Mano vyras tai labai mėgsta žvejyba . Tai aš per daug ir nesuku sau galvos dėl dovanos , nuvažiuoju į žvejų parduotuvę ir nuperku dovanų čekį . Ten jis išsirenka ko jam tuo metu labiausiai reikia , o jau laimės būna kaip sakoma pilnos kelnės .
QUOTE(Kandila @ 2007 04 21, 00:28)
As tai zadu savajam per gimtadieni padovanoti kiek kitokia dovanele, kadangi man ir paciai patinka labiau gauti ispudziu glebi o ne dulkanti daikta (na zinoma jei jis is tiesu toks ir butu tai sugalvojau iteikti jam kupona i masazo salona "Keturiu ranku masazo". Jam labai patinka tokie dalykai, visokie nugarytes pakasimai ir pamaigymai tai pamaniau atiduosi saviski i profesionalu rankas Nors as jau ir pati pasidariau panasi i masaziste:) Kiek esu skaicius sis masazas suteikia nepakartojamu malonumu, nes tliekamas iskarto keturiomis rankomis ir vienu metu masazuojamas visas kunas. Gal kas is jusu turite tokios pat patirties? Esat gavusios ar dovanojusios tokias dovaneles?
manasis ir kazin ka atidotu uz tokia dovanele labai saunu
Man su saviskiu sunkoka - jam mat nieko nereikia. Na, nebent naujos masinos gimtadienis jau puse metu kaip praejes, tai as kaip ir skoloje esu bet bandysiu ta klaida istaisyti: kaledoms gavo pasivazinejima su Ferrari, tad sakiau kai vasara vaziuosim to jo malonumo bandyti, sumokesiu uz viesbuti ir pridesiu dar kokia smulkmena
QUOTE(Doviliucas @ 2007 04 23, 13:26)
Labutės
skaičiau temą ir labai susidomėliau automobilių modeliukais, tik arba aš pražioplinau arba nebuvo parašyta kur Vilniuje jų galima nusipirkti, ir kokia maždaug kaina? ar galėtų studentė leisti sau tokią prabangą?
dėkui
skaičiau temą ir labai susidomėliau automobilių modeliukais, tik arba aš pražioplinau arba nebuvo parašyta kur Vilniuje jų galima nusipirkti, ir kokia maždaug kaina? ar galėtų studentė leisti sau tokią prabangą?
dėkui
Mašinų (ir ne tik) modeliukais prekiauja CUP'e 5 aukšte. Kainos nėra mažos, maždaug nuo 80 lt iki kelių šimtų. Na gal kokių paprastesnių modeiukų ir pigesnių yra Pabandyk paskaitinėt čia
QUOTE(Killing_me_softly @ 2007 04 23, 13:37)
Mašinų (ir ne tik) modeliukais prekiauja CUP'e 5 aukšte. Kainos nėra mažos, maždaug nuo 80 lt iki kelių šimtų. Na gal kokių paprastesnių modeiukų ir pigesnių yra Pabandyk paskaitinėt čia
ačiū labai, šiandien pat patikrinsiu CUP'ą, ir labai tikiuosi, kad bus pigesnių
Sekmės paieškose, manau tikrai pavyks ką nors surasti. Toje parduotuvėje ne tik modeliukų, bet ir šiaip visokių įdomių smulkmenėlių būna
sveikutes maniskio gimtadienis uz poros men bet jau susirupinau nes bus kaip ir jubiliejus tricokas niekaip nesugalvoju ka cia tokio sugalvojus pernai tai uzsakiau viesbuty , nusipirkau grazius seksy apatinius, ir uz liemeneles paslepiau grandine (moco grandines rastu)ant rankos ,tai buvo dvigubai nustebintas nes jam mocai jo gyvenimas Gal turit kokiu shauniu idejo is anksto dekoju
Pabandyk uzeiti i internetini puslapiuka www.laisvalaikiodovanos.lt
QUOTE(skaja @ 2007 04 23, 14:56)
o gal zinot kur butu galima uzsakyti skrydy parasiutu ar kazka panasaus? manasis lakunu norejo buti tai manau jam si dovana labai patiktu
sveikutes .. susiduriau su problemele, ka padovanot draugui gimimo dienos proga... nesumastau ka .. o norisi kazko originalesnio, ne tokiu banaliu ir kasdienisku dovanu kaip kvepalai, pinigine, pakabukas ir dar kazkas panasaus... galvoju apie varianta romantiskos vakarienes: pirmiausia pilnas kambarys balionu, zvakes, ziedlapiai, ir paciai kazkaip graziai pasipuosus laukt... o ka dar galetumet pasiulyt prie mano galvojimu, nenusprenzdiu kaip ka padarius.. noriu padaryt malonia staigmena... patarkit