QUOTE(Deborah @ 2005 12 06, 20:23)
Greit maniskio gimce, tai ruosiu gimtadieni - staigmena. Padarariau pakvietimus, kuriuose visiems nurodziau kad ne zodzio neprasitartu jam...vienas draugas per jo gimtadieni ji pakvies i baseina(jis niekada neatsako paplaukiot) per ta laika kol jis plaukios like sveciai suguzes pas mus i svecius...tas draugas ji parves namo ir uzbegst tipo trumpam pamyst

ir vat tau kad nori..staimena...visi bliausim su gimimo diena, sausim sampana...vat taip kazka mastau...
o dovanot tai nezinau ka...gal nieko..juk baliu maista alkoholi is savo pinigu darau...tai kaip ir ir dovana..
(nepyk)
kodel atleidau sekretore
> Pereita savaite buvo mano gimtadienis, ryte nelabai norejau keltis.
> > > > > Nulipau zemyn valgyt pusryciu ir vyliausi kad mano zmona bus maloni ir
> > džiugiai pasakys ? su gimtadieniu!!!? galbut netgi iteiks kokia dovanele.
> > > > > Kai atejau i virtuve ji vargiai pasisveikino, ka jau kalbeti apie ?su
> > > > > gimtadieniu!?. Pamaniau....na, stai tau ir santuoka, bet vaikai tikrai
> > > > > prisimins!
> > > > > Mano vaikai atejo pusryciu,bet nepratare nei zodelio. Taigi kai isejau i
> > > > > darba,jauciausi gan prislegtas.
> > > > > Kai iejau i ofisa,mano sekretore Onute shuktelejo: ?labas rytas,bose,su
> > > > > gimtadieniu!!!!?
> > > > > Pasijauciau kiek geriau, bent kas nors prisimine. Padirbejau iki 1os
> > > > > valandos ir tada i duris pasibelde Onute: ?Zinote siandien uz lango tokia
> > > > > nuostabi diena, ir dar jusu gimtadienis ,gal einam kur pietu, tik jus ir as!?
> > > > > As pasakiau: ?Aciu, Onute,tai geriausia ka as siandien ishgirdau.Einam!?
> > > > > Mes ishejome pietauti. Bet mes nejome, ten kur paprastai lankomes.
> > > > > Mes nuejome i ramia vietele su atskiru staleliu. Mes ishgereme pora martini
> > > > > ir man siaubingai patiko sie pietus.
> > > > > Kai jau ejome atgal i biura, Onute sako: ?zinote siandien tokia grazi diena.....
> > > > > Manau mum nereikia grizti i darba,tiesa??
> > > > > Atsakiau:?Turbut kad nereikia.O ka tu turi omeny??
> > > > > Ji atsake: ?einam pas mane namo!?
> > > > > Kai atvykom i jos namus,Onute pasisuko i mane:
> > > > > ?Bose, jei jus nieko pries as sekundelei uzbegsiu i miegamaji. as tuoj grisiu?
> > > > > ?Gerai? bishki susinervines atsakiau
> > > > > Ji nuejo i miegamaji ir po keliu minuciu grizo neshina milzinishku
> > > > > gimtadienio tortu..........
> > > > > Kartu su mano zmona, vaikais, bureliu mano draugu, kolegu ir visi ejo
> > > > > dainuodami su gimtadieniu!!!!
> > > > > O as tik sedejau....
> > > > >
> > > > > Ant sofos.....
> > > > >
> > > > > Nuogas.
-Девушка, а можно вас?
-A можно не вы!