Įkraunama...
Įkraunama...

Dovana vyrui

QUOTE(Manuela @ 2007 03 17, 13:56)
O kur tokias daro?Ir uz kiek? g.gif

3D stikle 4u.gif Kainos labai įvairios- priklauso nuo to, ką darysi ir kaip (3D ar ne)- raktų pakabukas kainuoja apie 50lt, nuotrauka (ne 3D) maždaug nuo 100 lt iki... galima padaryti su šviečiančiu stovu thumbup.gif Šiaip gaminiai nestandartiniai, įdomūs, bet tie mažučiai man atrodo labiau merginoms tinkami blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, o as aptikau toki puslapi www.dovanukuponas.lt kur ir ekstremaliai mano vyrui tiktu ir masina susiremontuoti ar namam, o gal net ir su manim laika praleistu.... super... nes vienas kuponas galioja visur thumbup.gif
Atsakyti
maniskis tai buvo laimingiausias pasaulyje, kai dovanu gavo tirini sautuva -aisku, kaina nemaza (su potiniu taikinkiu 500Lt), bet cia buvo apvalaus skaiciaus gimtadieniui. tai iki siol dziaugiasi, o ir man patinka-savaitgaliais, kai geras oras kartu su draugais nusivezam taikiniu kur nors i gamta ir pasaudom.Nu, toks alternatyvus laisvalaikio praleidimo budas:))
Atsakyti
QUOTE(wit @ 2007 03 16, 18:14)
uzsakyk kokio zurnalo apie automobilius prenumerata smile.gif

as uzsakiau autobild zurnala,tai kai mazas vaikas niekam net voko neleidzia atplest,renka zurnalus,gavau velniu viena kart kad kryziazodi isprendziau lotuliukas.gif i menesi 2 kart iseina zurnaliukai ,man i uzsieni gavosi 2 kart brangiau ,bet lietuvoje manau bus nedaug,labai patiko jam,nes daug informacijos ir naujienos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Essexgirls @ 2007 03 22, 16:06)
as uzsakiau autobild zurnala,tai kai mazas vaikas niekam net voko neleidzia atplest,renka zurnalus,gavau velniu viena kart kad kryziazodi isprendziau  lotuliukas.gif i menesi 2 kart iseina zurnaliukai ,man i uzsieni gavosi 2 kart brangiau ,bet lietuvoje manau bus nedaug,labai patiko jam,nes daug informacijos ir naujienos thumbup.gif

as irgi savo vaikinui prenumerata padovanojau tai dabar dziaugiasi labai atrodo lotuliukas.gif sake daug info ten
Atsakyti
Savo brangučiui, dar buvo draugystės pradžia 25-ojo gimtadienio proga padovanojau tikra kelio ženklą į kairę sukti draudžiama, buvo labai nustebes tokia originalia dovana, kitoj pusėj parašiau sveikinima, tas ženklas kabojo vietoj paveikslo, bet dabar po 5-ių metų bus 30-metis, tai vis suku galvelę ką originalaus padovanoti? Dukrytę padovanojau prieš pusmetį.... sūnaus juk taip greit nesusiorganizuosiu smile.gif Patarkit mielosios ką nors originalaus, jis labai sporto mėgėjas...
Atsakyti
AVIAV o kiek tas zenklas kainavo? ir kur pirkai?

originali ideja...

mano draugui irgi gimdienis greitai galvoju nupirki saldainiuku is kurios nors firmines sokolado parduotuves. ir masazinio aliejaus, bet keisciausia kad randu jo tik visokiuose sex shopuose blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kentaure: 28 kovo 2007 - 11:13
QUOTE(Kentaure @ 2007 03 28, 11:53)

originali ideja...
mano draugui irgi gimdienis greitai galvoju nupirki saldainiuku is kurios nors dirmines sokolado parduotuves. ir masazinio aliejaus, bet keisciausia kad randu jo tik visokiuose sex shopuose  blink.gif

TBS, L'occitane tikrai turi, yra ir pigesnių kosmetikos parduotuvėse rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Killing_me_softly @ 2006 07 18, 21:28)
Tokį dalykėlį gali užsisakyti parduotuvėje Armijai ir civiliams
http://www.arsenal.lt/lt/zetonai/  4u.gif

Labai ačiū už nuorodą, būtinai pasinaudosiu 30-mečio proga padovanosiu tokį pakabuką. Bet patarkit ką parašyti ant antro pakabuko, tokio ypatingo, kad patiktų??
AČIŪ
Papildyta:
[quote=Kentaure,2007 03 28, 10:53]

originali ideja...

Prieš 5-metus važiavau net i Nemenčinę, ten yra kelio ženklus gaminanti įmonė "Švytėjimas" jei gerai prisimenu, reiktų pasitikslinti pavadinimą .Jei gerai prisimenu tai apie 60Lt. kainavo.
Atsakyti
QUOTE(baltojiorchideja @ 2007 03 22, 14:17)
Sveikos, o as aptikau toki puslapi www.dovanukuponas.lt kur ir ekstremaliai mano vyrui tiktu ir masina susiremontuoti ar namam, o gal net ir su manim laika praleistu.... super... nes vienas kuponas galioja visur  thumbup.gif

thumbup.gif thumbup.gif

Nerealu..... Sakes perziurejau si puslapiuka, kaip tik va bendradarbes gimtadienis buvo.... tai uzsisakem du cekius.... Kolege nustebo ir tokia patenkinta liko.....

Taip arteja mano brangiausio gimtadienis, ir jam parodziau si puslapi ..... tai dabar jis laukia nesulaukia savo gimtadienio..... net jau susiplanavo kur panaudos dovanu ceki.....
thumbup.gif
Tikiuosi ir as gausiu si ceki..... biggrin.gif

Panos neziopsokit ir nesukit sau galvos ka pirkt manau tai tikrai super dovana.... ypac vyrams jei jie megsta ekstremalius pojucius arba jei labai myli savo masinyte......

Saunuolis zmogutis, kuris tai sugalvojo.... Nors po pardas nereik trintis ir sukt galva ka nupirkti lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AVIAV @ 2007 03 28, 11:36)
[color=purple]Savo brangučiui, dar buvo draugystės pradžia 25-ojo gimtadienio proga padovanojau tikra kelio ženklą į kairę sukti draudžiama

o tai is kur ji paroviai g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(naaringiux @ 2007 03 28, 15:46)
o tai is kur ji paroviai  g.gif  lotuliukas.gif

Pasiskaityk aukščiau viska parašiau kur ir kiek mokėjau smile.gif
Atsakyti