Kadangi gimtadienis vyro, tai ir teiraučiausi ko reikia ir ko nori vyras. Praėjusiais metais, aplinkiniais keliais, išsišniukštinėjau koks gi noras sutikti savo jubiliejų. Kadangi vyras mėgstantis iššūkius, suderinome su draugais sportinę ir aktyvią dieną. O antras toks poreikis buvo atsidurti artimų draugų rate. Taigi, nufyrynau mobilų, susirinkau kontaktus, susirašiau su visais e-mail'u. Sudariau grafiką ir kas už ką atsakingas.
Kadangi diedas tą dieną sedėjo namie, nes matote mes žadėjome ir aš norėjau ramiai praleisti dieną su juo, net nieko neįtarė. Taigis 9 val. susirinko kieme apie 12 žmogų, trumpam išėjau į lauką, susitarėm, įėjome tyliai į namus, supakavome diedą į maikę su crazy užrašu "Kad mano gyvenimas būtų ilgas ir naudingas kaip tualetinis popierius" ir "be 5 minučių esu nekilnojamas turtas" ir išsivežėm jam nežinoma kryptimi. Tiesa, Lokės pėdoje aš jau buvau rezervavusi įrangą, o už safario Pabradėje mokėjome tik už vieną auto, nes biški prabangoka. Visi draugai draugiškai susimetė pinigais. Vakare gerai atšventėm sodyboje su pirtuke, o ryte poblaivį dar pakėlė į dangų.
Kadangi visi susimetėm pinigais, tai ne taip jau ir brangiai man kišenę išdrąskė. Prisimena diedas jubiliejų dar po šiai dienai ir atsidžiaugti negali.
Irgi šioj temoj mačiau idėją padovanoti staliuką į lovą, tik kur jį rasti?? Thomas Phillips bent aš tai nemačiau, gal kur kitur kas matėt Vilniuj?? Būčiau dėkinga už info
QUOTE(Gatita @ 2006 06 02, 10:52)
Irgi šioj temoj mačiau idėją padovanoti staliuką į lovą, tik kur jį rasti?? Thomas Phillips bent aš tai nemačiau, gal kur kitur kas matėt Vilniuj?? Būčiau dėkinga už info
Turėtų būti viename iš interjero detalių salonų Europoj, bet jie nebus patys pigiausi
Gal dar kokiam Ermitaže būtų
QUOTE(Gatita @ 2006 06 02, 09:52)
Nežinau ar Vilniuje yra, bet Kaune, VG studijoje (Vilniaus g. 13) mačiau labai simpatiškų staliukų į lovą. Metalinis karkasas ir pintas viršus, apie 60 litų.
O vat savaitgalį nusiamto vieno pažįstamo vaikinuko gimtadienis. Nieko oficialaus, bet dovanėlės vistiek šiokios tokios reik. Su vyru nutarėm kad padarysim marškinėlius su aplikacija. Susiradau nebloga paveikslėlį, kuris tiesiai šviesiai, bet daug ką pasako (tikiuosi būsiu suprasta teisingai)
QUOTE(Nakviša @ 2006 05 29, 22:57)
Kadangi gimtadienis vyro, o ryte poblaivį dar pakėlė į dangų.
Sveika, Nakviša!! Ir as puoseleju svajone "pakelt i dangu". Ta prasme ne prasmatnu, kur vestuves skraidina uz 1000lt. Bet gal turi koki kontakta, kur su kokiu sportiniu lektuvu virs gimtojo miesto paskraidintu?
Kas turi kontaktu atsiliepkit, prasau
QUOTE(Žmogė @ 2006 06 03, 12:54)
Sveika, Nakviša!! Ir as puoseleju svajone "pakelt i dangu". Ta prasme ne prasmatnu, kur vestuves skraidina uz 1000lt. Bet gal turi koki kontakta, kur su kokiu sportiniu lektuvu virs gimtojo miesto paskraidintu?
Sklandytuvu ir oro balionu dar galiu kažką patarti, nors įtariu ir per sklandytuvus galima būtų susitarti su chebra iš aerodromo, kad su sportiniu praneštų. Nors vyras kadaise skrido su sportiniu (paskraidino virš Rumšiškių, su visa pilna sportine programa), tai po to sakė - ačiū, čia ne man O aš su sklandytuvu skridusi, man patiko
O su balionu skrido mano diedas už visus 300 litų (tiek pakelimas kainuoja). Jei domina - sakyk, kontaktus duosiu.
QUOTE(Gatita @ 2006 06 02, 09:52)
Mes staliuka i lova Thoma Phillips'e pries pora saviciu pirkom. Tikrai ju yra! Paklausk pardavejos, parodys kur padeti.
QUOTE(Nakviša @ 2006 06 05, 11:44)
Sklandytuvu ir oro balionu dar galiu kažką patarti, nors įtariu ir per sklandytuvus galima būtų susitarti su chebra iš aerodromo, kad su sportiniu praneštų. Nors vyras kadaise skrido su sportiniu (paskraidino virš Rumšiškių, su visa pilna sportine programa), tai po to sakė - ačiū, čia ne man O aš su sklandytuvu skridusi, man patiko
O su balionu skrido mano diedas už visus 300 litų (tiek pakelimas kainuoja). Jei domina - sakyk, kontaktus duosiu.
o kada su balionu skrido? Matai mes norejome dovana padaryti vestuviu proga jaunavedziams, pakelti juos su balionu, tai pigiau nei 800 lt neradome.
QUOTE(doma. @ 2006 06 22, 13:57)
o kada su balionu skrido? Matai mes norejome dovana padaryti vestuviu proga jaunavedziams, pakelti juos su balionu, tai pigiau nei 800 lt neradome.
Praėjusiais metais, rugpjūčio mėnesį. Man kažkaip pasisekė, nes jie čia in Vln atvažiavę kilnojo šventės (kažkokios) dalyvius ir sutarėme su vienu iš jų (Panevėžio Oreivių klubas).
sveikutes
Mano vyras turistinio autobuso vairuotojas. Jo gimtadieniui as ta autobusa papuosiau. kai miegojo nugvelbiau jo raktus. ant vairo padejau atvirute. pripuciau daug balionu ir pririsau vos ne prie kiekvienos kedes. prikabinau ir uzrasu "Su Gimtadieniu ". Ryte kai reikejo vaziuoti i darba,buvo didele staigmena
galite taip papuosti jo darbo vieta,masina...... ir nieko nekainuoja
Mano vyras turistinio autobuso vairuotojas. Jo gimtadieniui as ta autobusa papuosiau. kai miegojo nugvelbiau jo raktus. ant vairo padejau atvirute. pripuciau daug balionu ir pririsau vos ne prie kiekvienos kedes. prikabinau ir uzrasu "Su Gimtadieniu ". Ryte kai reikejo vaziuoti i darba,buvo didele staigmena
galite taip papuosti jo darbo vieta,masina...... ir nieko nekainuoja
gal kas turite kokių idėjų, ką išgraviruoti gražaus, kokius žodžius gimtadienio proga draugui ?