pas mane 3 variantai:
langų valytuvai mašinai
kuponas į Audimą
firminis diržas
O as nupirkau vyriska chalata, gal bus patenkintas?
aš tai tokias tradicines dovanas esu dovanojusi: piniginę, "portačioką", marškinius, kvepalus, knygų. bet jis visais kartais buvo patenkintas, nes mėgsta praktiškas dovanas.
mykole, įtariu,s u vokiška technika bus sunku...
mykole, įtariu,s u vokiška technika bus sunku...
Žinot, vyras kai jubiliejaus proga iš puotos svečių susirinko tik pinigėlius-liko nusivylęs, nieko už juos neįsigijo ir iš vis turbūt negalėtų pasakyti, kur jie nusprogo..Kai pati nupirkau draugei dovanų čekį (kas bent jau mane l nudžiugintų-gi negaliu aš sau daug ko leisti įsigyti)-tai irgi nusivaipė kažkaip, kad negaliu imti ir išrinkti konkrečiam žmogui kažko malonaus ar reikalingo.. Vat toks mano vyrelio požiūris į laisvesnes dovanojimo formas.
jeigu vyrams patinka gaminti kokteilius is alkoholiniu gerimu tai puiki dovana butu kokteiline, na toks specialus indelis jiems daryti. aisku sunku ju rasti, bet Berghoff parduotuvese tikrai yra
QUOTE(Lamela @ 2006 11 26, 11:47)
mano atvejis truputi kitoks..mano ir mylimojo gimimo dienos skiriasi 4 dienom laikas bega, o as vis dar neapsisprendziu ka jam nupirkt. problema: gyvenu ne didmiestyje,
tai isvarykit kur pasivaikscioti, pasisedeti, papramogauti y ta didmiesty
o kamasutra tai tikrai knygynuose yra (bent jau Pegasuose) ir yra ju skirtingi variantai skirtingom kainom
noreciau savo brangiausiajam padovanoti auksine grandinele, beda tik, kad finansai nekokie mano tai dabar galvoju, kaip cia issisukti ir kur ieskoti pigesnio kokio varianto, gal per skelbimus pabandyti, bet baisu, kad apgaus ir ikis netikra
QUOTE(levrete @ 2007 01 15, 21:28)
noreciau savo brangiausiajam padovanoti auksine grandinele, beda tik, kad finansai nekokie mano tai dabar galvoju, kaip cia issisukti ir kur ieskoti pigesnio kokio varianto, gal per skelbimus pabandyti, bet baisu, kad apgaus ir ikis netikra
o tu lombarde neziurejai?
Sveikos,
Na savo vyrui Kalėdų proga 'Kamasutros' knygą pirkau Akropolio 'Baltų lankų' knygyne, kainavo apie 78 lt.
Neseniai atšventėm vyro gimtadienį. Pati galvojau, kaip jį nustebinti. Perskaičius gerus atsiliepimus apie fotografą Aleksandą, susiorganizavau fotosesiją, fotoatelje pasidariau didelę (35 x 40 cm) nuotrauką-kalendorių, įsirėminau ir padovanojau vyrui. Kadangi mano vyras yra futbolo aistruolis ir žaidėjas-mėgėjas, tai jam tokia dovana labai patiko, jis iš karto pakabino jį ant sienos. O kita dovanos dalis buvo mano fotosesijos nuotraukų CD. Vyras buvo apakęs, sakė, kad gražu.
Štai toks kalendorius:
O štai kelios nuotraukos iš fotosesijos:
Na savo vyrui Kalėdų proga 'Kamasutros' knygą pirkau Akropolio 'Baltų lankų' knygyne, kainavo apie 78 lt.
Neseniai atšventėm vyro gimtadienį. Pati galvojau, kaip jį nustebinti. Perskaičius gerus atsiliepimus apie fotografą Aleksandą, susiorganizavau fotosesiją, fotoatelje pasidariau didelę (35 x 40 cm) nuotrauką-kalendorių, įsirėminau ir padovanojau vyrui. Kadangi mano vyras yra futbolo aistruolis ir žaidėjas-mėgėjas, tai jam tokia dovana labai patiko, jis iš karto pakabino jį ant sienos. O kita dovanos dalis buvo mano fotosesijos nuotraukų CD. Vyras buvo apakęs, sakė, kad gražu.
Štai toks kalendorius:
O štai kelios nuotraukos iš fotosesijos:
grazios nuotraukos, taciau man truksta SYPSENOS