Įkraunama...
Įkraunama...

Dovana vyrui

Per Kaledas dovanojau toki rankinuka jam, na ne ta kur vyrai po pazastim nesiojasi ar i rankutes, kaip rankinuka, o toki kur per peti galima persimesti. Firmos nepamenu, zinau, kad prancuziskas, ne odinis, o is tokios kitokios medziagos ir kainavo 120lt. Buvo patenkintas labai, nes visko i striuke nesutalpina, o ten pats tas: ir skaiciavke telpa ir dokumenteliai nedideli ir vizitiniu deklas, tusinukai, telefonas, zodziu viskas viename tongue.gif Ir man jis labai patinka, kitaip nebuciau dovanojusi ax.gif
O valentino dienos proga ryt einam pasilepinti i dvieju valandu baseino, pirties, masazo malonumus. Cia vienas sveikatingumo kompeksas siulo, dviems zmonems kaina 162 lt.
Atsakyti
Nežinau kaip jums, bet man labai faina dovana atrodo kaljanas... smile.gif manau ir maniškis apsidžiaugtų, ir pačiai faina būtų biggrin.gif gaila tik, kad jie tokie brangūs... bet reikės paprašyt jei kas nors iš pažįstamų į Egiptą ar Turkiją varys kad parvežtų clap.gif bent jau mano brangiausiajam manau labiau patiktų tokia dovana nei piniginės kaklaraiščiai biggrin.gif
Atsakyti
as kaljana kaune bazese ir nuziurejus buvau, cia jie nebuvo tokia jau kosminiem kainom, bet tai is uzsienio gal visai kitokie. Bet kazkaip pagalvojau, sakau iki kokios sventes reiks issiklausinet aplinkui, kad tik neprasitarciau mirksiukas.gif ar noretu blush2.gif
Atsakyti
Sveiki.
As irgi turiu beda - ka dovanoti vyrui gimtadienio proga. Ji bus geguzes menesi. Yra dar viena maza aplinkybe - nestuke.gif man gimdymo data nustatyta keliu dienu skirtumu nuo jo gimtadienio.... Juokiuosi, kad tas kelias dienas palaikysiu pilve dar, kad nereiktu dovanos pirkti biggrin.gif Taciau vistiek noreciau dovanele-smulkmenele kokia suorganizuoti. Bet siuo metu del suprantamu priezasciu smegenu suminkstejimas smile.gif ir fantazija nelabai laki .... Juolab, kad jis is tu, kuriam nieko nereikia: mazai kvepinasi (dveji kvepalai pradeti stovi ir garuoja), nekencia marskiniu ir kostiumu (tagi kaklaraisciai, sasagos ir pan. netinka), laikrodi, pinigine, rankine (beveik nenaudoja) turi. Portfelio, visu suvenyru ofisiniu nereikia, ne toks darbas. Dirzu turi, ekstrymo nemegsta, sportu nesizavi, nezvejoja... Kompaktai ir tasiukai jiems virsta ir spinteles, neskaito. Tiesiog tikras didelis paprastas vyras. Ka nors romantisko ir seksualaus... Gal as tuo metu ligoninej busiu, gal jau pampersais uzsikasusi, gal ant "sprogimo" ribos...
Ka nors su pirmu kaip tecio gimtadieniu suristi - bet galiu but dar nepagimdziusi, tai paliksu pirmai Tevo dienai ta tematika.
Zodziu - pasimetusi esu... O noretusi pasirupinti is anksto, del visa ko..

KA PATARTUMETE?

Papildyta:
Jei kam reikia geros idejos, kuria jau panaudojau - nupirkau daug atviruku mazu (pagal proga galima parinkti: Valentinke, gimtadienis, Kaledos ar pan.). Ant kiekvieno uzrasiau po uzrasa - masazas, pyragas, zaidimas lovoj, vakariene prie zvakiu, leidimas 1 paros gastrolem ir pan.... parasiau galioja iki.... (kito gimdienio, Valentino, Naujuju). Supakavau ir uzlipdziau lipduka su uzrasu "ispakuoti vienam". Reakcija buvo gera thumbup.gif Ir jis baisiai susidomejo, ir kiti kas buvo aplink - zodziu geras siurprizas, intriga ir galima sakyti visai nieko nekainuoja....
Atsakyti
QUOTE(Rudnosiene @ 2006 03 14, 13:38)
Jei kam reikia geros idejos, kuria jau panaudojau - nupirkau daug atviruku mazu (pagal proga galima parinkti: Valentinke, gimtadienis, Kaledos ar pan.). Ant kiekvieno uzrasiau po uzrasa - masazas, pyragas, zaidimas lovoj, vakariene prie zvakiu, leidimas 1 paros gastrolem ir pan.... parasiau galioja iki.... (kito gimdienio, Valentino, Naujuju). Supakavau ir uzlipdziau lipduka su uzrasu "ispakuoti vienam". Reakcija buvo gera thumbup.gif  Ir jis baisiai susidomejo, ir kiti kas buvo aplink - zodziu geras siurprizas, intriga ir galima sakyti visai nieko nekainuoja....

