Įkraunama...
Įkraunama...

Dovana vyrui

QUOTE(Dzijanka @ 2007 01 25, 09:26)
oj nu cia ir playginai, antifrizas, langu ploviklis ir marskineliai ir megztinis.... Gerai kad tavo vyras domisi BMW, ir yra mazas vaikas kaip tu sakai thumbup.gif
bet cia kazdkodel man atrodo tavo pirma, arba bent antra dovana. Kaip pagyvensi su vyru kokius 3 ar daugiau metu, vien knygu apie BMW tiek neprirasyta, ir teks tau dovanot labiau praktiskas dovanas..... tai kad cia ne dovanoj esme, o demesyje kuri rodai... Viena kart dovana padovanosi unreal, idomia, kaip sakei knyga, bet kita ir dar kita karta bus vis sunkiau... Tai kad prakstiskos dovanos nera blogai... wub.gif  wub.gif  wub.gif

Nebutinai reikes praktiskas dovanas dovanot - cia manau nuo finansu priklausys, neturesim pinigu tai galesim dantu pasta dziaugtis, jei turesim - manau yra milijonai dalyku kuriuos galeciau jam padovanot ir tai nebus kvepiantis duso kremas ir losjonas... cia tik reikia fantazijos, paziurek jau vien tik kiek sitam puslapyje ideju, be to zmones keicias - ju interesu ratas manau plecias - tai kartu ir dovanu galimybes.. Man asmeniskai atrodo kad negalima teisintis tuo kad jau gyveni 10 metu kartu su Juo todel negali jam kazko idomaus padovanot.. blush2.gif atsiprasau jei ka izeidziau..
nors ir tos praktiskos dovanos aisku nera taip blogai, bet kai kartais pasiziuriu i kai kurias savo drauges tai jos vien tokias ir dovanoja ir ne del pinigu trukumo..
o ne vien mano - mazas vaikas, nemanau kad tas kuris pakvaises del kompu kazkuo skirias.. juk visi domisi kazkuo..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo princesyte: 25 sausio 2007 - 11:31
o as savo vyrui paskutini karta dovanojau dirza hugo boss, na taip tai dazniausiai kvepalus dovanoju 4u.gif
Atsakyti
As vyrui planuoju padovanuoti skrydi oro balionu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bestini @ 2007 01 26, 12:50)
As vyrui planuoju padovanuoti skrydi oro balionu  smile.gif

ir aš svajojau jam tai padovanoti, bet kad kainos labai jau kandžiojasi...
Atsakyti
QUOTE(ablydute @ 2006 09 30, 19:44)
Skrydis truko apie 20 min. Bet adrenalino pakankamai, o ispudziu uzteks dar ilgam. Sumokejau 130 lt. Bet skridome tryse, o ne tik jis vienas viskuo dziaugesi.  tongue.gif

O kur tu pirkai ta skrydi oro balioniu,gal gali koordinates parasyti,aciu 4u.gif
as irgi labai noreciau tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(princesyte @ 2007 01 25, 00:51)
Man kartais labai keista kai moterys vyrams perka dovanas tokias kaip savo geriausioms draugems.. na ten kokia kuno prieziuros priemone ar meskuti koki ar dar ka.. na aisku nekalbu jei vyrui tikrai toke dalykai patinka, bet daznas tai nelabai supranta..
vienas pavyzdys - mano draugas labai domisi masinomis, ypac bmw, jo draugas irgi, na ir per kaledas kai susitikom keturiese (as, mano draugas, tas kitas draugas ir jo panele) tai tas kitas draugas gavo marskinukus ir megztuka, o manasis dvi knygas apie bmw - visa istorija, prieziura, taisymas ir tt- ir dar pora smulkmenu kurios jam labai ispudi padare, bet kai tas kitas draugas suzinojo ka manasis gavo tai kazkaip panasiai issireiske "eina na, rimtai? kiek kainavo? kur pirko? galim pas tave vaziuot tu knygu paziuret?" ir paskui dviese visa vakara tas knygas ziurinejo... o tas megztinis ir marskiniai tai tik man grazus buvo...
na man atrodo kad dovanojant dovanas savo vyrams reikia kartais prisiminti kad jie - mazi vaikai ir dziugint tuo kas JIEMS patinka, o ne tuo kas mums atrodo grazu/tvarkinga/ypatinga..
na juk ne viena is musu nesidziaugtume jei jie mums padovanotu antifrizo+langu ploviklio+naujus stabdzius lotuliukas.gif

