Įkraunama...
Įkraunama...

Dovana vyrui

Greit maniskio gimce, tai ruosiu gimtadieni - staigmena. Padarariau pakvietimus, kuriuose visiems nurodziau kad ne zodzio neprasitartu jam...vienas draugas per jo gimtadieni ji pakvies i baseina(jis niekada neatsako paplaukiot) per ta laika kol jis plaukios like sveciai suguzes pas mus i svecius...tas draugas ji parves namo ir uzbegst tipo trumpam pamyst smile.gif ir vat tau kad nori..staimena...visi bliausim su gimimo diena, sausim sampana...vat taip kazka mastau...
o dovanot tai nezinau ka...gal nieko..juk baliu maista alkoholi is savo pinigu darau...tai kaip ir ir dovana..
Atsakyti
O aš tai dažniausiai dovanoju kvepalus blush2.gif Išrenku pati,nes žinau,kad tikrai patiks ax.gif Neįdomu,bet praktiška.Bet man ir visad noris sugalvoti kažką labai originalaus ir neužmirštamo,bet visada pristabdo mintis-kaip jis į tai sureguos g.gif

Nors viena savo idėja galiu pasidalint.Per jo 30 gimtadienį bare,(turim savo rolleyes.gif ),susikviečiau visas merginas kiek galėjau,kurios sutiko man pagelbėti,kiekvienai daviau po gėlės žiedą(jų turėjau 30) ir paprašiau,kad nueitų visos kartu jį pasveikint 4u.gif Būtumėt mačiusios,kaip atrodė ta virtinė merginų su gėlėmis thumbup.gif Kai kurios dar ir bučkius nuo savęs pridėjo biggrin.gif Jis buvo tiesiog pritrenktas,nes tai buvo labai netikėta ir jis niekaip nesuprato,kas čia taip galėjo sugalvoti g.gif biggrin.gif Tik po kiek laiko išsiaiškinom,kad čia mano darbas ax.gif

Pamėginkit ir jūs 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Deborah @ 2005 12 06, 19:23)
Greit maniskio gimce, tai ruosiu gimtadieni - staigmena. Padarariau pakvietimus, kuriuose visiems nurodziau kad ne zodzio neprasitartu jam...vienas draugas per jo gimtadieni ji pakvies i baseina(jis niekada neatsako paplaukiot) per ta laika kol jis plaukios like sveciai suguzes pas mus i svecius...tas draugas ji parves namo ir uzbegst tipo trumpam pamyst smile.gif ir vat tau kad nori..staimena...visi bliausim su gimimo diena, sausim sampana...vat taip kazka mastau...
o dovanot tai nezinau ka...gal nieko..juk baliu maista alkoholi is savo pinigu darau...tai kaip ir ir dovana..

as buvau irgi toki panasu siurpriza sugalvojus, tik dar buvo silta, tai visi draugai jam nezinant susirinkom ir vaziavom zaisti dazasvydzio, kepti mesytes ir gerti alucio, ispudis buvo superinis thumbup.gif jokia materiali dovana negali atstoti to!! ax.gif

beje, pipima, na su tom merginom tai irgi nerealiai ispudingai sugalvojai drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurynaa: 07 gruodžio 2005 - 09:11
QUOTE(Deborah @ 2005 12 06, 20:23)

(nepyk)

kodel atleidau sekretore

> Pereita savaite buvo mano gimtadienis, ryte nelabai norejau keltis.
> > > > > Nulipau zemyn valgyt pusryciu ir vyliausi kad mano zmona bus maloni ir
> > džiugiai pasakys ? su gimtadieniu!!!? galbut netgi iteiks kokia dovanele.
> > > > > Kai atejau i virtuve ji vargiai pasisveikino, ka jau kalbeti apie ?su
> > > > > gimtadieniu!?. Pamaniau....na, stai tau ir santuoka, bet vaikai tikrai
> > > > > prisimins!
> > > > > Mano vaikai atejo pusryciu,bet nepratare nei zodelio. Taigi kai isejau i
> > > > > darba,jauciausi gan prislegtas.
> > > > > Kai iejau i ofisa,mano sekretore Onute shuktelejo: ?labas rytas,bose,su
> > > > > gimtadieniu!!!!?
> > > > > Pasijauciau kiek geriau, bent kas nors prisimine. Padirbejau iki 1os
> > > > > valandos ir tada i duris pasibelde Onute: ?Zinote siandien uz lango tokia
> > > > > nuostabi diena, ir dar jusu gimtadienis ,gal einam kur pietu, tik jus ir as!?
> > > > > As pasakiau: ?Aciu, Onute,tai geriausia ka as siandien ishgirdau.Einam!?
> > > > > Mes ishejome pietauti. Bet mes nejome, ten kur paprastai lankomes.
> > > > > Mes nuejome i ramia vietele su atskiru staleliu. Mes ishgereme pora martini
> > > > > ir man siaubingai patiko sie pietus.
> > > > > Kai jau ejome atgal i biura, Onute sako: ?zinote siandien tokia grazi diena.....
> > > > > Manau mum nereikia grizti i darba,tiesa??
> > > > > Atsakiau:?Turbut kad nereikia.O ka tu turi omeny??
> > > > > Ji atsake: ?einam pas mane namo!?
> > > > > Kai atvykom i jos namus,Onute pasisuko i mane:
> > > > > ?Bose, jei jus nieko pries as sekundelei uzbegsiu i miegamaji. as tuoj grisiu?
> > > > > ?Gerai? bishki susinervines atsakiau
> > > > > Ji nuejo i miegamaji ir po keliu minuciu grizo neshina milzinishku
> > > > > gimtadienio tortu..........
> > > > > Kartu su mano zmona, vaikais, bureliu mano draugu, kolegu ir visi ejo
> > > > > dainuodami su gimtadieniu!!!!
> > > > > O as tik sedejau....
> > > > >
> > > > > Ant sofos.....
> > > > >
> > > > > Nuogas.

