Įkraunama...
Įkraunama...

Kuris aliejukas geriausias?

Apklausa: Kuris aliejukas geriausias? (197 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Sveikos
O man asmeniskai patinka AVON serumas,naudoji ji praktiskai kasdien,man jis neriebaluoja plauku ir nevelia.Tepu tik galiukus,nes butent jiems jis skirtas.Bet nesigincyju,kiekvienai savo smile.gif
Atsakyti
sveikos, kadangi tema apie aliejukus, tai nusipirkau ka tik Dzintars aliejuka ir pastebejau, kad instrukcija, kaip juo naudotis yra tik latviu ir rusu kalba, o i liet.kalba neisversta blink.gif tai vat, jei nesunku ir kas naudojates, parasykit, kaip tiksliai ji naudoti, kad pasiekciau geriausiu rezultatu, nes, deja, nei rusu, nei latviu kalbos nemoku doh.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Inguliausks @ 2009 01 23, 21:21)
sveikos, kadangi tema apie aliejukus, tai nusipirkau ka tik Dzintars aliejuka ir pastebejau, kad instrukcija, kaip juo naudotis yra tik latviu ir rusu kalba, o i liet.kalba neisversta  blink.gif  tai vat, jei nesunku ir kas naudojates, parasykit, kaip tiksliai ji naudoti, kad pasiekciau geriausiu rezultatu, nes, deja, nei rusu, nei latviu kalbos nemoku  doh.gif aciu  4u.gif

Jusu tas aliejukas tikriausia Dzintars Credo? toks?
user posted image

jei toks tai jis skirtas plaukams stiprinti, nuo slinkimo ir pan. Tepti plauku saknis, siltai apvynios palaikyt, neatsimenu kiek, gal kokias 20-30min blush2.gif

gal atsiras tiksliau zinanciu smile.gif
Atsakyti
jo, lygiai toks pat..... jau ryt desiuos ji ant savo siurenu, tikiuos stebuklo turbut, visos labai giria good.gif
Atsakyti
avon'o,kodel net nezinau,tiesiog kuriuos bandziau man jie nelb tiko,padejo,o sis tiesiog super maniems plaukuciams thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Inguliausks @ 2009 01 23, 21:54)
jo, lygiai toks pat..... jau ryt desiuos ji ant savo siurenu, tikiuos stebuklo turbut, visos labai giria  good.gif

Tai cia ne plauku galiukams ax.gif ,cia isgirtasis plauku augima skatinantis ir stiprinantis aliejukas...Ji pries plovima ,saknis tept ir laikyt...
Atsakyti
QUOTE(ligita8352 @ 2009 01 23, 22:49)
user posted image
jei toks tai jis skirtas plaukams stiprinti, nuo slinkimo ir pan. Tepti plauku saknis, siltai apvynios palaikyt, neatsimenu kiek, gal kokias 20-30min  blush2.gif

turiu toki,nelb jis man schmoll.gif
Atsakyti
Man geriausias ir nepakeiciamas Kerastases thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Kaina gal ir nera is maziausiu, bet uztenka ilgam ir tikrai yra geras ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ligita8352 @ 2009 01 23, 21:49)
user posted image
jei toks tai jis skirtas plaukams stiprinti, nuo slinkimo ir pan. Tepti plauku saknis, siltai apvynios palaikyt, neatsimenu kiek, gal kokias 20-30min  blush2.gif

taip ,šitas skirtas plaukams stiprinti ,man tai jis labai thumbup.gif ,bet kad nebėra pirkti ,yra tik balzamas ,o nuo jo man pleiskanų atsiranda ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2009 01 24, 17:29)
taip ,šitas skirtas plaukams stiprinti ,man tai jis labai  thumbup.gif ,bet kad nebėra pirkti ,yra tik balzamas ,o nuo jo man pleiskanų atsiranda  ax.gif

4u.gif man tai pats geriausias parisienne italy, yra lyg tik droge pirkti, kaina apie 18 litų, anksčiau naudojau avon, bet palyginus su šiuo, tai avon visai nieko nepadėjo... nu bet čia gal tik mano plaukams taip... g.gif
Atsakyti
Man kirpeja parekomendavo "great lentghs" galiukams,patiko thumbup.gif
Tik kaina galbut ne pati maziausia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bechnaz @ 2009 01 24, 22:55)
Man kirpeja parekomendavo "great lentghs" galiukams,patiko  thumbup.gif
Tik kaina galbut ne pati maziausia  ax.gif

o kiek jei nepaslaptis? blush2.gif
Atsakyti