Įkraunama...
Įkraunama...

Kuris aliejukas geriausias?

Apklausa: Kuris aliejukas geriausias? (197 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
jau turiu savo avon seruma,skaniai kvepia.dar turiu kerastase aliejuka bet ten neraso,kad galam,raso kad tiesina sausus,plaukus
Atsakyti
QUOTE(SymSe @ 2008 12 13, 12:46)
Aš naudoju C4 Crystal Liquid profilaktinį-gydomąjį sėmenų aliejų. Labai patinka  victory.gif

o kas cia toks negirdetas g.gif gal foto galima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NooR @ 2008 12 13, 23:14)
o kas cia toks negirdetas g.gif gal foto galima 4u.gif

Keista. Praieškojau Google'j ir neradau šito gėrio g.gif Labai keista biggrin.gif
Šiaip ar taip kažką panašaus visgi radau iš šios linijos:
http://www.comprof.i...-cristalli.html

O štai ir mano apčiuopiamasis wub.gif
user posted image
Atsakyti
Man šiuo metu labai patinka Leonor Greyl palmių aliejus plaukams - plaukai gerai pamaitinti ir žvilgantys atrodo, kai jį naudoju
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2009 01 21, 18:43)
Man šiuo metu labai patinka Leonor Greyl palmių aliejus plaukams - plaukai gerai pamaitinti ir žvilgantys atrodo, kai jį naudoju

Bet jis pries plovima g.gif . Naudoju ir as ji kartu su visa Leonor Greyl amunicija. Tikrai patinka, bet kazkaip norisi ir issiplovus galiukus kazkuo patept smile.gif
Atsakyti
Avon'o tai š paskutinis, riebalina ir šiaip kiek naudojau tai schmoll.gif mano kirpėja man pritarė tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(night_ @ 2009 01 21, 21:03)
Avon'o tai š paskutinis, riebalina ir šiaip kiek naudojau tai schmoll.gif  mano kirpėja man pritarė tongue.gif

ir as prisijungiu man avon taip pat nepatiko, netiko mano plaukams, riebalini pasidaro jei daugiau uztepi, jei maziau, veliasi galai. dabar naudoju biotreatment seruma galiukams. vilioja isbandyti tigi S factor aliejuka wub.gif
Atsakyti
g.gif mat kaip. Esu naudojus ir man tai nieko blogo tas Avono aliejukas nepadare. Gal net patiko, gerai nepamenu. Dabar vel nusipirkau po ilgokos pertraukos... Nu ziuresiu, gal kas pasikeite jame
Atsakyti
biggrin.gif o man labai patinka keunes firmos serumas pl, galiukams galiukai labai blizga.jei paglostisit juos su ranka tai ispudis toks kaip selikoniniai blush2.gif
Atsakyti
Na man pats nerealiausias is visu iki siol bandytu, tai Sfactor Dream drops thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Man super linu semenu aliejukas is Eurokos thumbup.gif
Atsakyti
esu isigijusi wellos lifetex, pora savaiciu naudoju, bet poveikis sioks toks jauciasi, plaukai tokie pamaitinti bigsmile.gif tepu ir ant sausu, kaip uzplaukia man, bet plaukai ryskiai sausi, nes geria kaip sugertukas viska, ka tepu, o riebaluot nesiriebaluoja rolleyes.gif
Atsakyti