Sveikos
O man asmeniskai patinka AVON serumas,naudoji ji praktiskai kasdien,man jis neriebaluoja plauku ir nevelia.Tepu tik galiukus,nes butent jiems jis skirtas.Bet nesigincyju,kiekvienai savo
sveikos, kadangi tema apie aliejukus, tai nusipirkau ka tik Dzintars aliejuka ir pastebejau, kad instrukcija, kaip juo naudotis yra tik latviu ir rusu kalba, o i liet.kalba neisversta tai vat, jei nesunku ir kas naudojates, parasykit, kaip tiksliai ji naudoti, kad pasiekciau geriausiu rezultatu, nes, deja, nei rusu, nei latviu kalbos nemoku aciu
QUOTE(Inguliausks @ 2009 01 23, 21:21)
sveikos, kadangi tema apie aliejukus, tai nusipirkau ka tik Dzintars aliejuka ir pastebejau, kad instrukcija, kaip juo naudotis yra tik latviu ir rusu kalba, o i liet.kalba neisversta tai vat, jei nesunku ir kas naudojates, parasykit, kaip tiksliai ji naudoti, kad pasiekciau geriausiu rezultatu, nes, deja, nei rusu, nei latviu kalbos nemoku aciu
Jusu tas aliejukas tikriausia Dzintars Credo? toks?
jei toks tai jis skirtas plaukams stiprinti, nuo slinkimo ir pan. Tepti plauku saknis, siltai apvynios palaikyt, neatsimenu kiek, gal kokias 20-30min
gal atsiras tiksliau zinanciu
jo, lygiai toks pat..... jau ryt desiuos ji ant savo siurenu, tikiuos stebuklo turbut, visos labai giria
avon'o,kodel net nezinau,tiesiog kuriuos bandziau man jie nelb tiko,padejo,o sis tiesiog super maniems plaukuciams
QUOTE(Inguliausks @ 2009 01 23, 21:54)
jo, lygiai toks pat..... jau ryt desiuos ji ant savo siurenu, tikiuos stebuklo turbut, visos labai giria
Tai cia ne plauku galiukams ,cia isgirtasis plauku augima skatinantis ir stiprinantis aliejukas...Ji pries plovima ,saknis tept ir laikyt...
QUOTE(ligita8352 @ 2009 01 23, 22:49)
jei toks tai jis skirtas plaukams stiprinti, nuo slinkimo ir pan. Tepti plauku saknis, siltai apvynios palaikyt, neatsimenu kiek, gal kokias 20-30min
turiu toki,nelb jis man
Man geriausias ir nepakeiciamas Kerastases Kaina gal ir nera is maziausiu, bet uztenka ilgam ir tikrai yra geras
QUOTE(ligita8352 @ 2009 01 23, 21:49)
taip ,šitas skirtas plaukams stiprinti ,man tai jis labai ,bet kad nebėra pirkti ,yra tik balzamas ,o nuo jo man pleiskanų atsiranda
QUOTE(Jurgutėlė @ 2009 01 24, 17:29)
taip ,šitas skirtas plaukams stiprinti ,man tai jis labai ,bet kad nebėra pirkti ,yra tik balzamas ,o nuo jo man pleiskanų atsiranda
man tai pats geriausias parisienne italy, yra lyg tik droge pirkti, kaina apie 18 litų, anksčiau naudojau avon, bet palyginus su šiuo, tai avon visai nieko nepadėjo... nu bet čia gal tik mano plaukams taip...
Man kirpeja parekomendavo "great lentghs" galiukams,patiko
Tik kaina galbut ne pati maziausia
QUOTE(Bechnaz @ 2009 01 24, 22:55)
Man kirpeja parekomendavo "great lentghs" galiukams,patiko
o kiek jei nepaslaptis?