Įkraunama...
Įkraunama...

Kuris aliejukas geriausias?

Apklausa: Kuris aliejukas geriausias? (197 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(Kaciusss @ 2009 01 24, 20:01)
o kiek jei nepaslaptis? blush2.gif

58lt mokejau doh.gif
Atsakyti
Na, kylam 4u.gif .Pasiskaitinejau ,tai db jau laukiu kada ryt i akropoli vaziuosiu TIGI S-FACTOR DREAM DROPS ,tik vis dar ta kainyte stabdo ax.gif smile.gif
Atsakyti
avono aliejukas skaniai kvepia(ir tas kvapas ilgai islieka), bet nieko ipatingo nedaro...
Atsakyti
QUOTE(tikriausiai @ 2009 01 31, 00:42)
avono aliejukas skaniai kvepia(ir tas kvapas ilgai islieka), bet nieko ipatingo nedaro...

na o man lb pagrazejo plaukai,t.y galiukai tikrai taip nebeskilineja thumbup.gif
Atsakyti
Rinkausi Avon aliejuką, nes kitų nesu naudojus mirksiukas.gif Šiaip kvapas labai patinka. Stebuklų nepadarė, bet kažkiek "sutvarkė" galiukus.
Atsakyti
Gal atsirastų norinti perimti šią priemonę plaukams? 4u.gif Esu nunaudojus ~šeštadalį (pažymėjau). (rašyti į až)

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ingkariuke @ 2009 01 29, 19:23)
Na, kylam  4u.gif .Pasiskaitinejau ,tai db jau laukiu kada ryt i akropoli vaziuosiu TIGI  S-FACTOR DREAM DROPS ,tik vis dar ta kainyte stabdo  ax.gif  smile.gif

Galima uzsisakyti per ebay, jeigu gali pora savaiteliu palaukti. As vakar taip ir padariau ir kaina su parsiuntimu is Anglijos yra 11,5 svaro (pagal vakar dienos svaro ir lito kursa litais man isejo 44 Lt su centais thumbup.gif ) Dabar beliko laukt kol ateis mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš naudoju PAUL MITCHEL aliejuką, tai visai geras skaniai kvepia ir galiukai gražūs smile.gif tik kiekis labai jau didelis porai metų užteks doh.gif jei kas nori galiu pasidalinti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jarida: 03 vasario 2009 - 17:21
as turiu everline firmos, chill-in serijos (atseit plauku tiesinimui). dieviskas daiktas. 2 metams man uztenka buteliuko. tik kai pirkau pirma karta, mokejau 49 lt, o dabar jau 75 lt lyg tai. tai sudrebejo ranka ir nebepirkau.
http://marcintl.com/...raightening.jpg

o dabar nusipirkau is juodaodziu parduotuves va toki
http://www.jinnysmal...d_images/44.jpg
Atsakyti
Avon,Oriflame,MilkShake, Alpfa.....Visi aliejukai gali maitinti plaukus.Tik kam kokie tinka.
Man tikdavo paprasciausias varnelesiu aliejus is vaistines.
Bet nenaudoju,nes esu blondine. Po aliejuku plauku spalva (jeigu ji ryskiai salta) atrodo purvina...
Atsakyti
Man tai geriausias Tigi - tik kainas didesne, o siaip isbandziau elgon serumas galiukams ir indola aliejukas, kuri laaabai pigiai nusipirkau 31lt, man geras thumbup.gif anksciau naudojau compagnia del colore firmos aliejuka, tai efektas superinis thumbup.gif nu ir aplinkines visos pazistamos ir drauges prie jo prikibo smile.gif gal kas bandete? g.gif
Atsakyti
as irgi INDOLA priemoniu jau daug isbandziusi, ir man super biggrin.gif taip pat ir compagnia del colore - kainos geros ir kokybe thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti