Įkraunama...
Įkraunama...

Dovana vyrui

QUOTE(lipke @ 2007 03 22, 15:49)
maniskis tai buvo laimingiausias pasaulyje, kai dovanu gavo tirini sautuva  -aisku, kaina nemaza (su potiniu taikinkiu 500Lt), bet cia buvo apvalaus skaiciaus gimtadieniui. tai iki siol dziaugiasi, o ir man patinka-savaitgaliais, kai geras oras kartu su draugais nusivezam taikiniu kur nors i gamta  ir pasaudom.Nu, toks alternatyvus laisvalaikio praleidimo budas:))

sveikute - labai sudominai - gal gali pasakyti kur radai? g.gif
Atsakyti
Patarkit, ka dovanoti vyrui gimtadienio proga. Jis nemegsta jokiu suvenoru. Megsta praktiskas dovanas. Nezinau ka dovanoti, esu pasimetusi, o gimtadienis jau cia pat
Atsakyti
QUOTE(darbsti @ 2007 04 06, 11:53)
Patarkit, ka dovanoti vyrui gimtadienio proga. Jis nemegsta jokiu suvenoru. Megsta praktiskas dovanas. Nezinau ka dovanoti, esu pasimetusi, o gimtadienis jau cia pat

man ta pati problema ir dar apvalus jubiliejus.. man labai patiko ideja su tiriniu sautuvu, alia, kad neatsiliepia jos autore biggrin.gif
Atsakyti
as tai savajam padovanojus esu zieda auksiny ir isgraviravau su meilia ir savo varda .liko patenkintas tik va maza problemele buvo per mazas,tai kai padsididino tai neliko jokio graviravimo ,bet liko patenkintas
Atsakyti
QUOTE(edita_super @ 2007 04 07, 12:49)
as tai savajam padovanojus esu zieda auksiny ir isgraviravau su meilia ir savo varda .liko patenkintas tik va maza problemele buvo per mazas,tai kai padsididino tai neliko jokio graviravimo ,bet liko patenkintas

oi tokiu dovanu nesiryzciau pirkti - ir taip vyrs sunkiai prie vestuvinio priprato biggrin.gif
kazkaip net ir geriausiom draugem nesiryzciau isrinkt ax.gif
Atsakyti
na ir kaip vyras regavo i ta kelio zenkla?
Atsakyti
uz poros men mano vyro gimtadienis, dovanosiu pasiskraidyma sklandytuvu biggrin.gif
Atsakyti
Daug ideju buvo del automobiliu - na, nupirkti modeliuka svajoniu masinos ir pan. As nupirkau, bet pateikiau kaip siurpriza, tai krykstavo dar metus iki kito gimtadienio ir dar lig siol prisimena.

Nupirkau raktelius masinos (bet kokius ten), pakabuti atitinkama su masinos marke ir prabangioj dezutej padovanojau. Sakau, eik i kiema, isbandyk. Buvo sshokaass! biggrin.gif net prasneket negalejo. Nulipo zemyn ir masinu stovejimo aikstelej rado toki gera, kokybiska, nemaza modeliuka savo svajoniu masinos biggrin.gif (aisku, ta masiniuka pazistamo paprasiau pasaugot kieme, kad kas nenuknistu smile.gif )

Dar vienas dalykas. Pries valentino diena vienakar buvom apsipyke, tai kazkaip nesinorejo nieko brangaus dovanot, o nieko nedovanot irgi netiko man, tai nupirkau sirdies darba gerinanciu lasu thumbup.gif iskart susitaikem ir kikenom visa vakara biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovia: 16 balandžio 2007 - 15:00
Pamirsau pamineti dar viena smile.gif
Mano brangiausias be galo nudzhiuges ir laimingas iki ausu liko, kai pasveikinau su vardadieniu. Pirmiausia, nezinojo, kad tokia diena, o ir dovanyte zaisminga labai tiko jam. Nupirkau mazutes jo vardo raides ir idejau i dailia maza dezute, ta dezute paslepiau jo megstamiausiuose saldainiuose. Tos raides kazkaip neitiketinai labai laiminga ji padare bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovia @ 2007 04 16, 16:44)
Pamirsau pamineti dar viena  smile.gif
Mano brangiausias be galo nudzhiuges ir laimingas iki ausu liko, kai pasveikinau su vardadieniu. Pirmiausia, nezinojo, kad tokia diena, o ir dovanyte zaisminga labai tiko jam. Nupirkau mazutes jo vardo raides ir idejau i dailia maza dezute, ta dezute paslepiau jo megstamiausiuose saldainiuose. Tos raides kazkaip neitiketinai labai laiminga ji padare  bigsmile.gif  wub.gif

Sveika,

Man si ideja su raidelemis labai patiko biggrin.gif , o su masinos rakteliais isviso thumbup.gif , kur galima butu isigyti mazu raideliu? 4u.gif
Atsakyti
Labu dienu radau sia zinute, zinoma ji senoka, bet kadangi man iskilo tokia pati dilema kaip ir sios temos pavadinimas, norejau paklaust kazka konkreciau ka minejai apie silainius ir ta burbuliuku vonia, kur, ir kaip, ar jau si paslaugele isgaravo? rolleyes.gif

QUOTE(Encore @ 2004 04 01, 15:04)
Netikiu prietarais, bet as taip pat galvojau vyrui padovanoti laikrodi, bet kai nupirkau tai ta pacia diena taip susipykom, kad net neisdrysau padovanoti...o jis tai nezinojo nieko apie ta laikrodi... Mistika.  ohmy.gif
Gera dovanele butu padovanoti kokia valanda dziakuzi vonioj su burbuliukais, Silainiuose girdejau kainuoja apie 80 lt, bet palieka vienus, galima uzsirakinti, nusinesti sampano ar sokolada.. thumbup.gif
Vienintelis minusas - super greitai prabega laikas... blink.gif 
Papildyta
Tiesa, labiausia nervina vyro klausti, ko jis nori. Jam reikia visokiu padangu, gulsciuku ir t.t. Kazkada padovanojau kompui koloneles, tai labai dziaugesi...
O Kaledom nupirkau gero viskio (beveik 100 lt), bet ziauriai dziaugesi, nes seniai svajojo nusipirkti.

Atsakyti
As tai zadu savajam per gimtadieni padovanoti kiek kitokia dovanele, kadangi man ir paciai patinka labiau gauti ispudziu glebi o ne dulkanti daikta (na zinoma jei jis is tiesu toks ir butu smile.gif tai sugalvojau iteikti jam kupona i masazo salona "Keturiu ranku masazo". Jam labai patinka tokie dalykai, visokie nugarytes pakasimai ir pamaigymai tai pamaniau atiduosi saviski i profesionalu rankas smile.gif Nors as jau ir pati pasidariau panasi i masaziste:) Kiek esu skaicius sis masazas suteikia nepakartojamu malonumu, nes tliekamas iskarto keturiomis rankomis ir vienu metu masazuojamas visas kunas. Gal kas is jusu turite tokios pat patirties? Esat gavusios ar dovanojusios tokias dovaneles?
Atsakyti