tai butu per paprasta siaip padavonot ,Dar nupirkom kvepelu dezute (geru),bet kadangi jis ju ir taip turi ,zinojom kad nepatiks dovana
Taip ir buvo gaves pastate net nepauostes,
Bet vaikai priverte pasikvepinti ,ten rado dovanyte buvo patenkintas
As tai nuolat visokias uzuominas gaudau ir i galva deduosi, o kai ateina laikas dovanos ieskot, tereikia tik prisimint, ka jis kada nors sake kad noretu turet...
Va kazkada pasake, kad noretu Ferrari, tai nuejau i zaislu parduotuve ir nupirkau zaislini modeli... Labai juokesi ir sake, kad super.
Siaip galvojau 30-mecio proga saviskiui padovanot, bet ziuriu, kad nebespesiu jau... Tai paliksiu kitai progai.
O dar galima zemes Menulyje padovanot, yra internete adresas, kur uz 35 $ berods gali isigyt ir atsiuncia visokiu ten "savininko diplomu" iremintu ir pan.
Dar galima nupirkt 30 dideliu (tiesiog milzinisu) roziu, grizt anksciau uz ji i namus ir pasitikt vien tik tom rozem prisidengus. Na, galima dar koki kaspineli kur nors uzsirist, kad i dovana panasiau butu...
Va kazkada pasake, kad noretu Ferrari, tai nuejau i zaislu parduotuve ir nupirkau zaislini modeli... Labai juokesi ir sake, kad super.
Siaip galvojau 30-mecio proga saviskiui padovanot, bet ziuriu, kad nebespesiu jau... Tai paliksiu kitai progai.
O dar galima zemes Menulyje padovanot, yra internete adresas, kur uz 35 $ berods gali isigyt ir atsiuncia visokiu ten "savininko diplomu" iremintu ir pan.
Dar galima nupirkt 30 dideliu (tiesiog milzinisu) roziu, grizt anksciau uz ji i namus ir pasitikt vien tik tom rozem prisidengus. Na, galima dar koki kaspineli kur nors uzsirist, kad i dovana panasiau butu...
vyrams kompiuterastams labai tiktu tokia dovanel e:)
buna ir visaj graziu ir stilingu usb raktu (usb key - paprastai naudojamas info saugojimuj daikciukas, raktu pakabuko dydzio, kaina priklauso nuo MB (GB) kiekio)
bet visas linxmumas tame kad ji dovanot netuscia irasyt pvz nuotrauku (ta, kuri dovanojo, tai issaugojo ten savo aktus) dar gal kokia daina jam patinkancia ar kazka reiskiancia:)
tokia ir labaj praktiska ir daznai naudojama dovana ir aisku nuo irasyto turinio priklausys ar bus ji dar ir miela sirdziai
buna ir visaj graziu ir stilingu usb raktu (usb key - paprastai naudojamas info saugojimuj daikciukas, raktu pakabuko dydzio, kaina priklauso nuo MB (GB) kiekio)
bet visas linxmumas tame kad ji dovanot netuscia irasyt pvz nuotrauku (ta, kuri dovanojo, tai issaugojo ten savo aktus) dar gal kokia daina jam patinkancia ar kazka reiskiancia:)
tokia ir labaj praktiska ir daznai naudojama dovana ir aisku nuo irasyto turinio priklausys ar bus ji dar ir miela sirdziai
Na va, tikiuosi, kad tokios temos dar nėra, bet gal ir pražiopsojau.
Artėja vyro gimtadienis, o man - galvos skausmas, nes nežinau, ką dovanoti, nes jau nusibodo ir man, ir jam, skutimosi reikmenys, kvepalai, dezodorantai, piniginės, kompaktai ir jų dėklai
Jei paklausiu jo paties, jau kai užsisako už kokius 300Lt., man brangoka, norėčiau kokiu 100 apsiriboti.
Pernai tai iš viso juodai apsijuokiau. Na, galvoju, jo lagaminas jau nusidėvėjęs, padovanosiu kokią tašelę. Vaikščiojau vaikščiojau po bazes, tai per brangios, tai negražios, ale viena kaip į akį krito, tokia gražutė ir kaina tinkama. Na nupirkau, įteikiu dovaną tokia savimi labai patenkinta, o pasirodo nupirkau .... tašę nešiojamam kompiuteriui. Na, dar būtų atleistina, bet pati esu informatikė, ale tų notebook'ų praktiškai nečiupinėjusi, tai net į galvą neatėjo. Mano vyriškis tai kompiuterastas, bet nešiojamo neturim ir neplanuojam.
Na kad visai nesusigraužčiau, tai nešiojasi jis tą tašę, susidėjęs ten savo visus reikmenis, tipo, kaip parastą čimodaną, tai nors tiek.
Artėja vyro gimtadienis, o man - galvos skausmas, nes nežinau, ką dovanoti, nes jau nusibodo ir man, ir jam, skutimosi reikmenys, kvepalai, dezodorantai, piniginės, kompaktai ir jų dėklai
Jei paklausiu jo paties, jau kai užsisako už kokius 300Lt., man brangoka, norėčiau kokiu 100 apsiriboti.
Pernai tai iš viso juodai apsijuokiau. Na, galvoju, jo lagaminas jau nusidėvėjęs, padovanosiu kokią tašelę. Vaikščiojau vaikščiojau po bazes, tai per brangios, tai negražios, ale viena kaip į akį krito, tokia gražutė ir kaina tinkama. Na nupirkau, įteikiu dovaną tokia savimi labai patenkinta, o pasirodo nupirkau .... tašę nešiojamam kompiuteriui. Na, dar būtų atleistina, bet pati esu informatikė, ale tų notebook'ų praktiškai nečiupinėjusi, tai net į galvą neatėjo. Mano vyriškis tai kompiuterastas, bet nešiojamo neturim ir neplanuojam.
