Įkraunama...
Įkraunama...

Dovana vyrui

o koks tai zaidimas Alias?
Atsakyti
merginos, prasau patarimo. Vyrui dovanosiu pinigus , kad laikrodi nusipirkt, nes pati isrinkt nerizikuoju...Patarkit, kaip apipavidalint tokia " dovana", kad atrodytu idomiai , ne primityviai... smile.gif
Atsakyti
ka galima nupirkti vyrui dovanu metiniu proga?
Atsakyti
QUOTE(voveriena @ 2006 11 20, 09:31)
merginos, prasau patarimo. Vyrui dovanosiu pinigus , kad laikrodi nusipirkt, nes pati isrinkt nerizikuoju...Patarkit, kaip apipavidalint tokia " dovana", kad atrodytu idomiai , ne primityviai... smile.gif

pas floristus nueik
Atsakyti
QUOTE(voveriena @ 2006 11 20, 09:31)

Padaryk vokelį, ant kurio nupiešk laikrodį. arba jei labai nepasitiki savo piešimo sugebėjimais atspausdink kelis laikrodžių piešinukus ir užklijuok kaip nors.
Aš pati esu dovanojusi pinigus įdėtus į kojinę. Atsimenu ištysusį veidą, kai žmogus gimtadieniui gavo "tik" kojines ir paskui to veido pasikeitimą, kai kojinių turinys buvo rastas lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bite_Maja: 23 lapkričio 2006 - 08:52
na o as sumaniau padovanoti auksiny zieda o kitoje puseje isgraviruotas mano vardas,
Atsakyti
Sveiki ir sveikos...
kiek paskaitinejau jusu pasiulymus ir siaip pamastymus..is ties yra puikiu pasiulymu del dovanos vyrui. Taciau kiekvienas ziuri pagal savo kisene, kaip sakoma. smile.gif mano atvejis truputi kitoks..mano ir mylimojo gimimo dienos skiriasi 4 dienom smile.gif laikas bega, o as vis dar neapsisprendziu ka jam nupirkt. problema: gyvenu ne didmiestyje, todel sunkoka butu igyvendinti kai kuriuos jusu pasiulymus..norisi kazko zaismingo, mielo, jaudinancio ir efektingo smile.gif gal kas turesit ideju...rasykit smile.gif laikiu
Atsakyti
maniskio gimtadienis si savaitgali, 26m.
Dovanele sugalvojau jau tongue.gif
Penktadieni su draugais varom pasisokti i kluba, o sestadienio ryta ji nustebinsiu seksualiais apatiniais - jam ziauiriai patinka ilgos kojines prisegtos wink.gif ir padovanosiu "Kamasutros" knyga 4u.gif tik va dar nzn, kur ja galima isigyti, zinau, kad yra lygtais 2-ju daliu ir gana nepigi, gal kas zinot, kokiame knygyne galima nusipirkti? Internete tai nieko neradau...
Atsakyti
QUOTE(mixi @ 2006 11 27, 14:39)
maniskio gimtadienis si  savaitgali, 26m.
Dovanele sugalvojau jau  tongue.gif
Penktadieni su draugais varom pasisokti i kluba, o sestadienio ryta ji nustebinsiu seksualiais apatiniais - jam ziauiriai patinka ilgos kojines prisegtos wink.gif ir padovanosiu "Kamasutros" knyga 4u.gif  tik va dar nzn, kur ja galima isigyti, zinau, kad yra lygtais 2-ju daliu ir gana nepigi, gal kas zinot, kokiame knygyne galima nusipirkti? Internete tai nieko neradau...

kiekvienam knygyne yra ir netgi tose didzhiosiose parduotuvese kaip MAXIMA, IKI ...
Atsakyti
QUOTE(bembyze @ 2006 12 02, 21:00)
kiekvienam knygyne yra ir netgi tose didzhiosiose parduotuvese kaip MAXIMA, IKI ...

Tikrai ne kiekvienam schmoll.gif Aš irgi taip maniau, kol nesumąsčiau pirkti doh.gif Tuomet apvažiavom didesnius knygynus ir neradom nieko, kas būtų verta dėmesio- pagrindinės knygos niekur nebuvo doh.gif Galiausiai Akropolyje esančiame knygyne pirkom anglišką. Netgi džiaugiuosi, kad viskas taip baigėsi, nes ta knyga thumbup.gif
Atsakyti
O mano vyriškis dievina seną karinę vokišką atributiką..
kur man jos įsigyti???
nepaprastai nudžiuginčiau wub.gif Na sėdi Jis prie kompo ir žiūrinėja tai senas uniformas, tai kepures su esesininkų ženklu, tai laikrodžius, žiedus, batus, jau nekalbu apie motociklus..

nors, jaučiu, geriausia dovana būtų, jei mažiau zyzčiau ir koliočiaus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(voveriena @ 2006 11 20, 10:31)

maniskis man kai dovanojo rodos apatinius ar kazka, padare voka su tokiu ale keliones bilietu, ten kazkaip lyg skrydis buvo ar kazkas i tokia ir tokia parduotuve ir tt.
Atsakyti