o koks tai zaidimas Alias?
merginos, prasau patarimo. Vyrui dovanosiu pinigus , kad laikrodi nusipirkt, nes pati isrinkt nerizikuoju...Patarkit, kaip apipavidalint tokia " dovana", kad atrodytu idomiai , ne primityviai...
QUOTE(voveriena @ 2006 11 20, 09:31)
merginos, prasau patarimo. Vyrui dovanosiu pinigus , kad laikrodi nusipirkt, nes pati isrinkt nerizikuoju...Patarkit, kaip apipavidalint tokia " dovana", kad atrodytu idomiai , ne primityviai...
pas floristus nueik
QUOTE(voveriena @ 2006 11 20, 09:31)
Padaryk vokelį, ant kurio nupiešk laikrodį. arba jei labai nepasitiki savo piešimo sugebėjimais atspausdink kelis laikrodžių piešinukus ir užklijuok kaip nors.
Aš pati esu dovanojusi pinigus įdėtus į kojinę. Atsimenu ištysusį veidą, kai žmogus gimtadieniui gavo "tik" kojines ir paskui to veido pasikeitimą, kai kojinių turinys buvo rastas
Sveiki ir sveikos...
kiek paskaitinejau jusu pasiulymus ir siaip pamastymus..is ties yra puikiu pasiulymu del dovanos vyrui. Taciau kiekvienas ziuri pagal savo kisene, kaip sakoma. mano atvejis truputi kitoks..mano ir mylimojo gimimo dienos skiriasi 4 dienom laikas bega, o as vis dar neapsisprendziu ka jam nupirkt. problema: gyvenu ne didmiestyje, todel sunkoka butu igyvendinti kai kuriuos jusu pasiulymus..norisi kazko zaismingo, mielo, jaudinancio ir efektingo gal kas turesit ideju...rasykit laikiu
kiek paskaitinejau jusu pasiulymus ir siaip pamastymus..is ties yra puikiu pasiulymu del dovanos vyrui. Taciau kiekvienas ziuri pagal savo kisene, kaip sakoma. mano atvejis truputi kitoks..mano ir mylimojo gimimo dienos skiriasi 4 dienom laikas bega, o as vis dar neapsisprendziu ka jam nupirkt. problema: gyvenu ne didmiestyje, todel sunkoka butu igyvendinti kai kuriuos jusu pasiulymus..norisi kazko zaismingo, mielo, jaudinancio ir efektingo gal kas turesit ideju...rasykit laikiu
maniskio gimtadienis si savaitgali, 26m.
Dovanele sugalvojau jau
Penktadieni su draugais varom pasisokti i kluba, o sestadienio ryta ji nustebinsiu seksualiais apatiniais - jam ziauiriai patinka ilgos kojines prisegtos ir padovanosiu "Kamasutros" knyga tik va dar nzn, kur ja galima isigyti, zinau, kad yra lygtais 2-ju daliu ir gana nepigi, gal kas zinot, kokiame knygyne galima nusipirkti? Internete tai nieko neradau...
Dovanele sugalvojau jau
Penktadieni su draugais varom pasisokti i kluba, o sestadienio ryta ji nustebinsiu seksualiais apatiniais - jam ziauiriai patinka ilgos kojines prisegtos ir padovanosiu "Kamasutros" knyga tik va dar nzn, kur ja galima isigyti, zinau, kad yra lygtais 2-ju daliu ir gana nepigi, gal kas zinot, kokiame knygyne galima nusipirkti? Internete tai nieko neradau...
QUOTE(mixi @ 2006 11 27, 14:39)
maniskio gimtadienis si savaitgali, 26m.
Dovanele sugalvojau jau
Dovanele sugalvojau jau
kiekvienam knygyne yra ir netgi tose didzhiosiose parduotuvese kaip MAXIMA, IKI ...
QUOTE(bembyze @ 2006 12 02, 21:00)
kiekvienam knygyne yra ir netgi tose didzhiosiose parduotuvese kaip MAXIMA, IKI ...
Tikrai ne kiekvienam Aš irgi taip maniau, kol nesumąsčiau pirkti Tuomet apvažiavom didesnius knygynus ir neradom nieko, kas būtų verta dėmesio- pagrindinės knygos niekur nebuvo Galiausiai Akropolyje esančiame knygyne pirkom anglišką. Netgi džiaugiuosi, kad viskas taip baigėsi, nes ta knyga
O mano vyriškis dievina seną karinę vokišką atributiką..
kur man jos įsigyti???
nepaprastai nudžiuginčiau Na sėdi Jis prie kompo ir žiūrinėja tai senas uniformas, tai kepures su esesininkų ženklu, tai laikrodžius, žiedus, batus, jau nekalbu apie motociklus..
nors, jaučiu, geriausia dovana būtų, jei mažiau zyzčiau ir koliočiaus
kur man jos įsigyti???
nepaprastai nudžiuginčiau Na sėdi Jis prie kompo ir žiūrinėja tai senas uniformas, tai kepures su esesininkų ženklu, tai laikrodžius, žiedus, batus, jau nekalbu apie motociklus..
nors, jaučiu, geriausia dovana būtų, jei mažiau zyzčiau ir koliočiaus
QUOTE(voveriena @ 2006 11 20, 10:31)
maniskis man kai dovanojo rodos apatinius ar kazka, padare voka su tokiu ale keliones bilietu, ten kazkaip lyg skrydis buvo ar kazkas i tokia ir tokia parduotuve ir tt.