Na kad visai nesusigraužčiau, tai nešiojasi jis tą tašę, susidėjęs ten savo visus reikmenis, tipo, kaip parastą čimodaną, tai nors tiek.
Siulau padovanoti paslauga:
uzsakyti pazaisti boulinga
uzsakyti valanda ar pora kartodrome
uzsakyti kaimo turizmo sodyba savaitgaliui
uzsakyti koki masazeliu, pasiplaukiojimu kompleksa Druskininku gydyklose ( yra toks "Apolono selsmas"- specialus kompleksas vyrams -paziurek www.gydykla.lt )
uzsakyti pazaisti boulinga
uzsakyti valanda ar pora kartodrome
uzsakyti kaimo turizmo sodyba savaitgaliui
uzsakyti koki masazeliu, pasiplaukiojimu kompleksa Druskininku gydyklose ( yra toks "Apolono selsmas"- specialus kompleksas vyrams -paziurek www.gydykla.lt )
QUOTE(Inga N @ 2004 05 28, 07:51)
Na va, tikiuosi, kad tokios temos dar nėra, bet gal ir pražiopsojau.
Patariu nepirkt labai praktisku dovanu - vistik gimtadienis svente, ir reiketu nupirkt kazka, kas tikrai pamalonintu, o ne pvz dezodoranta. as dazniausiai ieskau kazkokiu mielu dovanu, pvz tam reikalui megstu parduotuves C&D, ten viskas ziauriai brangu, bet... yra tikrai mielu sirdziai niekuciu, kurie, manau, labai maloniai pradziugintu. karta padovanojau vyrui tikrai brangius kvepalus (Calvin Klein) (bent jau pagal mano kisene tikrai brangus), jam tai ziauriai patiko juk tuos buitinius dalykus vistiek pirktumet, tai manau nesazininga juos dovanoti gimtadieniui. mano manymu, gerai dovanoti dalykus, kuriu siaip niekada sau zmogus nepasidovanotu.
Maniškis - užkietėjęs žvejys, tai problemų beveik neturiu, nuvarau į žvejybos parduotuvę ir sakau, kas labiausiai perkama, kokios naujovės šiuo metu ir perku, tik tiek, kad kainos tai būna ohoho , bet vieną kartą per metus ir dėl brangiausiojo, tai galiu sau leisti.
Druskininku gydyklos neteikia nakvynes paslaugu - jose atlikai proceduras ir siausk namo. Tas vyriskas kompleksas, apie sakiau, kainuoja 50 litu ir trunka pusantros valandos. Yra pasiulymu ir moterims - uz panasia kaina ir laika. Galima uzsisakyti ir pavieniu proceduru - pvz purvo vonia, 16 litu, mineralinio vandens baseinas -12 litu ir panasiai. Tu tokia didele kaina turbut sakai apie kazkurios sanatorijos teikiamas paslaugas (speju, su nakvyne ir 3 valgiais). O as kalbu apie proceduras pavienes naujose Druskininku gydyklose. Galima ir marsruta ta proga aplink Druskininkus platesni nusibrezti - i Gruto parka, Ciurlionio muzieju ir pan.
QUOTE (Nedurna @ 2004 05 28, 07:55) |
uzsakyti valanda ar pora kartodrome |
Del kartodromo.. Jei kartais nera vazinejes - tai po ~20-30 minuciu ta ir kitomis pora dienu daugiau nieko nenores.. Beje kainos kartodrome (Vilniuje) 10 min - 25 Lt.. Pirmam kartui 10 min yra pats tas, viskas labai gerai..
Siaip del dovanu - tai man nieko nereikia ir primygtinai prasau, kad nieko man nedovanotu.. Zymiai geriau savo gimtadienio proga nupirkti ka nors zmonai.. Patenkinta zmona - geriausia dovana, ir datos cia ne prie ko..
saviskiui jubiliejaus proga dovanojau laikrodi, nunesiau graveriui isgraviravo uzrasus, dabar turi ypatinga laikrodi, vardini, sakau sunui paliksi kaip palikima, kainavo su viskuo apie 160 Lt. manau ne taip ir daug kaip jubiliejaus proga, tik tiek tada galejau sau leisti. O siaip esu dovanojusi ir viskio buteli, kai fantazija issekdavo, ir bilietus i krepsinio rungtynes. Visada buna patenkintas, gaves kad ir menkiausia smulkmena.
Kartodromas - vieta, kur vazinejama kartingais (kartais) - tokiomis mazomis masinelemis.. Kaune yra Kartingo Sporto centras - prie autobusu parko (jo teritorijos dalis) (kainos atrodo truputi mazesnes, bet ir trasa prastesne, mazesnis greitis, praktiskai nera kur lenkti ir tt).. Kaip laisvalaikio praleidimo budas - visai nieko, taciau kaip dovana tai jau labai nezinau..
Karta nugirdau vyra draugams sakant, kad jis mano spyglius jau aplauze (nes anksciau tai labai spygliuota buvau)... Tai per gimtadieni padovanojau kaktusa su ilgais ilgais spygliais, o ant vieno spyglio uzmoviau lapeli su uzrasu: "Man gal spyglius tu ir aplauzei, bet tai dar nereiskia, kad daugiau gyvenime niekad nesusibadysi. Myliu".
Brangusis labai zvygavo ir ta kaktusa su uzrasu visiems po nosim po to koki pusmeti kaisiojo...
Brangusis labai zvygavo ir ta kaktusa su uzrasu visiems po nosim po to koki pusmeti kaisiojo...