Įkraunama...
Įkraunama...

Dovana vyrui

QUOTE(alina_nr_1 @ 2007 02 25, 21:14)
pati siais metais dovanosiu pasiskraidyma "oro burbulu", atrodo tikrai linksma ir visiskai nebrangu.. dar turiu 10 dienu dar ka nors sugalvot wub.gif

Aha mačiau, kad ši dovana nebrangi ir įdomi, tik kaip su tuo pasiskraidymu žiema?
Gal kas yra jau bandžiusiu paskraidyti?
Atsakyti
o ka manot jei padovanosiu savo brangiausiam jo automobiliui kalpokus(ratu uzdangalai, ar kaip ten jie biggrin.gif).... turi grazu auto ale zieminiai ratai be ratlankiu tai biasiai atro.... biggrin.gif juk vyrams patinka praktiskos dovanos.... mirksiukas.gif
dar zadu nurpirkti jo pageidauta knyga, o joje "uzrasysiu" (t.y. apibrauksiu piestuku raideles kiekvienam puslapyje, kad beskaitydamas jas issirinktu ir tada gales perskaityti, nezinau ar supratote ka norejau parasayti.... biggrin.gif) pasveikinima mirksiukas.gif
ir dar uzsakysiu vakariene TV bokste.... va taip va ... smile.gif
tik sirdis trupuruka dreba del tu kalpoku.... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgeete: 28 vasario 2007 - 10:48
vyrai kaip mazi vaikai... mano drauge padovanojo savo vyrui toki idomu prietaisa, skirta raumenims ant ranku stangrinti.. www.powerballs.com
toks rutulys kuri reikia greitai sukti, ziurint kaip laikai ranka tai tie raumenys ir dirba... pati sbandziau, visai idnomiai.Uztat puse vyru draugu (suaugusiu rimtu vyru doh.gif ) isigijo ji, ir dabar musa rekordus kas daugiau apsuku prisuks.
elektromarkte kaina 150lt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzijanka @ 2007 02 28, 12:52)
vyrai kaip mazi vaikai... mano drauge padovanojo savo vyrui toki idomu prietaisa, skirta raumenims ant ranku stangrinti.. www.powerballs.com
toks rutulys kuri reikia greitai sukti, ziurint kaip laikai ranka tai tie raumenys ir dirba... pati sbandziau, visai idnomiai.Uztat puse vyru draugu (suaugusiu rimtu vyru  doh.gif ) isigijo ji, ir dabar musa rekordus kas daugiau apsuku prisuks.
elektromarkte kaina 150lt biggrin.gif

nu cia tai tikrai doh.gif gerai sakai, kad vyraikaip mazi vaikai. biggrin.gif
Atsakyti
O ka man daryt,jei mano vyrelis megsta tik prabangius,brangius dalykus(kitokiu net neperka),man irgi dovanoja dovanas,kainuojancias po kelis simtus ar net tukstancius...norint jam tokia nupirkt,pradedu taupyt puse metu pries jo gimtadieni,nes pinigus tai bendrai dedam ir reikia vis nusukinet,o dar reikia ir sugalvot ka dovanot blink.gif .jis nevertina tokiu dovanu kaip kvepalai,ranksluosciai,chalatai ir t.t.Piniginiu,kaklaraisciu ar dirzu nenesioja,tai zodziu su juo man buna galvos skausmas,o vistiek norisi padovanot kazka,kad butu patenkintas help.gif
Atsakyti
Ir man iškilo problema ką padovanoti MB nes mėnesio gale jo gimtadienis g.gif
perskaičiau visą temą bet kažkaip neatradau to ka norėtųsi jam padovanoti doh.gif
pagalvojau kad jam patikų knyga kamasutra blush2.gif tai pabandysiu surasti, gal kuri turit patirties šiuo klausimu?ir žinot kokią pasirinkti? 4u.gif
o jei ne knygą tai gal kalijaną ? bet nieko apie juos neišmanau, tai sunku būtų išrinkti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baste: 07 kovo 2007 - 10:21
QUOTE(baste @ 2007 03 07, 11:19)
Ir man iškilo problema ką padovanoti MB nes mėnesio gale jo gimtadienis  g.gif
perskaičiau visą temą bet kažkaip neatradau to ka norėtųsi jam padovanoti  doh.gif
pagalvojau kad jam patikų knyga kamasutra  blush2.gif tai pabandysiu  surasti, gal kuri turit patirties šiuo klausimu?ir žinot kokią pasirinkti? 4u.gif
o jei ne knygą tai gal kalijaną ? bet nieko apie juos neišmanau, tai sunku būtų išrinkti  4u.gif

kaljanai lietuvoje nemazai kainuoja. jei toks aukstesnis tai man atrodo virs simto litu netgi. bet siaip tai labai faina dovana. jei zmogus megsta rukyti ir nera pries tai nusistates tai tikrai super lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Qwertama @ 2007 03 07, 16:05)
kaljanai lietuvoje nemazai kainuoja. jei toks aukstesnis tai man atrodo virs simto litu netgi. bet siaip tai labai faina dovana. jei zmogus megsta rukyti ir nera pries tai nusistates tai tikrai super  lotuliukas.gif

Žinau kad jie nepigūs ir manau kad MB visai patiktų jį gauti dovanu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Qwertama @ 2007 02 24, 20:25)
mano vaikino gimtadienis kita savaite. nzn dar ka dovanosiu ir nzn ar viena ar visi draugai mesimes ir pirksim kazka kartu. pernai jam padovanojom stalo zaidima, tai manau patiko. dabar karts nuo karto pazaidziam. simet planuoju padovanoti arba prenumerata zurnalo, nes jau kuris laikas kalba, kaip jam reiketu ji uzsiprenumeruoti. tai sakau paslauga padarysiu  clap_1.gif arba dar viena minti turiu. padovanosiu vonios rinkini (tu burbulu i vonia, putu ar druskos) ir paskui dar prie to durex masazini geli. labai jis fainas. galesim masazuoti vienas kita. gal dar prie dovanos koki masaziuka priderinsiu  hihihi.gif  heart.gif

ideja thumbup.gif biggrin.gif blush2.gif 4u.gif gero laiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gosiukas @ 2007 03 07, 19:22)
ideja  thumbup.gif  biggrin.gif  blush2.gif  4u.gif  gero laiko thumbup.gif

gimtadienis jau buvo, dovana jau pas ji. dziaugiasi jis thumbup.gif o as dziaugiuos kartu. lotuliukas.gif sake jau bande vonios perliukus tai gyresi, kad oda labai svelni issimaudzius 4u.gif mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
o kaip tokia ideja? uzsakkoma zvejyba?http://www.vienamgale.lt/lt/?id=1
Atsakyti
Iskilo klausimelis... tiksliau problemele... esam pakviesti i sesers vaikino gimtadieni.. jaunas jis studenciokas, gyvena bendrabutyje, mastom ka dovanoti... suma nedidele 30-50 litu.. gal patart galetumet? aciu 4u.gif
Atsakyti