Įkraunama...
Įkraunama...

Dovana vyrui

as tai brangius vitaminus sveikatai gerai ir naudingas daiktas, retai vyrai geria vitaminus juos sau nusiperka. as tai aprupinau visus per kaledas visiems labai patiko
Atsakyti
rolleyes.gif as kai buvo 25 metai sukau sukau galva ir sumasciau kai ka... padovanojau staliuka i lova, o gimtadienio ryta pagaminau skanius pusrycius ir atnesiau i lova... wink.gif
Atsakyti
Čia kaip jau minėta priklauso nuo žmogaus pomėgių.
Reikia pagalvoti tik: ar pirkti praktiska dalyka, kuris jam reikalingas bet nenusiperka, ar ka nors is vyrisku aksesuaru smile.gif na man labai nesiseka, nes visi dobanoja tokius daiktus, kurių man nereikia sad.gif Bent as ką pasiūlyčiau: parkeris (geras, dėžutė irgi atatinkama, yra su asmeniniais antspaudėliais, toks kuklutis kainuoja ~170 lt.), metalinę dežutę vizitinėms kortelėms laikyti (nuo 50 ir daugiau), jei rūko - portsigara (metaliniai dabar yra labai dailūs, kainos negaliu pasakyt, bet nepigūs), gerą žiebtuvėlį (čia toks dalykas: dabar labai prigaminta fuflo, kurie primena iš išorės originalus, bet kokybė toli gražu ne ta - aš nerizikuočiau pirkt) ir t.t.t.t. Pagalvok apie daiktą, kurį vyras turės prie savęs ir tau bus malonu tai matyti...
Man gyvenime teko gauti dovanų rašalinį "Parker" firmos rašiklį su 4 Au žiedukais ir briliantu. Ne brilial. esmė, laimė ir ne piniguose, bet vis dėlto malonu buvo gaut tokį, tik paskui buvo labai gaila, kada ligoninej per fizioterapija kažkas nusvilpė sad.gif

Žinai aš nuoširdziai peilio norėčiau, tik kad nedovanoja niekas sad.gif O gaila... ir mano gimdienis greit.........
Atsakyti
merginos, o as savo brangiausiui wub.gif kede ofisine prie kompo 30 proga padovanojau, tai pamates vyras paklause : ar sau ja nusipirkai ? blink.gif
va ir nesuprastas geras noras! o dabar matytumete thumbup.gif patenkintas....lygtai biggrin.gif
Atsakyti
O aš kalėdom padovanojau komodą prie kompo stalo, nes stale nebuvo jokių stalčių, o ant stalo baisus šiukšlynas... tai varžtų dėžutę supakavau ir po egle padėjau su rašteliu, kad likusias tris dėžes pats susieiškotų visam bute thumbup.gif ot smagu buvo žiūrėti, kaip kniso visus namus, dar sūnų pasitelkė į pagalbą, kol surado likusias dėžes komodos.... biggrin.gif ir liko labai patenkintas...
Atsakyti
Aš saviškiui 30-mečio proga siūliau tris dovanas: vieną-ekstremalią,vieną-praktšką ir vieną-šiaip, "dūšiai".
Ekstremali-šuolis su parašiutu thumbup.gif ,atsisakė iškart,sakė pati gali šokt laugh.gif ,labai norėčiau.
Praktiška-naujas mobiliakas,bet kadangi neišsirinko modelio-negavo laugh.gif
"Dūšiai"-kadangi "pamišęs" dėl ginklų,siūliau pistoletą ar revolverį.Rinkos,rinkos-tai modelis ne toks,tai dujinio nenori, nu žodžiu-neišsirinko rolleyes.gif ,pats kaltas doh.gif
Todėl padovanojau kėdę prie kompo:neoriginalu,bet praktiška thumbup.gif (pats kaltas ,kad geresnių dovanų atsisakė laugh.gif )
Atsakyti
O aš vis dėlto norėčiau kažko romantiško wub.gif Žmonos vietoj, leisčiau vyrui pačiam kažką išsirinkti, ko jam tuo metu reikia, bet iki tol buvo gaila pinigų, o patį sveikinimo procesą padaryčiau kiek galima romantiškesnį arba seksualesnį rolleyes.gif cool.gif
Atsakyti
Savaitgalis Palangoje butu gera dovana.Galima issirinkti internete viesbuti ar vila.Atrodo MAMA ROSA organizuoja savaitgalius isimylejusiems(su pirtele dviem ir sventine vakariene).
Atsakyti
Man kaip tik sitas skyrelis labai padejo neseniai - galva plyso nuo rupescio, ka padovanoti savo brangiausiajam gimtadienio proga... Kazko primityvaus nesinorejo, praktisku daiktu kaip dovanos jis nevertina (net kvepalu), o ipatingu interesu kaip ir neturi. Tai man buvo amziaus misle tongue.gif
Pasiskaiciau cia ir nusibezdioniavau nuo Strielkos (didelis ACIU jai) mano manymu labai gera ir originalia dovana - staliuka i lova. Maniskis liko labai patenkintas ir suzavetas. Dabar tas staliukas yra naudojamas kiekviena miela ryta ir vakara smile.gif
Tiesa, kol as ji radau, tai puse Vilniaus aplaksciau ir buvau praradusi vilti... Bet viena gera pardaveja patare man uzsukti i Thomas philips. Tenji ir radau thumbup.gif
Atsakyti
Vakar buvau trisdešimtmetyje. Šventėje dominavo daugiausia vyrų. Taigi, jubilijato draugai padovanojo jam 30 metrų faxso alaus. Dabar maximoj faxso alaus skardinės surištos po metrą ilgio. "kreizavota" dovanėlė, bet su ilgais pasveikinimo žodžiais įspūdingai atrodė thumbup.gif
Atsakyti
Netikiu prietarais, bet as taip pat galvojau vyrui padovanoti laikrodi, bet kai nupirkau tai ta pacia diena taip susipykom, kad net neisdrysau padovanoti...o jis tai nezinojo nieko apie ta laikrodi... Mistika. ohmy.gif
Gera dovanele butu padovanoti kokia valanda dziakuzi vonioj su burbuliukais, Silainiuose girdejau kainuoja apie 80 lt, bet palieka vienus, galima uzsirakinti, nusinesti sampano ar sokolada.. thumbup.gif
Vienintelis minusas - super greitai prabega laikas... blink.gif
Papildyta
Tiesa, labiausia nervina vyro klausti, ko jis nori. Jam reikia visokiu padangu, gulsciuku ir t.t. Kazkada padovanojau kompui koloneles, tai labai dziaugesi...
O Kaledom nupirkau gero viskio (beveik 100 lt), bet ziauriai dziaugesi, nes seniai svajojo nusipirkti.
Atsakyti
Mes tai vienas kitam dažniausiai dovanojam kvepalus, tualetinį vandenį. Paskutinio gimtadienio proga vyrui padovanojau šilkinę pižamą. Dar galima , jei mėgsta chalatą. Niekada neprašaučiau pro šalį, jei dovanočiau ką nors iš žvejybos reikmenų, BET to nedarau iš principo, nes ir taip tam pats išleidžia begales pinigų, o be to, iur taip per dažnai į tą žvejybą varo. Bet turbūt būčiau pati pati geriausia pasaulyje...smile.gif
Atsakyti