Įkraunama...
Įkraunama...

Joga

QUOTE(horoskopija @ 2008 10 20, 12:40)
Manau, kad, gerbiant save ir kitus, pirmosios treniruotės tokioje būsenoje reikėtų visgi atsisakyti. Negaluodama nepajusi visų jogos privalumų.  Kitas dalykas, nežinia, kokį virusą gali užnešti kvėpavimo keliu kitiems, dar sveikiems sportuojantiems, nes būna gi žmonių su silpna imunine sistema, kuriems to užtektų, kad susirgtų. Vienžo, aš neičiau  schmoll.gif

dekui uzh pagalba apsisprendziant smile.gif
Atsakyti
QUOTE(meile0409 @ 2008 10 14, 21:16)
merginos,gal kas naugojates vaisdajuostemis jogos? As vis noriu pradeti lankyti,bet laikas netinka.As dirbu pamainomis ir niekaip neitelpu i grafika verysad.gif

Meile, as irgi labai norejau pradeti, vis norejau norejau, kol pagaliau pradejau smile.gif ir tikrai nenusivyliau, kuo ilgiau lankau tuo daugiau noriu lankyti. Namie viena sau negaliu uzsiimti, truksta mokyvacijos ir mokytojo balso smile.gif

Mokytoju namuose prasidejo naujas kursas vyksta ryte ir vakare, beveik pamainos, gal tau tiktu?
Atsakyti
QUOTE(Rasitta @ 2008 10 24, 10:59)
Meile, as irgi labai norejau pradeti, vis norejau norejau, kol pagaliau pradejau smile.gif ir tikrai nenusivyliau, kuo ilgiau lankau tuo daugiau noriu lankyti. Namie viena sau negaliu uzsiimti, truksta mokyvacijos ir mokytojo balso smile.gif

Mokytoju namuose prasidejo naujas kursas vyksta ryte ir vakare, beveik pamainos, gal tau tiktu?

problema ta,kad siuo metu gyvenu uzsienyje!
As pradejau daryti joga pati namuose ir nebijau susizaloti.Paprasciausia pasisodinau vyra salia ir jis mane taise,ka as dariau ne taip!
Atsakyti
QUOTE(meile0409 @ 2008 10 24, 22:51)
problema ta,kad siuo metu gyvenu uzsienyje!
As pradejau daryti joga pati namuose ir nebijau susizaloti.Paprasciausia pasisodinau vyra salia ir jis mane taise,ka as dariau ne taip!

irgi sprendimas wink.gif o man patiko, kad mokytoja prie manes nesiliete, tiesiog atsisedo salia ir pati parode kaip daryti pratima. Pajutau lyg kokia pagarba sau, manes nelauze, netempe, nesuko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasitta @ 2008 10 27, 15:39)
irgi sprendimas wink.gif o man patiko, kad mokytoja prie manes nesiliete, tiesiog atsisedo salia ir pati parode kaip daryti pratima. Pajutau lyg kokia pagarba sau, manes nelauze, netempe, nesuko smile.gif

o kur lankai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mereveja @ 2008 10 27, 14:47)
o kur lankai? ax.gif

Mokytoju namuose, neseniai pradejau, ten dirba mokytoja is gyvenimo meno wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasitta @ 2008 10 27, 16:51)
Mokytoju namuose, neseniai pradejau, ten dirba mokytoja is gyvenimo meno wink.gif

Idomu g.gif o kas tokia? smile.gif gal galetum placiau papasakoti kiek kainuoja, ar didele grupe, ar jauki aplinka ir pan? rolleyes.gif Arba gal kur interenete yra info? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mereveja @ 2008 10 27, 16:48)
Idomu g.gif  o kas tokia? smile.gif  gal galetum placiau papasakoti kiek kainuoja, ar didele grupe, ar jauki aplinka ir pan? rolleyes.gif  Arba gal kur interenete yra info? smile.gif

joga vyksta choreografijos saleje, man ten jauku, sudeta nauja grindu danga su batais eiti negalima, pro langa matosi medziai ir namu stogai, zodziu, su vaizdu i jura smile.gif ant sienu veidrodziai, tik kiek kreivi smile.gif

grupes nedideles, uzsiemimai vyksta 4 kartus per savaite, du kart ryte ir du kart vakare. Kaina 25 lt. pigiau Vilniuj gal ir nesurasi. Mokytojos vardas Vaida visada su sypsena wink.gif

Atsakyti
Rasitta, o kiek kainuoja menesiui? 25lt kaip suprantu vienam kartui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasitta @ 2008 10 27, 18:19)
joga vyksta choreografijos saleje, man ten jauku, sudeta nauja grindu danga su batais eiti negalima, pro langa matosi medziai ir namu stogai, zodziu, su vaizdu i jura smile.gif ant sienu veidrodziai, tik kiek kreivi smile.gif

grupes nedideles, uzsiemimai vyksta 4 kartus per savaite, du kart ryte ir du kart vakare. Kaina 25 lt. pigiau Vilniuj gal ir nesurasi. Mokytojos vardas Vaida visada su sypsena wink.gif

Visai puikiai skamba, o kaip ten uzsisarsyti? g.gif
Atsakyti
Laba diena, labai noriu eiti i joga, jau kaip ir susiradau kur galeciau, bet kazkaip nedrasu. Ar labai sunku pradedanciosioms isilieti i grupe, ar nepersunkus pratimai.

Kokia turi buti apranga, apavas. Turiu tik nepatogius kedus, gal reik kazko kito smile.gif
Prasau padekit man, o tai ruosiuos nuo rugsejo bet neprisiruosiu sad.gif Vis bijau
Atsakyti
QUOTE(lile @ 2008 10 28, 10:54)
Laba diena, labai noriu eiti i joga, jau kaip ir susiradau kur galeciau, bet kazkaip nedrasu. Ar labai sunku pradedanciosioms isilieti i grupe, ar nepersunkus pratimai.

Kokia turi buti apranga, apavas. Turiu tik nepatogius kedus, gal reik kazko kito smile.gif
Prasau padekit man, o tai ruosiuos nuo rugsejo bet neprisiruosiu sad.gif Vis bijau

geriausia joga basomis ax.gif apranga - maikutė ir kelnės - svarbu, kad nevaržytų...
aš pati lankau jogos studijos užsiėmimus, tai tikrai niekas nekreipia dėmesio į tai kaip tu apsirengusi thumbup.gif
dėl pradedančiųjų - tikrai nėra sunku, aišku pirmus kartus geriau nepersistengti, nes sekančią dieną tikrai pajusi raumenukus, bet palaipsniui viskas paaiškės ir tikrai nėra ko bijoti wub.gif
Atsakyti