Sveikutės. O as saviškiui (dar tada tik draugas buvo) maikute su savo nuotrauka padovanojau.
Vis paklausdavau, ko noretų, o jis - " tavęs" . Kadangi toli vienas nuo kito gyvenome, tai labai tiko dovanėlė. Pasakiau, kad dabar mane ir dieną ir naktį galės turėti
Dabar vėl suku galvą dėl dovanos. Pajuokavau, kad dabar dar užrasysiu "VEDES IR TUOJ BUS TETIS "
Geriau butu "VEDES IR TUOJ TURES VAIKU"
Skaitineju sita tema, nes man irgi aktuali pasidare. Esu daug visko pridovanojus, tai suku galva ka sugalvot siais metais. Ech, kaip sunku... Jam geriausiai tikusios dovanos buvo: kaljanas, portsigaras (dezute rukalams), Davidoff, Hugo Boss, Bvlgari kvepalai, dar Diavolo patinka, elektrinis atsuktuvas, odine rankine, pinigine (kai prireike pasikeist savo suplysusia), lupine armonikele, plonas bliuzonas (pastebejau vyrai nekencia storu megstiniu), marskiniai, tekilos butelys ir pan.
QUOTE(Piene123 @ 2006 07 12, 17:48)
Skaitineju sita tema, nes man irgi aktuali pasidare. Esu daug visko pridovanojus, tai suku galva ka sugalvot siais metais. Ech, kaip sunku... Jam geriausiai tikusios dovanos buvo: kaljanas, portsigaras (dezute rukalams), Davidoff, Hugo Boss, Bvlgari kvepalai, dar Diavolo patinka, elektrinis atsuktuvas, odine rankine, pinigine (kai prireike pasikeist savo suplysusia), lupine armonikele, plonas bliuzonas (pastebejau vyrai nekencia storu megstiniu), marskiniai, tekilos butelys ir pan.
Maniškis toleruotų storą megztinį, jei jis būtų su užtrauktuku priekyje Elektrinis atsuktuvas irgi super idėja
Pasinaudojusi kažkurios iš jūsų idėja saviškiam padovanojau metinį paslaugų abonentą, bet jis juo nė kiek nesusidomėjo Gal dėl to, kad ir taip viską gauna? Gerai, kad kaip tik buvo išėję 2 Mamontovo albumai, tai tik jie mane ir gelbti visada
Maniškis pasimaišęs ant žvejybos, bet čia viskas taip individualu, kad geriausiu atveju tik dovanų čekį galėčiau padovanoti. Peiliai taip pat jam žiauriai patinka, bet tie gerieji 200-300Lt kainuoja
Dar paminesiu is patikusiu dovanu Biliardo lazda (eina su savo palost, nes nesuvaryta svetimu zaideju), biliardo lazdos deklas, marskineliai su jo automobilio zenklu (nunesiau kur klijuoja, kad specialiai uzlipdytu), deze zvejybos reikmenims - taip vadinamas "sartavykas", domino zaidimas, geros kokybes kortos, bilietai i spektakli "Urvinis zmogus", Nivea sampunas vyrams (sake super geras).
O nepatike arba nepanaudotos dovanos: slipsas (nekart neuzsiriso, gal kad kitu iprastu turi?), gertuve svaigiems gerimams - taip vadinama zvejybine "fleskute" (patiko, bet sunkiai panaudojama), radio bangom valdomas modeliukas (svaigo kaip noretu, bet kai gavo, pastate ant lentynos ir baigta), knyga apie tai, kodel vyrai nesupranta moteru, o moterys vyru (tiesiog dulka lentynoj), puodelis (fainas, bet per mazas), patalynes uzvalkalai (neivertino). Daugiau kazkaip neprigalvoju
O nepatike arba nepanaudotos dovanos: slipsas (nekart neuzsiriso, gal kad kitu iprastu turi?), gertuve svaigiems gerimams - taip vadinama zvejybine "fleskute" (patiko, bet sunkiai panaudojama), radio bangom valdomas modeliukas (svaigo kaip noretu, bet kai gavo, pastate ant lentynos ir baigta), knyga apie tai, kodel vyrai nesupranta moteru, o moterys vyru (tiesiog dulka lentynoj), puodelis (fainas, bet per mazas), patalynes uzvalkalai (neivertino). Daugiau kazkaip neprigalvoju
QUOTE(No_Angel* @ 2006 07 02, 17:44)
Aš vakar savo gimtadienio proga savo draugui padovanojau numerius mašinai su jo vardu. Labai jis jų norėjo, kažkada domėjosi, kur gaut, kad žiemą per lenktynes galėtų užsidėt. Tai va dabar ir turi.
