Įkraunama...
Įkraunama...

Dovana vyrui

QUOTE(ugnytte @ 2006 09 29, 11:48)
idomu o kiek tas skrydis kainavo ir kiek laiko jis truko?

Skrydis truko apie 20 min. Bet adrenalino pakankamai, o ispudziu uzteks dar ilgam. Sumokejau 130 lt. Bet skridome tryse, o ne tik jis vienas viskuo dziaugesi. tongue.gif
Atsakyti
Ka padovanoti uošviui 75 metų proga? Žmogus visą gyvenimą dirbo vadovaujantį darbą (labai stambiai įmonei), galki turėti viską, ko nori, bet gyvena pakankamai kukliai, išskirtinių pomėgių neturi..
Labai oficialus, todel netinka nuotraukėlės ar giminės medis.. Ir žmona- ne pirmoji.
Gal kokį konjako butelį už 200 lt? Ar kokį kvietimą į brangių indų parduotuvę už pora šimtų?
Atsakyti
QUOTE(ablydute @ 2006 09 21, 10:26)
kelios foto is draugui dovanoto skrydzio virs Klp. smile.gif  lotuliukas.gif

http://s105.photobuc...nt=d4e82019.jpg

Pries pora dienu pravazinejau aerodroma, tai toptelejo tokia mintis padovanoti vyreliui skrydi, jo gimimo diena kaip tik uz 10d...Dabar ziuriu jau yra izbandziusiu.. ax.gif tik as galvoju apie pilotazini skraidyma, 200lt/20min...kazkaip uzklausiau ar noretu, tai sako "nu nafig, baisu"(atsiprasau uz ta zodi) blush2.gif tai vat galvoju, kad gal bandyti apzvalgini skrydi virs Traku, o ir pati paskraidyciau... bigsmile.gif
Atsakyti
tai niekas jokio pasiulymo? super dovanos?
O mes sugalvojom Orient laikrodi rankini padovanot, japoniskas, tipo..
Atsakyti
Jei žmogus vis dar aktyviai dalyvauja visuomeniniam gyvenime, labai tiktų parkeris rimtas, galima ir išgraviruot.
O jei mėgsta, galima žurnalo prenumeratą - pvz. "Versus", ar kažkokį apie verslą.
Indai gal labiau moteriškei tiktų...
Atsakyti
as irgi visad dovanojau praktiskas dovanas, bet matau nori kazko uchhh. Labai patiko motosafari su keturraciais motociklais.Bet jei oras bus blogas.... Turesiu sia minti kaip atvesti kitas musu metines smile.gif
O sioms nezinojau ka padovanot... Nes metines, kazkaip grazu romantiska, kokia pinigine nesinoretu dovanot. tai as uzsakiau BMW7 klases automobili, apsirengiau grazia suknia, zodziu pasipuosiau, o pries tai uzsakiau staliuka Laikinojoj sostinej, kur vaizdai i vilniu, nuo VCUP stogo. Ten restoranas, bet kaino tikrai nesikandzioja... As net neuzsiminiau, bet mums taip graziai paserviravo stala, atnese buteli sampano kibirelyje, valgem lasiso salotas (didziule lekste), kiauliena, saldusis patiekalas tai sivis buvo kai meno sedevras smile.gif uz viska suplojau tik 110lt. Uz masina 100lt, bet galima uzsakyt pramogu banko taksa irgi BMW7 klases. Uzsakinejom kitai progai, tai atsieis mazdaug 20-30lt. Tai taip sutriko, ir apsidziauge, ir nesitikejo tokios "nepraktiskos" dovanos blush2.gif
veliau nuejom persciom namo po visa senamiesti.... Nu vyrui patiko labai, labai matesi tai kai grizom tongue.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
mano vyras tai džiaugiasi gavęs bet kokią dovaną iš manęs oro_buckis.gif biggrin.gif tik nepagalvokit, akd aš jam nieko nedovanoju,- tai aš labai mėgstu daryti smile.gif o esu dovanojus ir brangių dovanų ir visokių niekučių rolleyes.gif smile.gif pvz, jam labai patiko šiltas minkštutis chalatas, kurį gavo per kalėdas wub.gif per gimsią padovanojau storą sidabrinę grandinėlę ant rankos, nes kaip tik buvo pametęs - tai va buvo lb laimingas pamenu yahoo.gif smile.gif juokingus trauziukus hihihi.gif kai pamatau, kad baiginėjasi jo kvepalai, tai pasinaudojusi proga juos ir padovanoju mirksiukas.gif vat, iš smulkmenų tai yra gavęs raktų pakabukų, įvairių vonios reikmenų ir t.t ir pan. ką padovanot brangiausiajam idėjų netrūksta smile.gif
aišku nepraleidžių progų paskaityt ir kitų idėjų - per daug nebus tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
O zinot ka as vyrui padovanojau per paskutini gimtadieni..........?STAIGMENA.Pasitarem,kad siais metais nesvesim jo gimtadienio,nes maza dukryte ir pinigelius gaila isleisti.Ir paslapcia suorganizavau svente.Sukvieciau visus jo draugus,net gi tuos,vaikystes,kuriuos labai seniai mate,taip pat seimos draugus.Svente organizavau gamtoje azuoliuku giraitei,jei kas zino,ten labai grazu,paruosiau didziuli stala,pripuciau balionu prikabinejom,nu vienu zodziu super,pasikvieciau profesonalu fotografa,pazistama.Ir visi suvaziavo ir lauke tik musu.O vyrui pasakiau,kad vaziuojam siaip kur i kavine pasedesim vakariene pavalgysim.Tai matytumet,kaip nustebo viska pamates,tiesa dar plakatu prikabinejau ir kiekvienas svecias parase sveikinimus.Nu super,visi buvo suzaveti,kad tokia zmona isradinga turi thumbup.gif .Ir zinot man irgi buvo staigmena,vyras padovanojo per ta vakareli labai brangu laikrodi....Kadangi nusprendem nesvesti gimtadienio,na cia jis taip mane,tai pagalvojo tada man padovanos laikrodi uz sutaupytus pinigus thumbup.gif Tai vat, geri poelgiai bumerangu grizta thumbup.gif
Atsakyti
na jei visko turi ir daug dirbo,tai geriausia dovana savaitgalis i sanatorija thumbup.gif Manau tikrai apsidziaugtu thumbup.gif
Atsakyti
kai thumbup.gif tu cia padarei smile.gif gal kada reiks pasinaudot tavo idėja, tuo labiau. kad mano brangiausiojo gimtadienis vasara tongue.gif smile.gif
Atsakyti
Butinai pasinaudok sia ideja,mano vyras iki siol dar sneka apie gimtadieni.Ziauriai patenkintas.
Atsakyti
Sveikos merginos, pratesiu ankstesne tema,kadangi senoji jau uzdaryta.
Sraigyte geras zaidimas yra Alias,daznai sugulde vaikus su draugais vakare ji zaidziam.Jei vyras megsta stalo zaidimus,tai sis tikrai puikus drinks_cheers.gif
Atsakyti