Įkraunama...
Įkraunama...

Dovana vyrui

QUOTE(Kentaure @ 2007 03 13, 11:13)
Iskilo klausimelis... tiksliau problemele... esam pakviesti i sesers vaikino gimtadieni.. jaunas jis studenciokas,  gyvena bendrabutyje, mastom ka dovanoti... suma nedidele 30-50 litu.. gal patart galetumet? aciu  4u.gif

paskaitinek si foruma gal rasi kokia idomia minti mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš per Kalėdas saviškiui padovanojau chalatą...brangokas buvo, bet labai gražus...liko labai patenkintas..
Bet vat artėja jo 30metis...tai dar neapsisprendžiau...žinau, kad jis mėgsta viską kas yra susiję su varlėm, negyvom ačiū dievuj... blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Soulmate: 13 kovo 2007 - 22:51
siandien uzsakiau skrydi motorizuotu parasparniu.....smile.gif nieko nezinau daugiau nei kaip nei ka, tikiuosi tik kad patiks smile.gif
Atsakyti
kadangi mano vyras ekstremalas, tai jam tokia dovana butu thumbup.gif
tai reiks kazka panasaus organizuot! bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos, mano vyras tai ekstremalas, tai sakiau reikia uzsakyti pasivazinejima su ralio cempionu, beja idoniu ideju yra www.laisvalaikiodovanos.lt kam gal pravers thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Angiukas @ 2007 03 15, 12:58)
Sveikos, mano vyras tai ekstremalas, tai sakiau reikia uzsakyti pasivazinejima su ralio cempionu, beja idoniu ideju yra www.laisvalaikiodovanos.lt kam gal pravers  thumbup.gif

as cia ta skrydi ir uzsakiau smile.gif
Atsakyti
O ka padovanoti draugui,kuris yra nenustygstantis vietoje,labiau vertina praktiskus dalykus?Jis pakvaises del automobiliu ir motociklu..Pats nuolatinio automobilio neturi(juos remontuoja, parduoda ir vel perka).Esu labai keblioje padetyje,nes nenumanau,ka padovanoti,o gimtadienis jau po savaites.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Manuela @ 2007 03 16, 16:44)
O ka padovanoti draugui,kuris yra nenustygstantis vietoje,labiau vertina praktiskus dalykus?Jis pakvaises del automobiliu ir motociklu..Pats nuolatinio automobilio neturi(juos remontuoja, parduoda ir vel perka).Esu labai keblioje padetyje,nes nenumanau,ka padovanoti,o gimtadienis jau po savaites.. verysad.gif

uzsakyk kokio zurnalo apie automobilius prenumerata smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wit @ 2007 03 16, 17:14)
uzsakyk kokio zurnalo apie automobilius prenumerata smile.gif

Ir man si mintis buvo atejusi smile.gif Manau,taip ir reikes padaryti..ir sugalvoti,kaip graziai ir idomiai ipakuoti g.gif O gal dar koki aksesuara i automobili...?Tik kazin,kur ju rasti klaipedoje? g.gif
Atsakyti
labai gera ideja, tai stikle iamzinimas savo nuotraukos( 3D) as taip padariau nerealu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ursule @ 2007 03 16, 22:46)
labai gera ideja, tai stikle iamzinimas savo nuotraukos( 3D) as taip padariau nerealu smile.gif

O kur tokias daro?Ir uz kiek? g.gif
Atsakyti
O kur butu galima uzsakyti skrydi oro balionu, ir kiek tas malonumas kainuoja? g.gif
Atsakyti