Įkraunama...
Įkraunama...

Joga

QUOTE(murydla @ 2010 11 21, 18:02)
Del profesionalumo nepasakyciau, pagrindinių jogos asanų atlikimo techniką  asanų paaiškinimas, galetu buti ir biski geresnis schmoll.gif mano nuomone, darant asanas reikalinga mokytojo priežiūra.. Bent pradžioje, kol nemoki jausti savo kūno kalbos.

tai as ir sakau, kad pradzioj geriau butu lankyti jogos namus ir visko siekti palaipsniui, o man jau tinka ir sporto klubo joga mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2010 11 21, 21:11)
Gal juokaujat? ŽINOMA, kad įmanoma thumbup.gif

Sakau, išsirinkit kas arčiau namų, eikit ir bandykit. Nes nežinau kaip kitos, aš tikrai nedrįsčiau žmogui siūlyti to ar ano trenerio. Juk mes tokie skirtingi. Tai, kas tinka man nebūtinai tiks kitam.

Aš rinkausi taip - šalia namų VALIO. Pas vyrą nenorėjau, ėjau pas moterį.
Taip ir veda ji mane šiuo nuostabiu keliu jau 5 metus tongue.gif

Tai ir darausi, kur čia patogiau būtų. Kad arti namų, tai iš viso nieko neturiu, nes gyvenu truputį už Kauno. Dairausi arčiau darbo. Dirbu centre, tai turbūt arčiausiai būtų Seinų gatvėje KJS? Įdomu, o ten yra rytinės grupės?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neringa17: 22 lapkričio 2010 - 09:01
QUOTE(Irunia @ 2010 11 21, 20:11)

Nes nežinau kaip kitos, aš tikrai nedrįsčiau žmogui siūlyti to ar ano trenerio. Juk mes tokie skirtingi. Tai, kas tinka man nebūtinai tiks kitam.

Bet galim keistis informacija, o pasirinkti ir spręsti, kas patinka - teks pačioms mirksiukas.gif Žinoma, geriausiai pabandžius - kad ir su vienkartiniu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(neringa17 @ 2010 11 22, 09:01)
Tai ir darausi, kur čia patogiau būtų. Kad arti namų, tai iš viso nieko neturiu, nes gyvenu truputį už Kauno. Dairausi arčiau darbo. Dirbu centre, tai turbūt arčiausiai būtų Seinų gatvėje KJS? Įdomu, o ten yra rytinės grupės?

Beveik visuose KJS filialiose yra rytinės grupės mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Bezdžionė @ 2010 11 22, 09:06)
Bet galim keistis informacija, o pasirinkti ir spręsti, kas patinka - teks pačioms  mirksiukas.gif Žinoma, geriausiai pabandžius -  kad ir su vienkartiniu  ax.gif

Na, joga toks subtilus dalykas, kad jau senai išmokau nekalbėti apie tai jei nieks neklausia ir nesiūlyti konkretaus trenerio tongue.gif Bandyti reikia, bandyti thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas Pasilaiciuose ka nors galetumet rekomenduot?
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2010 11 22, 14:15)
Bandyti reikia, bandyti thumbup.gif

Tas tai taip, nepabandęs nežinosi, bet čia galima sužinoti, kur galima pabandyti smile.gif
Atsakyti
Merginos, o kiek mokat už mėnesį? Pasiskambinau į KJS - jei eini 2 kartus per savaitę, tai mėnesiui kainuoja 140 blink.gif Sakyčiau daugoka. Gal kas žinot kur pigiau? Ar čia visur kainos panašios?
Atsakyti
QUOTE(neringa17 @ 2010 11 24, 10:29)
Merginos, o kiek mokat už mėnesį? Pasiskambinau į KJS - jei eini 2 kartus per savaitę, tai mėnesiui kainuoja 140 blink.gif  Sakyčiau daugoka. Gal kas žinot kur pigiau? Ar čia visur kainos panašios?

Nuo filialo priklauso. Kituose būna pigiau. mirksiukas.gif
O šiaip manau normali ta kaina g.gif

Yra dar:
www.miestojoga.lt Ten 120 Lt.
www.jogosakademija.lt Ten 160 Lt.
www.kaunojogosnamai.lt Ten 140 Lt.

Ir t.t. tongue.gif
Atsakyti
Ieškau grikių lukštų pagalvėlės jogai. Jogos centruose brangoka. 35-45 lt. Gal kas patars? Mąsčiau siųtis, bet kur gaut grikių lukštų ir ar nesigaus sąnaudos tokios pačios+ vargas. Gal kad turit naudotą parduot ar žinot, kur pirkt?
Papildyta:
Sivananda jogos centre 10 kartu abonimentas 200 Lt, tačiau per atviru duru diena galima isigyti uz 170 Lt. Vaikams dar pigiau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Shoko @ 2010 11 24, 17:30)
Ieškau grikių lukštų pagalvėlės jogai. Jogos centruose brangoka. 35-45 lt.  Gal kas patars? Mąsčiau siųtis, bet kur gaut grikių lukštų ir ar nesigaus sąnaudos tokios pačios+ vargas. Gal kad turit naudotą parduot ar žinot, kur pirkt?
Papildyta:
Sivananda jogos centre 10 kartu abonimentas 200 Lt, tačiau per atviru duru diena galima isigyti uz 170 Lt. Vaikams dar pigiau thumbup.gif

Sivananda jogos centruose ant galvos stato. Gydymas brangiau kainuos!
Atsakyti
QUOTE(Salniene @ 2010 11 26, 00:10)
Sivananda jogos centruose ant galvos stato. Gydymas brangiau kainuos!

Ir žvakė pirmąkart atėjus - nesigilinant nei į fizinį pasirengimą, nei sveikatos būklę doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bezdžionė @ 2010 11 26, 10:40)
Ir žvakė pirmąkart atėjus - nesigilinant nei į fizinį pasirengimą, nei sveikatos būklę doh.gif

Oho unsure.gif
Sakyčiau neprofesionalumas trenerių... ir jokios atsakomybės už savo žmones doh.gif
Atsakyti