Tikrai, kaip viskas banalu vyrams: kaklaraiščiai, piniginės, kvepalai, dėklas vizitinėms ir t.t.
Dar jeigu kas gyvenat nuosavame name, galima būtų vyrui padovanoti tokį šautuvą (kur TIRE anksčiau būdavo), toks mažais šratukais ir į taikinį šaudyti, visai gera atrakcija ir patiems pašaudyti, ir kai draugai pvz. vasarą į svečius ateina ir būnat lauke.
Galima dovanoti ir tokius stiklinius kubikus kur viduj tavo nuotrauka iš visų pusių (akropoly tokius daro), galima marškinėlius ir ant jų užrašą ar nuotrauką padaryt.
Bet man asmeniškai saviškiui tai labiausiai patinka dovanos siurpraizai na pvz. jei kartu gyvenat, kol jo nėra gimtadienio dieną išpuošti kambary rožių žiedlapiais ir žvakėm kaip filmuose nu čia jei fantazijos yra tai tikrai sugalvosit. Pačiai įsigyti ir užsidėti sexy apatinukus dar jam nematytus Paskui jau sugalvosit ką veikti....
Patikėkit manim save gražiai padovanoti - jam geriausia dovana.
P. S. galima ir balionais ar kita jo mėgstama tema užsakyti pvz. karo ir tortą tokį su kareivukais užsakyt...ir dovanėlę smulkią kur nors paslėpti.
Bet man asmeniškai saviškiui tai labiausiai patinka dovanos siurpraizai na pvz. jei kartu gyvenat, kol jo nėra gimtadienio dieną išpuošti kambary rožių žiedlapiais ir žvakėm kaip filmuose nu čia jei fantazijos yra tai tikrai sugalvosit. Pačiai įsigyti ir užsidėti sexy apatinukus dar jam nematytus Paskui jau sugalvosit ką veikti....
Patikėkit manim save gražiai padovanoti - jam geriausia dovana.
P. S. galima ir balionais ar kita jo mėgstama tema užsakyti pvz. karo ir tortą tokį su kareivukais užsakyt...ir dovanėlę smulkią kur nors paslėpti.
Savo vyrui esu dovanojusi piniginę, diržą, barzdaskutę, marškinius, knygų, žinoma, visokios kosmetikos ir parfumerijos Šiaip jis niekad nieko nenori, tai aš stengiuosi jau iš anksto tarp kitko pasiklausinėti, tai kartais visai gerų kyla Šiemet sugalvojau padovanoti "Žalgirio" sirgaliaus marškinėlius ir kilimėlį pelei taip pat su "Žalgirio" atributika, suma - 50 Lt. Kadangi yra šios komandos fanas, manau, kad dovana patiks Norėjau dar bokalą iš tos pačios serijos, bet kad jis iš butelio geria, be to ir taip namai pilni visokių taurių
Pernai vyrui padovanojau Lietuvos Ryto komandos marškinėlius "Mes čempionai". Jie ką tik buvo laimėję ULEB taurę, tai laimės buvo pilnos kelnės . O sekančiam gimtadieniui padovanosiu antrą vaikutį. Galės džiaugtis
QUOTE(pupa @ 2005 11 04, 20:45)
Pernai vyrui padovanojau Lietuvos Ryto komandos marškinėlius "Mes čempionai".
O maniškis, tai iš karto įtarė mano mintis ir ategoriškai pasakė; tik nebandyk dovanoti LR marškinėlių nors pats yra fanų fanas šios komandos. Lygiai tokios pat reakcijos susilaukiau, kai pasiūliau padovanoti abonentą į varžybas apskritai, aš jam dovanų nebeperku - vistiek neįtinku ("man nieko nereikia, aš viską turiu")
sveikos,
gal pasikartosiu netyčia, bet norėjau pasiteirauti, galbūt įsivaizduojate kur galima vilniuje nusipikrti kokių gražių-įdomių vyriškų apatinių rūbų arab kad ir kojinių, ar kad ir gražų kaklaraištį. labai noriu savo vyrui kokią panašią dovaną nupirkt, bet kur rast? nes moteriškų grožybių tai visos parduotuvės prigrūstos, o vyriškų.. eee... net pikta. užsieny dar ką įmanoma rast, bet pas mus..
o gal jūs ką nors tokio atradot, mm?
gal pasikartosiu netyčia, bet norėjau pasiteirauti, galbūt įsivaizduojate kur galima vilniuje nusipikrti kokių gražių-įdomių vyriškų apatinių rūbų arab kad ir kojinių, ar kad ir gražų kaklaraištį. labai noriu savo vyrui kokią panašią dovaną nupirkt, bet kur rast? nes moteriškų grožybių tai visos parduotuvės prigrūstos, o vyriškų.. eee... net pikta. užsieny dar ką įmanoma rast, bet pas mus..
QUOTE(Libele @ 2005 11 09, 12:00)
sveikos,
apatinius esu prieš 5 m. gal pirkus utenos trikotaže, dabar nežinau kaip, mačiau rezerved parduotuvėj kažkada įdomių buvo. Kaklaraiščių mačiau CUP speciali parduotuvė yra. Geriausia tai per akropolį prasinešt ir tikrai ką nors rasi iš kojinių, apatinių ar kaklaraiščių..
