Įkraunama...
Įkraunama...

Dovana vyrui

sweikos... :}
Net nezhinau nuo ko pradeti. Uzsukau i si foruma, nes manau kad cia galiu tiketis protingu minciu smile.gif turiu viena problemele... na nera ji didele , bet noreciau jusu patarimo unsure.gif Esu dar jauna ir patirties daug neturiu bet... Na eikime prie reikalo mirksiukas.gif problema tame kad noriu sawo waikinui padowanoti kazka ypatingo ... kazka tokio nekasdienisko... man visad problema isrinkti dovana priesingos lyties atstovui... verysad.gif noreciau ko nors romantisko ir subtilaus.... kazko labai paprasto bet idomaus ir svarbiausia nenuvalkioto smile.gif manau jus esate daugiau patyre ir padesite man ... unsure.gif
dekoju is anksto... o jei kam nors atrodo kad shi tema kvaila tai galite sawo nuomone pasilaikyti sau... jei neturite jokiu pasiulymu is vis geriau minciu nereikskite smile.gif
Atsakyti
Tik parašyk, kokia proga 4u.gif
Atsakyti
progos kaip ir nera tokios labaij.... grizhta jis is anglijos ir seniai matemes... noriu ka nors paduovanot rolleyes.gif smile.gif
Atsakyti
paieškok idėju čia, gal rasi ką įdomaus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(StrikSe @ 2006 06 27, 23:38)
sweikos... :}
Net nezhinau nuo ko pradeti. Uzsukau i si foruma, nes manau kad cia galiu tiketis protingu minciu  smile.gif  turiu viena problemele... na nera ji didele , bet noreciau jusu patarimo  unsure.gif  Esu dar jauna ir patirties daug neturiu bet... Na eikime prie reikalo  mirksiukas.gif  problema tame kad noriu sawo waikinui padowanoti kazka ypatingo ... kazka tokio nekasdienisko... man visad problema isrinkti dovana priesingos lyties atstovui...  verysad.gif  noreciau ko nors romantisko ir subtilaus.... kazko labai paprasto bet idomaus ir svarbiausia nenuvalkioto  smile.gif  manau jus esate daugiau patyre ir padesite man ...  unsure.gif 
dekoju is anksto... o jei kam nors atrodo kad shi tema kvaila tai galite sawo nuomone pasilaikyti sau... jei neturite jokiu pasiulymu is vis geriau minciu  nereikskite  smile.gif

Gal kokį raktų pakabutį su širdele , oji atsidaro ir ten tavo nuotraukytė . Ar veneros statulėlę , labai romantiška ir oginalu
Atsakyti
Pries dvi savaites ir turejau rupesciu del dovanos doh.gif g.gif Man patinka nestardartines dovanos jos gali daug kainoti arba visai pigiai blush2.gif Vyrelis kazkada sake kad nori patobulint savo anglu kalba,tai as pasiskambinau i agenturas ir nupirkau dovanu ceki blush2.gif tongue.gif thumb_yello.gif Jis pats gales pasirinkti i kuria sali ir kokiam laikotarpiui isvazioti wub.gif thumbup.gif
Pati manau taipat nieko neprarasiu:bus proga pailseti,nes mes visur kartu ir net dirbam,otokie issiskirimai seimai manau i nauda.Antra pati taipat su vaikais to laikotarpiu noriu isvaziot pailset,anksciau vienai neleisdavo,o dabar netutes kitos isijties.Ir svarbiausia jis patobulins anglu zinias thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Arba C&D style yra tokia metalinė širdutė, virš 20Lt, ir ant jos ką nors išgraviruoti. Ypač jei rečiau matotės, galima išgraviruoti "Visada šalia..." Ir vardo pirmąją raidę apačioj.
Atsakyti
Aš vakar savo gimtadienio proga savo draugui padovanojau numerius mašinai su jo vardu. lotuliukas.gif Labai jis jų norėjo, kažkada domėjosi, kur gaut, kad žiemą per lenktynes galėtų užsidėt. Tai va dabar ir turi.
Kaip supratau dovana patiko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(No_Angel* @ 2006 07 02, 18:44)
Aš vakar savo gimtadienio proga savo draugui padovanojau numerius mašinai su jo vardu.  lotuliukas.gif  Labai jis jų norėjo, kažkada domėjosi, kur gaut, kad žiemą per lenktynes galėtų užsidėt. Tai va dabar ir turi.
Kaip supratau dovana patiko  ax.gif

Na labai originalu thumbup.gif o kur tokius numerius gauti? ir kiek kainuoja?
Atsakyti
Merginos ir moterys, patarimas ir labai rimtas, kurį tenka girdėti ne iš vieno vyro (į akis mylintis vyras to tikrai nepasakys) - nepirkite jiems tokių dovanų, kurios patinka jums ir kurios atrodo jums super duper gražios romantiškos ir labai išsvajotos. Pirkite dovaną vyrui - praktišką ar suteikiančią tam tikras emocijas.
Atsakyti
na visu pirma turi matyti ko vyrui reikia, as savajam per kaledas megztini padovanojau nes maciau kad jau nebeturi ir patiko, per gimtadieni laikrodi pirkau taip pat patiko thumbup.gif , tai vat matykit ko neturi ir pirkit tikrai nenusivilsit
Atsakyti
QUOTE(No_Angel* @ 2006 07 02, 17:44)
Aš vakar savo gimtadienio proga savo draugui padovanojau numerius mašinai su jo vardu.  lotuliukas.gif  Labai jis jų norėjo, kažkada domėjosi, kur gaut, kad žiemą per lenktynes galėtų užsidėt. Tai va dabar ir turi.
Kaip supratau dovana patiko  ax.gif

Nu manyčiau kad turėjo patikt. Ale nepigiai šita dovana kainuoja blush2.gif
Atsakyti