QUOTE(Dzijanka @ 2007 01 25, 09:26)
oj nu cia ir playginai, antifrizas, langu ploviklis ir marskineliai ir megztinis.... Gerai kad tavo vyras domisi BMW, ir yra mazas vaikas kaip tu sakai
bet cia kazdkodel man atrodo tavo pirma, arba bent antra dovana. Kaip pagyvensi su vyru kokius 3 ar daugiau metu, vien knygu apie BMW tiek neprirasyta, ir teks tau dovanot labiau praktiskas dovanas..... tai kad cia ne dovanoj esme, o demesyje kuri rodai... Viena kart dovana padovanosi unreal, idomia, kaip sakei knyga, bet kita ir dar kita karta bus vis sunkiau... Tai kad prakstiskos dovanos nera blogai...
bet cia kazdkodel man atrodo tavo pirma, arba bent antra dovana. Kaip pagyvensi su vyru kokius 3 ar daugiau metu, vien knygu apie BMW tiek neprirasyta, ir teks tau dovanot labiau praktiskas dovanas..... tai kad cia ne dovanoj esme, o demesyje kuri rodai... Viena kart dovana padovanosi unreal, idomia, kaip sakei knyga, bet kita ir dar kita karta bus vis sunkiau... Tai kad prakstiskos dovanos nera blogai...
Nebutinai reikes praktiskas dovanas dovanot - cia manau nuo finansu priklausys, neturesim pinigu tai galesim dantu pasta dziaugtis, jei turesim - manau yra milijonai dalyku kuriuos galeciau jam padovanot ir tai nebus kvepiantis duso kremas ir losjonas... cia tik reikia fantazijos, paziurek jau vien tik kiek sitam puslapyje ideju, be to zmones keicias - ju interesu ratas manau plecias - tai kartu ir dovanu galimybes.. Man asmeniskai atrodo kad negalima teisintis tuo kad jau gyveni 10 metu kartu su Juo todel negali jam kazko idomaus padovanot.. atsiprasau jei ka izeidziau..
nors ir tos praktiskos dovanos aisku nera taip blogai, bet kai kartais pasiziuriu i kai kurias savo drauges tai jos vien tokias ir dovanoja ir ne del pinigu trukumo..
o ne vien mano - mazas vaikas, nemanau kad tas kuris pakvaises del kompu kazkuo skirias.. juk visi domisi kazkuo..