Įkraunama...
Įkraunama...

Dovana vyrui

sveikos merginos,

as irgi savo draugui dirza planuoju padovanoti, gal galite patarti, kur Vilniuje galeciau kokiu neblogu rast? 4u.gif
Atsakyti
ash saviskui irgi dirza pirkau laugh.gif diesel, ziauriai grazus smile.gif) zinojau kad ir jam patinka. o graziu yra europoje, parduotuveje 'vip-x', ir zaroj man grazus smile.gif
Atsakyti
Aciu 4u.gif , reiks uzlekti, nes as tai flagmane antram auskte ten tokioj rankiniu parduotuvej paziurejau, bet anie man schmoll.gif
Atsakyti
clap.gif sveikutes,mergytes! Smagu kad galim pabendraut vel. As tai "imidze" dirziuku sauniu randu. bigsmile.gif
Atsakyti
sveikutes, na ideju tai tikrai liuks cia radau thumbup.gif Negaliu atsidziaugti. Siaip man patiko ideja su atvirutem. O siai Valentino dienai ruosiuosi nupirkti savo vyrui pypke smile.gif . Man ir paciai labai patinka kai kuriu tabaku kvapas ( vis ne cigaretes). cool.gif .
O pati esu savo vyrui pries keleta metu nupirkusi pakvietima apsikirpti ir nusidazyti plaukus. (jis buvo kazkada uzsimines, kad noretu pabandyti)na pravargo jis gal kokias 4 val, bet grizo patenkintas (nes jis siaip tamsus, o padare grynai pelenu spalvos plaukus). o beto ir visi draugai labai gyre. O kai pradejo plaukai "ataugineti", ir juos vis pakirpdavo, tai dar puse metu graziai atrode ( na atrode, kad taip ir turi buti, kad specialiai taip nudazytas).
O siaip sidabriniu grandineliu ant kaklo, ir ant rankos, ir sidabrini zieda su (kaip jis sako) slibino akim biggrin.gif , slidinejimo apranga, slidinejimo akinius (jam labai patiko) Mano vyras baikeris, tai ir is baikeriskos aprangos nemazai esu pridovanojusi.
Siaip ka pastebejau: dazniausiai nesvarbu ka dovanoji, svarbiausia kaip.
Atsakyti
QUOTE(melmel @ 2007 01 17, 20:54)
puiki dovana - specialus kalendorius, sukurtas vienetinis.
Tik as toki dovanojau ne vyrui, o sunenui smile.gif  thumbup.gif
Papildyta:
cia galite uzsisakyti. tik nekreipkit demesio i pristatymo kaina, nes as pati susitariau, ir pati nuejau pasiimti (cia veiksmas vyksta vilniuje. O siaip kiek zinau ir pastu siuncia.

as tai tap puslapy pamaciau sokolada-kamasutra. nu, aisku, kad banalu, bet visai prikolas hihihi.gif duodi laukzti plytele ir vediesi i miegamaji blush2.gif lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indra*: 12 vasario 2007 - 13:59
man labai reikia pagalbos.Noriu savo vyrui padovanoti pasivazinejima lenktynine masina,nes cia yra jo didziausia svajone.Gal kas zinoti kur galima uzsakyti tokia dovana.Kur as radau 1 val.kainuoja 700-800 litu.Labai jau brangu.Gal kuri zinoti kur pigiau.Geriausiai butu Kaune,bet tiktu ir Vilniuje ar kur nors netoli Kauno.
Labai labai noriu jam tai padovanoti,nes zinau,kad cia jo didziausia svajone.
Atsakyti
QUOTE(ausra111 @ 2007 02 20, 17:34)
man labai reikia pagalbos.Noriu savo vyrui padovanoti pasivazinejima lenktynine masina,nes cia yra jo didziausia svajone.Gal kas zinoti kur galima uzsakyti tokia dovana.Kur as radau 1 val.kainuoja 700-800 litu.Labai jau brangu.Gal kuri zinoti kur pigiau.Geriausiai butu Kaune,bet tiktu ir Vilniuje ar kur nors netoli Kauno.
Labai labai noriu jam tai padovanoti,nes zinau,kad cia jo didziausia svajone.

Va, radau Kaune Kacerginej "Pasivazinejimas su ralio cempionu". Kaina 353 Lt

Pasivazinejimas
O cia tinklapis su visais pasiulymais Kacerginej
Ralio tinklapis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Piene123: 21 vasario 2007 - 00:12
dekui labai uz info,reiks pasiskaityti,gal ir pavyks ka nors suorganizuoti
Atsakyti
QUOTE(simba @ 2003 10 21, 00:04)
Greit vyro gimtadienis, o as niekaip nesugalvoju, ka jam padovanoti. Kadangi ir taip visada pinigu trukumas, tai norisi praktiskos ir naudingos dovanos. Anais metais dovanojau pinigine, tai labai patenkintas buvo. O siais nezinau ka. Gal jus galit ka nors gero patarti. Kaip jus dazniausiai nudziuginate savo vyrus per ju gimtadieni?

Pasiūlyčiau išpieštą kaklaraištį. bigsmile.gif ....Su jo hobio elementais.Pvz.: medžiotojui su elnio galva ir ragas.
Atsakyti
mano vaikino gimtadienis kita savaite. nzn dar ka dovanosiu ir nzn ar viena ar visi draugai mesimes ir pirksim kazka kartu. pernai jam padovanojom stalo zaidima, tai manau patiko. dabar karts nuo karto pazaidziam. simet planuoju padovanoti arba prenumerata zurnalo, nes jau kuris laikas kalba, kaip jam reiketu ji uzsiprenumeruoti. tai sakau paslauga padarysiu clap_1.gif arba dar viena minti turiu. padovanosiu vonios rinkini (tu burbulu i vonia, putu ar druskos) ir paskui dar prie to durex masazini geli. labai jis fainas. galesim masazuoti vienas kita. gal dar prie dovanos koki masaziuka priderinsiu hihihi.gif heart.gif
Atsakyti
man kazkoks siaubas, kai dovanojama vyrui gimtadienio proga megztinis ar dirzas blink.gif tikrai zinau, kad likciau neivertinta ir gimtadieniui pati gauciau ka nors panasaus.. kosmaras kazkoks butu.. galvociau, kad mes jau 10000 metu kartu ir nebera ka padovanot schmoll.gif

pati siais metais dovanosiu pasiskraidyma "oro burbulu", atrodo tikrai linksma ir visiskai nebrangu.. dar turiu 10 dienu dar ka nors sugalvot wub.gif
Atsakyti