Mano naujausia dovana draugui jį išvertė iš kojų
Mano hobis-siuvinėjimas kryželiu, jis tai žinojo, bet laikė tai gan daug kainuojančiu ir nemažai laiku užimančiu merginos pomėgiu. Kadangi aktyviai įrenginėja naują būstą (kuriame ateityje ir man atsiras vietos ), išsiuvau ir įrėminau tikrai įspūdingą paveikslą virtuvei, maždaug 50 ant 35 dydžio, virtuvei. Buvo svečių, tai viena moteraitė kausė, ar pirkdamas į porą tūkst.lt įtilpo. labai smagu, nors ir darbo daug buvo Matyt, mylinčio žmogaus rankų triūsas įvertinamas
Šiaip esu dovanojusi medžioklei visokių aksesuarų (pasitarusi su pažįstamais), yra ir ne baisiai brangių ir kokybiškų nuotraukų albumą su gyvūnais(paprašiau,kad parvežtų draugai iš užsienio enciklopediją) irgi patiko, kaip mažam berniukui
Pirštinės ir šalikai vistiek būtų pametami, beprasmiška , Kalėdoms galvoju apie kokį sveikatingumo kompleksą-masažiukai, vonios, poilsis porą dienų. Tik kaip laiką jam ištaikyt
Mano hobis-siuvinėjimas kryželiu, jis tai žinojo, bet laikė tai gan daug kainuojančiu ir nemažai laiku užimančiu merginos pomėgiu. Kadangi aktyviai įrenginėja naują būstą (kuriame ateityje ir man atsiras vietos ), išsiuvau ir įrėminau tikrai įspūdingą paveikslą virtuvei, maždaug 50 ant 35 dydžio, virtuvei. Buvo svečių, tai viena moteraitė kausė, ar pirkdamas į porą tūkst.lt įtilpo. labai smagu, nors ir darbo daug buvo Matyt, mylinčio žmogaus rankų triūsas įvertinamas
Šiaip esu dovanojusi medžioklei visokių aksesuarų (pasitarusi su pažįstamais), yra ir ne baisiai brangių ir kokybiškų nuotraukų albumą su gyvūnais(paprašiau,kad parvežtų draugai iš užsienio enciklopediją) irgi patiko, kaip mažam berniukui
Pirštinės ir šalikai vistiek būtų pametami, beprasmiška , Kalėdoms galvoju apie kokį sveikatingumo kompleksą-masažiukai, vonios, poilsis porą dienų. Tik kaip laiką jam ištaikyt
Ropinėjant po parduotuves mano brangusis laikas nuo laiko pavarvina seilę į kokį peilį, žaislinį arbaletą, patrankėlę ar kokį minibarą... Akivaizdžiai prašosi kokių nors žaisliukų
Užpraeitą savaitę, kai buvo parvykęs Lietuvon, gavo dovanų Anties albumų rinkinuką. Irgi kažkada pavarvino seilę, bet tada pagailėjo 100 Lt leisti, o dabar išleistas specialus leidimas visų 4 albumų už 50 Lt. Patenkintas labai
Dar jam patinka filmas "Nuo sutemų iki aušros". Matyt irgi kada gaus
Žodžiu, kai būnam kartu (o tai labiau išimtis nei taisyklė), tai vis patykau, apie ką tyliai pasvajoja ar prie kokios vitrinos seilę pavarvina, o paskui jau nebereik labai baisiai sukt galvos, ką čia padovanojus Ir šiaip nuolat stengiuosi žiūrinėti, kuo čia jį pradžiuginus. Dabar kažkaip imu labiau susimąstyti apie tokias dovanas, kur ne tik jį, bet ir mane pradžiugintų...
Reik tik fantaziją atpalaiduot ir prisimint, kad ne viskas už pinigus nuperkama
QUOTE(Shindila @ 2005 12 01, 23:24)
zinau kad jam patiktu jei nusipirkciau kokias idomias kelnaites, bet jausciausi nekaip- juk pirkau tai sau.. na ant saves gal konkreciau ?
yra nerealus antrankiai kailiniai, super man jie
beje, gal kas pastebejo kur nors zaidima suaugusiems (cia ne tai turejau galvoje, ka jau pagalvojot ) ieskau vyrui zaidimo,kuri reika surinkti, suklijuoti, koki laiva, ar senovine pili, ji pas mane labai jau "ciuputis" manau ilgais ziemos vakarais turetu ka veikti, o paskui ir namus papuostumem jo rankdarbiais !
tai gal kas pastebejo,kur toki daikta galima isigyti?
QUOTE(prieblanda @ 2005 12 05, 11:36)
Siūlau patikrinti žaislų parduotuves. Na tas, vaikams
aciu, jau radau atsakyma i si klausima kitoj temoj, pasiule parduotuve "spragtukas" ir dar viena prie LAL, konstitucijos pr. - cia jei kam reikes