Kaip supratau dovana patiko
numeriai ir mane domintu, jei uzsakinet regitroj tikrus su kuriais galetu vazinet visa gyvenima tai jei neklystu 3000Lt kainuoja prabangiai taip sakyciau
Šiemet vyrui padovanojau jojimo pamoką žirgyne . Pramogomis jį labai sunku nustebinti, bet man pasisekė. Ryte atnešiau į lova kavos, pasveikinau ir sakau: "o kita dovanos dalis tavęs laukia šiandien 13h ir pasakiau žirgyno adresą". Kol kelyje neatsirado nuorodos "žirgynas", jis net nežinojo kur mes važiuojam . Jam dovana patiko .
MB kitias metais sukaks 35 eri, siemet nedovanojau nieko, nes kitais metais noriu padovanoti malunsparnio piloto kursus....i akcija ikinkyti visi gimeins ir draugai nes malonuam slaaaaaaaaaaaaaaabai brangus...
o as siemet savo vyriokui padovanojau stai toki paveiksla
sedejau apie pusantros savaites prie jo, per diena po 5-7 valanadas. Cia jis kryziuku issiuvinetas ...panasu, kad liko patenkintas
sedejau apie pusantros savaites prie jo, per diena po 5-7 valanadas. Cia jis kryziuku issiuvinetas ...panasu, kad liko patenkintas
Dieve dieve, o ką dovanoti vyrui, kuris nesidomi nei žvejyba, nei medžiokle, nei kompiuteriais, nei meno nesupranta Jau kokį mėnesį kamantinėju apie ką svajoja, ir ko jam dabar labiausiai trūksta. tai jis sako, kad jis viską turi, nebent reikia gerų ratų mašinai .
Sakiau nueisiu į kokį elektromerkt1 ir nupirksiu kokį vėjelį, bo žiauriai karšta namie. Pravers visiems. Arba gal čia kokią auksinę žuvelę padovanot, tokios gražios būna gražiuose apvaliuose akvariumuose, ir ant akvariumo ką nors išgraviruot. Nu nežinau, kiekvienos kalėdos ir gimtadienis man toks galvos skausmas
Sakiau nueisiu į kokį elektromerkt1 ir nupirksiu kokį vėjelį, bo žiauriai karšta namie. Pravers visiems. Arba gal čia kokią auksinę žuvelę padovanot, tokios gražios būna gražiuose apvaliuose akvariumuose, ir ant akvariumo ką nors išgraviruot. Nu nežinau, kiekvienos kalėdos ir gimtadienis man toks galvos skausmas
sveikutės, skaičiau skaičiau ir man parūpo, vyrams tokias sakyčiau nepigias dovanas perkate gimtadienio, kalėdų, gal dar kuri ir vestuvių metinių progomis, o ar jums vyrai taip pat panašias dovanas perka?
Tikiuosi kad taip, ir jums pavydžiu baltu pavydu nes maniškis ... tikrai ne romantikas ir laiko po parduotuves nenori ir neturi kada vaikščioti dovanos rinkti. Kartais atrodo kad išvis neturi žalio supratimo ir net noro suprasti ko aš dovanų norėčiau, o kartais net ir progas pamiršta. Tuo kartu skaudu, paskui nusispjaunu ir aš "pamirštu"
Papildyta:
Tiesa, turiu patarimą kokią dovaną nupirkti vyrams kurie laaabai rūpinasi savo mašinomis. Yra tokios firmos Trend aktiv šluostės mašinai plauti-su kibiru vandens nuplauni mašiną ir ji kaip nupoloruota. Pati turiu ir labai džiaugiuosi
Papildyta:
CIAUDUTE labai gražus paveikslas , bet maniškis tokio tikrai neįvertintų
Tikiuosi kad taip, ir jums pavydžiu baltu pavydu nes maniškis ... tikrai ne romantikas ir laiko po parduotuves nenori ir neturi kada vaikščioti dovanos rinkti. Kartais atrodo kad išvis neturi žalio supratimo ir net noro suprasti ko aš dovanų norėčiau, o kartais net ir progas pamiršta. Tuo kartu skaudu, paskui nusispjaunu ir aš "pamirštu"
Papildyta:
Tiesa, turiu patarimą kokią dovaną nupirkti vyrams kurie laaabai rūpinasi savo mašinomis. Yra tokios firmos Trend aktiv šluostės mašinai plauti-su kibiru vandens nuplauni mašiną ir ji kaip nupoloruota. Pati turiu ir labai džiaugiuosi
Papildyta:
CIAUDUTE labai gražus paveikslas , bet maniškis tokio tikrai neįvertintų
QUOTE(No_Angel* @ 2006 07 02, 16:44)
Aš vakar savo gimtadienio proga savo draugui padovanojau numerius mašinai su jo vardu. Labai jis jų norėjo, kažkada domėjosi, kur gaut, kad žiemą per lenktynes galėtų užsidėt. Tai va dabar ir turi.
Būtų dovanėlė, o jau įsiteikčiau tai visam gyvenimui Tik labai jau įdomu, kur ir už kiek, m?