Įkraunama...
Įkraunama...

Joga

QUOTE(more more @ 2010 11 17, 07:46)
fabijoniskiu impulse antradieniais ir ketvirtadieniais ryte, o treciadieni ir penktadieni vakare joga veda trenere Rita (auksta, tamsi). Man labai patinka. Esu daug kur joga bandziusi, tai ji yra labai profesionali, viska paaiskina, tik manau, kad pradinuku kursa reiktu baigti jogos centre, kur paaiskina visus pagrindus. Nes sporto klube treniruotei skirta valanda, o kiekvienam naujai prisijungusiam viska aiskinti is naujo g.gif

Čia ta pati trenerė, kuri Impulse, Super gym veda pilates bei kitas grupines treniruotes?
http://www.supergym..../gym/treneriai/
Atsakyti
Aciu labai mirksiukas.gif as dabar supratau ;D daugiausiai paciuoze kur jogos centruose dirba, rasiu koki sporto kluba arciau namo ir galesiu kaip zmogus uzsiimti joga, o ne sekta propoguot thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mangėė @ 2010 11 17, 16:03)
Aciu labai  mirksiukas.gif  as dabar supratau ;D daugiausiai paciuoze kur jogos centruose dirba, rasiu koki sporto kluba arciau namo ir galesiu kaip zmogus uzsiimti joga, o ne sekta propoguot  thumbup.gif

Man dabar baisiai smalsu, kas ten vyko?
Atsakyti
QUOTE(Bezdžionė @ 2010 11 17, 09:52)
Čia ta pati trenerė, kuri Impulse, Super gym veda pilates bei kitas grupines treniruotes?
http://www.supergym..../gym/treneriai/

ne, ne sita. as lankau pas Rita, o ji veda tik klasikine joga ir nieko daugiau. Man patinka, kad visa uzsiemima dirbam su ujjayi (pergalingu kvepavimu), kurio ismokau shambu jogos centre. Tai iseinu padirbejus kaip po geros fitneso treniruotes. Man, sportavusiai visa gyvenima (nu jau netrumpa rolleyes.gif ), kruvio per akis, nors trenere visada akcentuoja, kad jogos uzsiemimas turetu trukti 1,5 - 2 val. Paprasciausiai nepakanka laiko atsipalaidavimui ir gal kiek trumpiau darom kvepavimo pratimus. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(more more @ 2010 11 18, 11:43)
ne, ne sita. as lankau pas Rita, o ji veda tik klasikine joga ir nieko daugiau. Man patinka, kad visa uzsiemima dirbam su ujjayi (pergalingu kvepavimu), kurio ismokau shambu jogos centre. Tai iseinu  padirbejus kaip po geros fitneso treniruotes. Man, sportavusiai visa gyvenima (nu jau netrumpa rolleyes.gif ), kruvio per akis, nors trenere visada akcentuoja, kad jogos uzsiemimas turetu trukti 1,5 - 2 val. Paprasciausiai nepakanka laiko atsipalaidavimui ir gal kiek trumpiau darom kvepavimo pratimus. smile.gif

Ačiū smile.gif
Suintrigavai, reikėtų kada nors nusigrūsti pasižiūrėti smile.gif
Mėgstu variantus, kurie tinka ir sportuojantiems/sportavusiems thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Gruodžio 4 d. kviečiu į seminarą (manau patiks toms, kurios mėgsta sportuoti, myli jogą ir siekia dailaus kūno)
http://www.kjs.lt/in...t...7&Itemid=25
Atsakyti
Sveikos visos. Rengiuosi eit į jogos kursus SOHAM. Gal kas galit brūkštelt savo įspūdžius iš ten?

P.S. Esu visiška naujokė šitam reikale.... blush2.gif
Atsakyti
Sveikutės, norėčiau pradėti lankyti jogą. Geriausiai būtų rytiniai užsiėmimai. Gal galit ką nors rekomenduoti Kaune? Smalsu, kur pigiausia, kur geriausia... Gal ir kokį trenerį galit rekomenduoti?
Atsakyti
QUOTE(more more @ 2010 11 17, 07:46)
fabijoniskiu impulse antradieniais ir ketvirtadieniais ryte, o treciadieni ir penktadieni vakare joga veda trenere Rita (auksta, tamsi). Man labai patinka. Esu daug kur joga bandziusi, tai ji yra labai profesionali, viska paaiskina, tik manau, kad pradinuku kursa reiktu baigti jogos centre, kur paaiskina visus pagrindus. Nes sporto klube treniruotei skirta valanda, o kiekvienam naujai prisijungusiam viska aiskinti is naujo g.gif

Del profesionalumo nepasakyciau, pagrindinių jogos asanų atlikimo techniką asanų paaiškinimas, galetu buti ir biski geresnis schmoll.gif mano nuomone, darant asanas reikalinga mokytojo priežiūra.. Bent pradžioje, kol nemoki jausti savo kūno kalbos.
Atsakyti
QUOTE(neringa17 @ 2010 11 21, 16:14)
Sveikutės, norėčiau pradėti lankyti jogą. Geriausiai būtų rytiniai užsiėmimai. Gal galit ką nors rekomenduoti Kaune? Smalsu, kur pigiausia, kur geriausia... Gal ir kokį trenerį galit rekomenduoti?

Kai man draugai užduoda tokį klausimą tai siūlau tiesiog išbandyti kelis trenerius ir išsirinkti, kas labiau prie dūšios. Dar labai svarbu, ką tu nori gauti iš užsiėmimų, nes į tai irgi reikia orientuotis renkantis trenerį mirksiukas.gif
Atsakyti
Galėčiau pasakyti, ko aš tikiuosi iš jogos - dvasinės ramybės, nes paskutiniu metu labai nervinga esu, o nuo nervų, kaip žinot, ir visos ligos prasideda, taip pat norėčiau išmokti taisyklingo kvėpavimo - gal mažiau kvėpavimo ligos kamuotų, na ir šiek tiek sporto, kad energingesnė būčiau. Trumpai tariant - noriu būti fiziškai ir morališkai stipresnė. Kaip sakot, ar įmanoma to pasiekti praktikuojant jogą?
Atsakyti
QUOTE(neringa17 @ 2010 11 21, 18:55)
Galėčiau pasakyti, ko aš tikiuosi iš jogos - dvasinės ramybės, nes paskutiniu metu labai nervinga esu, o nuo nervų, kaip žinot, ir visos ligos prasideda, taip pat norėčiau išmokti taisyklingo kvėpavimo - gal mažiau kvėpavimo ligos kamuotų, na ir šiek tiek sporto, kad energingesnė būčiau. Trumpai tariant - noriu būti fiziškai ir morališkai stipresnė. Kaip sakot, ar įmanoma to pasiekti praktikuojant jogą?

Gal juokaujat? ŽINOMA, kad įmanoma thumbup.gif

Sakau, išsirinkit kas arčiau namų, eikit ir bandykit. Nes nežinau kaip kitos, aš tikrai nedrįsčiau žmogui siūlyti to ar ano trenerio. Juk mes tokie skirtingi. Tai, kas tinka man nebūtinai tiks kitam.

Aš rinkausi taip - šalia namų VALIO. Pas vyrą nenorėjau, ėjau pas moterį.
Taip ir veda ji mane šiuo nuostabiu keliu jau 5 metus tongue.gif
Atsakyti