Atsakyti
pernai jau nuo vasaros vidurio zinojau ka brangiausiajam dovanosiu per kaledas- padariau ateinanciu metu kalendoriu su savo nuotraukom. Paskui issigandau, kad galiu neitikti ir dar pridejau praktiskesne dovanele- pinigine. Tai taip ramu buvo. tongue.gif Vis paerzindavai saviski :"o ka tu dar man nesugalvojai ka dovanot?! verysad.gif Uztat siemet visai tuscia galva g.gif
Atsakyti
O as kalendoriu dariaus klaipedoj. Liuks Fotografe!!!!!!!!! pirmiausia padarem mano fotosesija gamtoje ( labai pavyko, nes per viena diena radom ir zydinciu rapsu, ir ramuniu, ir rugiu laukus-skirtingiems menesiams). o po to is kokiu 60 nuotrauku isrinkom geriausias 12. Galutinis rezultatas nerealus, nes fotografe dar sugebejo su kompu "uzdeti" serksno ziemos menesiams ir pan thumbup.gif
Atsakyti
sveikos biggrin.gif turiu beda, maniskis tiesiog pakvaises del motociklu ir su jais susijusiu dalykeliu, atributikos ir t.t.t gal rasiu bendraminciu? smile.gif ka galima butu tokiam zmoguciui padovanoti? susijusio butent su motociklais? beje gal zinote kokiu parduotuveliu? ar siaip ideju? dekui rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ashley @ 2004 08 02, 17:26)
SOS
organizuoju romantiska savaitgali- vaikino gimtadienio proga. Negaliu apsispresti, kuria sanatorija pasirinkti: 'SPA Vilnius', 'Surutis', ar 'Egles Sanatorija'. Kainos, kiek pastebejau labai jau nesiskiria, o gal as klystu? Laukiu jusu komentaru. smile.gif

mes sau pasidovanojom povestuvine kelione i "spa VILNIUS" druskininkuose,dabar galiu drasiai sakyti,kad geresnio komforto ir poilsio nebuvau turejus NIEKADA!!!! Ten super!!!!! Kitur tai nebuvau,bet manau kad ten fainiausia... ax.gif
Atsakyti
Kaune, Brastos 4, yra baikerių parduotuvė. Daug visokių žaisliukų vyrams thumbup.gif
Ji Vilijampolėj, priešais "Vilka".
Atsakyti
QUOTE(simba @ 2003 10 21, 01:04)
Greit vyro gimtadienis, o as niekaip nesugalvoju, ka jam padovanoti. Kadangi ir taip visada pinigu trukumas, tai norisi praktiskos ir naudingos dovanos. Anais metais dovanojau pinigine, tai labai patenkintas buvo. O siais nezinau ka. Gal jus galit ka nors gero patarti. Kaip jus dazniausiai nudziuginate savo vyrus per ju gimtadieni?

zinai savajam dovanojau per gimtadieni savo portreta, dideli... pasikabino ant sienos, bet labai buvo laimaingas!!! tai gal ir tu tai dovanok... manau patiktu mirksiukas.gif
Atsakyti
pasiulykit kokia dovana galima butu nusiusti pastu? ka nors nedidelio ir kompaktisko.
arteja valentino diena, o maniskio nera salia verysad.gif
kaip suktis is tokios padeties?
Atsakyti
visai linksma ir smagi dovana butu..... ant pvz,pagalves uzvalkaliuko padaryt t-idejose savo nuotrauka ar krutine smile.gif
arba ant triusikeliu koki paveiksliuka....supakuot,nulekt i pasta ir va dovanele:)
Atsakyti