QUOTE(princesyte @ 2007 01 24, 23:51)
Man kartais labai keista kai moterys vyrams perka dovanas tokias kaip savo geriausioms draugems.. na ten kokia kuno prieziuros priemone ar meskuti koki ar dar ka.. na aisku nekalbu jei vyrui tikrai toke dalykai patinka, bet daznas tai nelabai supranta..
vienas pavyzdys - mano draugas labai domisi masinomis, ypac bmw, jo draugas irgi, na ir per kaledas kai susitikom keturiese (as, mano draugas, tas kitas draugas ir jo panele) tai tas kitas draugas gavo marskinukus ir megztuka, o manasis dvi knygas apie bmw - visa istorija, prieziura, taisymas ir tt- ir dar pora smulkmenu kurios jam labai ispudi padare, bet kai tas kitas draugas suzinojo ka manasis gavo tai kazkaip panasiai issireiske "eina na, rimtai? kiek kainavo? kur pirko? galim pas tave vaziuot tu knygu paziuret?" ir paskui dviese visa vakara tas knygas ziurinejo... o tas megztinis ir marskiniai tai tik man grazus buvo...
na man atrodo kad dovanojant dovanas savo vyrams reikia kartais prisiminti kad jie - mazi vaikai ir dziugint tuo kas JIEMS patinka, o ne tuo kas mums atrodo grazu/tvarkinga/ypatinga..
na juk ne viena is musu nesidziaugtume jei jie mums padovanotu antifrizo+langu ploviklio+naujus stabdzius
oj nu cia ir playginai, antifrizas, langu ploviklis ir marskineliai ir megztinis.... Gerai kad tavo vyras domisi BMW, ir yra mazas vaikas kaip tu sakai
bet cia kazdkodel man atrodo tavo pirma, arba bent antra dovana. Kaip pagyvensi su vyru kokius 3 ar daugiau metu, vien knygu apie BMW tiek neprirasyta, ir teks tau dovanot labiau praktiskas dovanas..... tai kad cia ne dovanoj esme, o demesyje kuri rodai... Viena kart dovana padovanosi unreal, idomia, kaip sakei knyga, bet kita ir dar kita karta bus vis sunkiau... Tai kad prakstiskos dovanos nera blogai...