O čia kaip su ta dovana, ta prasme iš pradžių jis gauna tik atvirutes su užrašiukais, o po to jau sako, kada kokios dovanos nori, ir turi išpildyt?? ax.gif
Atsakyti
Kai nori pasinaudoti atviruke pazadeta dovana, atiduoda ji man. Tada as ji ispildau. Pasistengiu, kad butu nekasdieniska. Juk pyraga ir taip gali iskepi, bet ji idomesnes formos padarai, papuosi kitaip ar tiesiog nauja recepta isbandai. Ir nugara kartais tenka patrini, bet tada gali paruosti putu vonia, kvapniu drusku pripilti, o masaziuka padaryti seksualiais apatiniais pasipuosusi (arba visai be ju blush2.gif )...
Svarbiausia, kad jis pajustu, kad stengiesi del jo, nori padaryti maza svente is paprastu kasdieniu dalyku.
Atsakyti
QUOTE(Rudnosiene @ 2006 03 20, 14:42)
Kai nori pasinaudoti atviruke pazadeta dovana, atiduoda ji man. Tada as ji ispildau. Pasistengiu, kad butu nekasdieniska. Juk pyraga ir taip gali iskepi, bet ji idomesnes formos padarai, papuosi kitaip ar tiesiog nauja recepta isbandai. Ir nugara kartais tenka patrini, bet tada gali paruosti putu vonia, kvapniu drusku pripilti, o masaziuka padaryti seksualiais apatiniais pasipuosusi (arba visai be ju  blush2.gif )...
Svarbiausia, kad jis pajustu, kad stengiesi del jo, nori padaryti maza svente is paprastu kasdieniu dalyku.

Supratau... Ačiū labai!! clap.gif Gal ir teks pasinaudoti smile.gif
O kiek tu maždaug atviručių dovanojai, bijau per daug pridaryti, nes po to visus metus vergausiu lotuliukas.gif
Atsakyti
As padariau 10: nuo paprastu kaip pyragas, iki idomesniu ir pikantiskesniu - zaidimukas lovoj, masaziukas vonioj, leidimas 1 paros gastrolems vienam, viena palikau tuscia (tiksliau parasiau isirasyk nora pats). Galima daryti ir 12 - kiekvienam menesiui po viena, jei darai "metini dovanu abonementa" .... biggrin.gif Ir dar daugiau (arba maziau). Cia jokiu taisykliu negali buti - viskas priklauso nuo santykiu, nuo zmogaus charakterio, jumoro jausmo.

O man kas nors duos patarima, kaip nustebinti vyra, kokia nors smulkmenele pasiulys?... verysad.gif Fantazija dabar slubuoja, be to - sloga uzpuole tokia, kad akys asaroja, ausys uzgulusios, o liulys iki bambos nutyses... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudnosiene @ 2006 03 20, 14:42)
Kai nori pasinaudoti atviruke pazadeta dovana, atiduoda ji man. Tada as ji ispildau. Pasistengiu, kad butu nekasdieniska. Juk pyraga ir taip gali iskepi, bet ji idomesnes formos padarai, papuosi kitaip ar tiesiog nauja recepta isbandai. Ir nugara kartais tenka patrini, bet tada gali paruosti putu vonia, kvapniu drusku pripilti, o masaziuka padaryti seksualiais apatiniais pasipuosusi (arba visai be ju  blush2.gif )...

na as pasinaudojau ideja:) siandien laukiu sugriztant savo zmogiuko, jei idomu butinai parasysiu atgarsius, man si ideja super:)beje,gal kam nors patiks mano ipakavimo mintis ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gausi2: 09 balandžio 2006 - 15:38
QUOTE(gausi2 @ 2006 04 09, 15:37)
na as pasinaudojau ideja:) siandien laukiu sugriztant savo zmogiuko, jei idomu butinai parasysiu atgarsius, man si ideja super:)beje,gal kam nors patiks mano ipakavimo mintis ax.gif

Lauksim atgarsiu, tik...... gal galetum parasyt, ka parasei ant atviruciu blush2.gif na, as visai be fantazijos, po keliu sav. gimtadienis, o sugalvojau tik "Romantiska vakariene", "Pyragas", "Sugalvok pats" doh.gif Merginos, padeeeeeekit help.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexandra.R. @ 2006 04 10, 23:35)
Lauksim atgarsiu, tik...... gal galetum parasyt, ka parasei ant atviruciu  blush2.gif  na, as visai be fantazijos, po keliu sav. gimtadienis, o sugalvojau tik "Romantiska vakariene", "Pyragas", "Sugalvok pats"  doh.gif  Merginos, padeeeeeekit  help.gif

Aš dar siūlau maudynes dviese, masažiuką, galima viliotinį įdėti (bet aš pati dabar kažkaip tingiu tokiu dalyku užsiimt), o daugiau mano fantazija kol kas neveža. Ketinu praversti senus "babskus" žurnalus - ten kartais visokių idėjų būna blush2.gif

Jei kas dar ką turit pasiūlyti - pasidalinkit savo idėjom 4u.gif

Atsakyti
Mes tai gimtadienio proga buvome SPA Vilnius druskininkuose ten atvykus kambaryje jau buvo uzsakyta puokste orchideju ,dovana thumbup.gif nors seip vyras nelinkes i baseinus taip kaip as ,pasiplaukiojom atsipalaidavom ir taip faina kai namo vaziuot nereikia.O seip tai visai smagu butu i Hermio baseina ,ten dar ir pasedeti galima uzsisakyti arbatos o po baseino tikrai jaukiam restorane ten pat galima isgerti taure vyno tuomet galima ir pigiau isisukti.Bent man tai daugiausia prasiskaidrina nuotaika kai buna veiksmas. cool.gif
Atsakyti