Naudoju TIGI S-Factor dream drops-- man jis tikrai super.Ir dar NOAH natūralus linų sėmenų ir ylang ylang aliejukas ---- irgi
As tai isgirtaji (kitose temelese) AVON nusipirkau,dar tik karta naudojau,ziuresim kaip bus
prisijungsiu ir as prie diskusiju apie serumus plaukams..man tai is daugelio bandytu Paul Mitchell super skinny labiausiai patiko, dar gundausi S factor dabar
QUOTE(pandutė @ 2008 11 30, 14:58)
na ka nusipirkau tiek girta KERASTASE aliejuka oleo relax,ber nusivyliau,ir jis nera skirtas plauku galiukam,be to kazkaip brngiai mokejau 67litus,nei glotnina plauku,nesuprantu kam jis skirtas?
pagal tai is kokios jis linijos, jis siaip yra priskiriamas prie priemoniu sausiems, besiveliantiems, sunkiai sutvarkomiems plaukams man irgi dideliu stebuklu nedaro, net biski plaukus riebaluoja, tai patepu kartais galiukus juo is neturejomo kas veikt man zymiai geresnis Super Skinny
QUOTE(NooR @ 2008 11 30, 16:58)
pagal tai is kokios jis linijos, jis siaip yra priskiriamas prie priemoniu sausiems, besiveliantiems, sunkiai sutvarkomiems plaukams man irgi dideliu stebuklu nedaro, net biski plaukus riebaluoja, tai patepu kartais galiukus juo is neturejomo kas veikt man zymiai geresnis Super Skinny
gal gali parodyt,kaip tas super skinny atrodo?
QUOTE(pandutė @ 2008 11 30, 17:11)
gal gali parodyt,kaip tas super skinny atrodo?
va sitas
QUOTE(pandutė @ 2008 11 30, 18:14)
o kur yra pirkt ir kiek kainuoja?
kur LT yra ir kiek kainuoja nazinau as pirkau per cia
QUOTE(NooR @ 2008 11 30, 19:37)
Esu sita turejusi pries kelis metus, tai buvau laaaabai patenkinta jei kas zinot, kur galima isigyti Lietuvoje, tai butinai parasykit!!! prisiminiau dabar, tai prireike
QUOTE(mama_Greta @ 2008 12 05, 23:51)
Esu sita turejusi pries kelis metus, tai buvau laaaabai patenkinta jei kas zinot, kur galima isigyti Lietuvoje, tai butinai parasykit!!! prisiminiau dabar, tai prireike
Ametistejoj jo yra tikrai esu pirkus ir einu ten plaukucius tvarkyt tai su juo dirba kirpejos.
QUOTE(agnerici @ 2008 12 06, 00:13)
Ametistejoj jo yra tikrai esu pirkus ir einu ten plaukucius tvarkyt tai su juo dirba kirpejos.
bet cia turbut Kaune? mane labiau Vilnius domina...