Greit vyro gimtadienis, o as niekaip nesugalvoju, ka jam padovanoti. Kadangi ir taip visada pinigu trukumas, tai norisi praktiskos ir naudingos dovanos. Anais metais dovanojau pinigine, tai labai patenkintas buvo. O siais nezinau ka. Gal jus galit ka nors gero patarti. Kaip jus dazniausiai nudziuginate savo vyrus per ju gimtadieni?
dovanojau chalatą :, patiko (kainos nuo 43 iki 260Lt )
Ir as vyrui chalata kazkada dovanojau ir jis buvo patenkintas, net labai ;).
Jei su finansais striukiau ir reikia tilpti i 30-50lt, galima padovanoti , kad ir dirza, kaklaraisti, gera dekla mobiliam telefonui, idekla vizitinem kortelem, sketi , grynai vyriska dideli ranksluosti, apatinius (sau ;D).....
Esu savo draugui dovanojusi grazu megztini, kaledoms- labai gera elektrine bardzaskute (LABAI patenkintas buvo), na, kvepalai, grazus apatiniai, arba pvz. DVD filmai, muzika kuria jis domisi. Man chalatas butu labai gera dovana, na o mano draugas to tikrai nebutu ivertines, niekada nebutu nesiojes. Taigi, pazisti savo vyra ir nuspresi kas jam geriausia. ;)
Na as per sesis metus tiek visko pridovanojau [smiley=000552.gif] [smiley=000552.gif],kad jau irgi kyla problema,ka siemet vel dovanoti.Buvo ir chalatas,ir vyriska kosmetika,salikai,marskiniai,pinigine ir ten t.t...Dabar jau arteja gimtadienis -uz savaites,tai nusprendziau padovanoti knyga KAMASUTRA ir priedo dar eterini masazo alieju [smiley=899.gif].Aisku iskepsiu torta,pikantiska vakariene padarysiu. [smiley=dovanele.gif],sampanas, [smiley=drink.gif]zvakes,smilkalai,balionai. [smiley=1285.gif]Jei pats nepasidarysi sau ir savo artimui sventes,tai niekas kitas ir nepadarys. [smiley=899.gif]
O aš vyrui dovanojau pirčiai skirtų reikmenų rinkinį: kepurę tokią juokingą vilninę, aliejukų rinkinį, šiurkštų lininį rankšluostį ir tokias pačias šlepetes, didžiūlį medinį samtį. Laimės buvo - pilnos kelnės. Bet mes tik buvom baigę kieme pirtį statytis, tai buvo "į temą"
as kazkada padovanojau pakvietima i labai jau gera sauna (cia veiksmas Vokietijoj vyko), su visokiom ten pirtelem,vonelem, baseineliais ir uzkandelem... ;DTai labai jau buvo suzavetas, o popirtinis pratesimas irgi liuks gavosi... :
Na kadangi mano vyriukui neseniai grazus jubiliejus buvo ir neturejo laikrodzio, tai ji ir padovanojau o kad butu dar brangesnis kitoje puseje isgraviravau linkejimus. Buvo laaaaaabai patenkintas. Na pirkau gera ir nepigu laikrodi, bet yra ir pigesniu, paprastesniu. Dar pries metus esu dovanojusi viskio buteli, labai megsta, bet retai buna progu paragauti, nepagailejau pinigu geram gerimui, irgi gerai buvo, pasivaisino su draugais. dar gali nustebinti, nusiusti geliu i darba. Yra daug firmu kurios tuo uzsiima, bus staigmena, pridesi dar kokia smulkmena ir tvarka. Labai priklauso nuo vyro, ka megsta, kuo domisi. Maniskiui chlatas butu visai ne i tema. Be to kazkaip vis norisi kad dovana butu ne tiek naudinga kiek miela, kaip prisiminimas.
Kiek žinau, daugumai vyrų labai patinka dovanos, susiję su mašinom - ta prasme, visokie priedai naudojami mašinom - visokie kvapai, laikikliai daiktam, papuošimai. Jie ypač džiaugiasi, kai žmona domisi jiems taip rūpima sfera - automobiliu ;D. Dar galima pižamą fainą išrinkt, patalynės komplektą.
O dėl tų savo atvaizdų nat kažko - aš šiemet vyrui dovanojau marškinėlius su savo atvaizdu. Taigi, bent jau ant amrškinėlių nuotraukas padaro Vilniuj Akropoly ir Baltijos kopijoj Gedimino pr. - aš dariausi pastarojoj vietoj. Jei kam įdomu - galiu atknist kontaktus...
O dėl tų savo atvaizdų nat kažko - aš šiemet vyrui dovanojau marškinėlius su savo atvaizdu. Taigi, bent jau ant amrškinėlių nuotraukas padaro Vilniuj Akropoly ir Baltijos kopijoj Gedimino pr. - aš dariausi pastarojoj vietoj. Jei kam įdomu - galiu atknist kontaktus...
Na, rukanciam vyrui, manau, visai patiktu cigarai pasizaist, dar +kokia duzute jiems susidet.