Įkraunama...
Įkraunama...

Dovana vyrui

Sveikos,

Artėja mano draugo gimtadienis. Gal žinot kur galima padaryti tas kareiviškas plokšteles kur įrašyta vardas, pavardė, kraujo grupė. Nu kur yra dvi viena ant ilgos grandinėlės, o kita ant trumputės. Nu tikiuosi supratot ko man reikia smile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Carisma @ 2006 07 18, 15:35)
Sveikos,

Artėja mano draugo gimtadienis. Gal žinot kur galima padaryti tas kareiviškas plokšteles kur įrašyta vardas, pavardė, kraujo grupė. Nu kur yra dvi viena ant ilgos grandinėlės, o kita ant trumputės. Nu tikiuosi supratot ko man reikia smile.gif ax.gif

Tokį dalykėlį gali užsisakyti parduotuvėje Armijai ir civiliams
http://www.arsenal.lt/lt/zetonai/ 4u.gif
Atsakyti
o as saviskiam ispradziu norejau suoli parasiutu padovanot, bet jisai "bailys" ax.gif , ir pati bijau doh.gif , tai nusprendziau padovanot tatuirote tongue.gif radau atitinkanti piesini, suzinojau ka reiskia, uzsirasiau i salona, kita savaite vesiu doh.gif jisai seniai norejo, bet kazkaip uzmirsdavom, odabar puiki proga.Beje, kokia dovana jis suzinos tik i salona iejes blush2.gif piesinis manau patiks(jei ne teks atidet unsure.gif ) cool.gif
Atsakyti
Aš tai per šias Kalėdas labai gera būdą suradau, kaip išsiaiškinti ka pirkti dovanų, nes niekaip nesugalvojau. Tai su draugu pradejom kalbeti apie švente ir pasakiau, kad dovaną jau išrinkau (nors aišku žalio supratimo neturėjau ka pirkti) ir jis pradėjo spelioti. vat taip ir davė daug gerų idejų.
Atsakyti
Mergaites SOS help.gif

sugalvojau du dovanu variantus ir nei vieno nerandu... verysad.gif

Planas A
vienkartinis fotoaparatas skirtas fotografuoti po vandeniu

Planas B
kavamale... neapsisprendziu elekrine ar ne, bet kad nebutu labai brangi..

gal kur matet? 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(garbane @ 2006 07 20, 19:24)
Mergaites SOS help.gif

sugalvojau du dovanu variantus ir nei vieno nerandu... verysad.gif

Planas A
vienkartinis fotoaparatas skirtas fotografuoti po vandeniu

Planas B
kavamale... neapsisprendziu elekrine ar ne, bet kad nebutu labai brangi..

gal kur matet? 4u.gif

Vienkartinių fotikų skirtų fotografuoti po vandeniu pernai mačiau Budapešte ax.gif
Elektrinių kavamalių mačiau ne vien prekybos centre arba specializuotoj technikos parduotuvėj, o mechaninių galima pasidairyti tokiose vietose kaip Skonis ir kvapas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2006 07 20, 20:14)
Vienkartinių fotikų skirtų fotografuoti po vandeniu pernai mačiau Budapešte  ax.gif
Elektrinių kavamalių mačiau ne vien prekybos centre arba specializuotoj technikos parduotuvėj, o mechaninių galima pasidairyti tokiose vietose kaip Skonis ir kvapas  4u.gif

su tais povandeniniais fotoaparatais tai cirkai.. pardavejos tik ispudzia akis ir sako "neturim ir niekada neturejom" doh.gif
Atsakyti
As irgi noriu paprasyti pagalbos. Man atrode kad sitoj temoj maciau dovana vyrui pasivazinejimas su tikru lenktynininku. Deja deja neuzsisaugojau kontaktu fool.gif . Dabar perziurejau tema nuo pradzios iki galo ir nerandu verysad.gif . Gal kuri kur kitur matete???? Butu labai labai aciu 4u.gif
Atsakyti
http://www.rallyschool.lt/index.htm
Atsakyti
Sveikos,

As tai ilgai galvos nesuku del gimtadienio dovanos ax.gif

Si savaitgali yra musu draugystes 5 metu jubiliejus ir draugo gimtadienis, tad as abieju proga nusprendziau padovanoti jam ir sau tokia fantastiska atrakcija - visos dienos pasiplaukiojima laivu, is Klaipedos iki Nidos ir atgal i Klaipeda.
Zinoma malonumas atsieis apie 300Lt, bet mes esame labai uzsieme, amzai laiko leidziame sau pailseti ir papramogauti, o pabuti kartu iseina tik naktimis doh.gif
Todel ir nusprendziau, kad butent viena diena atsijungsim nuo visko ir visa diena skirsim tik sau...
Beje, tikiuosi, kad visi sie vargai "atsipirks" ir sulauksiu suzadetuviu ziedelio blush2.gif

Seip esu dovanojusi visko: pinigines, ranksluoscius, raktus, kuriais galima tvarkyti masina, ziedus, grandineles, taciau jei tureciau pinigu, tai nupirkciau dar daug visko, ko jis tikrai nori: karcheri (toks apratas, kuriuo galima sukelti vandens spaudima), lietus ratlankius, naujas lempas jo masinytei, kad ir nauja masina, bet visa tai palieku velesniam laikui, kai bus daugiau $$$$ cool.gif
Atsakyti
QUOTE(simba @ 2003 10 20, 22:04)
Greit vyro gimtadienis, o as niekaip nesugalvoju, ka jam padovanoti. Kadangi ir taip visada pinigu trukumas, tai norisi praktiskos ir naudingos dovanos. Anais metais dovanojau pinigine, tai labai patenkintas buvo. O siais nezinau ka. Gal jus galit ka nors gero patarti. Kaip jus dazniausiai nudziuginate savo vyrus per ju gimtadieni?

Hm... mano draugo (greit bus vyras tongue.gif ) gimtadienis jau kita savaite - dovanosiu elektrini dantu sepetuka, meskuti ir atviruka (daug saulegrazu ir dvi susipynusios kaip pora) su zodziais:
AS TAIP TIKIU,
KAD SNAIGES ZIEMA KRINTA,
KAD PO ZIEMOS PAVASARIS ATEIS...
AS TAIP TIKIU,
KAD BUSI TU LAIMINGAS,
TUOMET IR LIUDESYS KAZKUR ISEIS...
TIKIU JOG DIENOS LIUDNOS IR LAIMINGOS
ISBLES JOS LAIKO SURMULYJ
TEGU JAUNYSTE NUOSTABIAUSIA ZERI
TEGU SYPSOSIS ARTIMI
IR MEILE TE NEBLESTA VELEI
KOL ATEITIS SVAJONESE VAISKI

niugi mudu jauni dar niu... ax.gif
Papildyta:
o tarp kitko - ideja dovanai vyrui kuris laaabai myli masina - siurblys automobiliams thumbup.gif (deja mano vyras jau turi)
Atsakyti
niekaip nesumastau kas tiktu dukros berniukui 19 metuku. g.gif gal ka pasiusytumete ? ax.gif
Atsakyti