QUOTE(Bezdžionė @ 2010 12 06, 10:14)
P.s. Tikrai nesuprantu, kas ne taip Ta pati hatha, vedama kito trenerio/instruktorais, bus visada kitokia. Jei žmogus dirba, jis visada turės savo metodiką, savo patirtį, savo mokinius - kas čia keisto?
P.p.s. Mane labiau erzina, kai kažkas, palankęs mėnesį kitą užsiėmimus, pasižiūrinėjęs internete, DVD, jau pradeda pats vesti užsiėmimus ir tai labai drąsiai vadina joga, nors supratimo apie biomechaniką, pratimų atlikimo techniką, treniruočių vedimo metodiką ir pan. - nulis
P.p.s. Mane labiau erzina, kai kažkas, palankęs mėnesį kitą užsiėmimus, pasižiūrinėjęs internete, DVD, jau pradeda pats vesti užsiėmimus ir tai labai drąsiai vadina joga, nors supratimo apie biomechaniką, pratimų atlikimo techniką, treniruočių vedimo metodiką ir pan. - nulis
Viena siela karmą užsidirbinėja (kaupimo ciklas),kita-gi priešingai -nuolankiai grąžina prisikaupusias skolas. Nu gerai tiek to viska ka ji padare ne mano reikalas
Sutinku daugelis, matyt nežino kam reikalingos asanos, o kam pranajama, todėl ir daro bet ką ir bet kaip. Neteisingos praktikos požymiai: blogėjanti sveikata, padidėjęs gerų ar blogų emocijų fonas, pažiūrų siaurėjimas,
išsklaidytas dėmesys.