O kur tu pirkai tas knygas?kokiam knygyne?nes manasis irgi priklauso bmw fanams,tai manau labai patiktu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Reda318 @ 2007 01 31, 12:48)

O kur tu pirkai tas knygas?kokiam knygyne?nes manasis irgi priklauso bmw fanams,tai manau labai patiktu  thumbup.gif

Kaunes, laisves alejoj centriniam knygyne, bet kiek zinau buvo viena tokia, bet gal atsiveze dar g.gif o kitas ta internetu uzsakiau..
Atsakyti
doh.gif vos dvi savaitės iki gimtadienio,o norisi padaryti kažką ypatingo g.gif
Atsakyti
QUOTE(princesyte @ 2007 01 31, 13:03)
Kaunes, laisves alejoj centriniam knygyne, bet kiek zinau buvo viena tokia, bet gal atsiveze dar g.gif  o kitas ta internetu uzsakiau..

Aisku aciu, o kokiam puslapyje internete uzsakiai? g.gif nes ir man reiketu smile.gif
Atsakyti
super kai zinot kaip pirstu i aki. thumbup.gif o man kas kart vis sudetingiau darosi. Bet galiu pasidalint ka pati esu dovanojus- gal kitom pravers. ax.gif Va jis labai dziaugesi gaves barzdaskute. Nes su peiliukais tingedavo skustis. O su barzdaskute sedi prie tv ir zulina. smile.gif Dar esu uzprenumeravus jo megstama zurnala. Pagalve nauja su prikolnu uzvalkalu. Per kaledas dirza toki kokio pats l.norejo bet buvo gaila lt ir kitoj pusej sagties isgraviravau: tu mano kaledu stebuklas. Tai labai laimingas buvo. lotuliukas.gif O siaip pastebejau, kad jam dovanos tokios smulkmeniskos (kaip kad kazkuri minejo kaip savo geriausiai draugei)- tikrai nereikalingos. Jiem reikia to ko patis gaili sau nusipirkti.
Papildyta:
ups patys o ne patis. smile.gif Ir dar ateity noreciau jam sus kartingais "pasidraskyma" padovanot. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(7aistukas7 @ 2007 02 05, 13:17)
super kai zinot kaip pirstu i aki.  thumbup.gif  o man kas kart vis sudetingiau darosi. Bet galiu pasidalint ka pati esu dovanojus- gal kitom pravers.  ax.gif  Va jis labai dziaugesi gaves barzdaskute. Nes su peiliukais tingedavo skustis. O su barzdaskute sedi prie tv ir zulina. smile.gif Dar esu uzprenumeravus jo megstama zurnala. Pagalve nauja su prikolnu uzvalkalu. Per kaledas dirza toki kokio pats l.norejo bet buvo gaila lt ir kitoj pusej sagties isgraviravau: tu mano kaledu stebuklas. Tai labai laimingas buvo.  lotuliukas.gif  O siaip pastebejau, kad jam dovanos tokios smulkmeniskos (kaip kad kazkuri minejo kaip savo geriausiai draugei)- tikrai nereikalingos. Jiem reikia to ko patis gaili sau nusipirkti.
Papildyta:
ups patys o ne patis. smile.gif Ir dar ateity noreciau jam sus kartingais "pasidraskyma" padovanot. biggrin.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif sutinku;)
o uzsakinejau tas knygas, kur cia manes Reda318 klause tai amazon.com.. sorry kad taip velai atsakiau 4u.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif
geriau veliau negu niekada juk! ax.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(princesyte @ 2007 02 05, 16:28)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif sutinku;)
o uzsakinejau tas knygas, kur cia manes Reda318 klause tai amazon.com.. sorry kad taip velai atsakiau 4u.gif

Ok aciu uz atsakyma nes nerandu tu knygu verysad.gif
Papildyta:
7aistukas7 man labai patiko tavo idejos thumbup.gif ypac ta su dirzu thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti