Įkraunama...
Įkraunama...

Joga

gal kas lanket kauno jogos studijoj, mamu ir kudikiu joga, kokie atsiliepimai. su kokio amziaus kudikiais sportuojama, ar gal dar kur yra tokia joga mamoms su vaikais kaune?
Atsakyti
QUOTE(maman8 @ 2010 11 10, 15:26)
gal kas lanket kauno jogos studijoj, mamu ir kudikiu joga, kokie atsiliepimai. su kokio amziaus kudikiais sportuojama, ar gal dar kur yra tokia joga mamoms su vaikais kaune?

Nelankiau, bet tikrai žinau, kad Vėjų fėjoj Senamiesty tikrai būdavo.
Atsakyti
Gal kas gali pasidalinti patirtim apie Joga Forume? blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Sveiki,
noreciau pasidziaugti, kad šiaurinėje Klaipėdos dalyje (prie dragunu g. -Liepojos pl. 216-6) pagaliau atsidare jogos studija, teko jau kelis kartus apsilankyti ir buvau maloniai nustebinta jaukia aplinka, siltu bendravimu, jogos pratimais kurie subalansuoti taip, kad isejusi po ju, jauciausi labai labai gerai ir atsipalaidavusi . Po jogos ir atsipalaidavimo pratimu, vyksta arbatos gerimo ritualas.
Eh ... tai yra tai ko man reikejo, todel siulau ir jums bent karta apsilankyti.
Daugiau informacijos www.jogaklaipeda.lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maman8 @ 2010 11 10, 15:26)

Dujotiekio gatvėj mačiau visai su mažiukais mamos susirenka. Iki pusės metų kažkur pupuliukai. Varto juos ten visaip, guguoja, krykštauja tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irunia: 12 lapkričio 2010 - 17:20
QUOTE(laumzirge @ 2010 11 04, 01:31)
Sveikos, norėjau paklausti, ar Kaune dar yra normali joga be KJS? Kad kainos ne taip kandžiotųsi blush2.gif

tik norėčiau, kad būtų be visokių smegenų praplovimų (a la sektos). g.gif

Aš lankiau Kaune Miesto Jogą www.miestojoga.lt, vasarą buvau užtingėjus, dabar vėl grįžau. Man didžiausias pliusas, kad šalia namų. Nesu bandžius jokios kitos studijos, esu tik girdėjus, kaip kitur plauna smegenis kaip reikia gyventi, ką valgyti ir t.t., čia šito nėra, dėl to ir MIESTO joga smile.gif
Tiesa, jei gyvenate kitam miesto gale, tai neprivažinėsit...
Atsakyti
QUOTE(palange @ 2010 11 12, 21:49)
Aš lankiau Kaune Miesto Jogą www.miestojoga.lt, vasarą buvau užtingėjus, dabar vėl grįžau. Man didžiausias pliusas, kad šalia namų. Nesu bandžius jokios kitos studijos, esu tik girdėjus, kaip kitur plauna smegenis kaip reikia gyventi, ką valgyti ir t.t., čia šito nėra, dėl to ir MIESTO joga  smile.gif
Tiesa, jei gyvenate kitam miesto gale, tai neprivažinėsit...

Na, čia atskilę treneriai nuo KJS ir atsidarę savo tongue.gif
Nemažai dabar tokių mirksiukas.gif
Dar naujai atsidarė jogosakademija.lt
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2010 11 12, 18:20)
Dujotiekio gatvėj mačiau visai su mažiukais mamos susirenka. Iki pusės metų kažkur pupuliukai. Varto juos ten visaip, guguoja, krykštauja tongue.gif

Ir vadovas Ignas labai malonus žmogus, be to taip pat dviejų nedidelių mažiukų tėtis, tai neatitrūkęs nuo to, kas aktualu mums, auginančioms mažus vaikus. Ir kaip kolega jis man labai thumbup.gif Neslėpsiu, pati dirbu KJS. Man kaip instruktorei labai thumbup.gif mūsų studijos vadovas. Geresnio boso negaliu įsivaizduoti biggrin.gif wub.gif Jis nuolat mus siunčia mokytis, skatina tobulėti, o jei sugalvoji ką nors įdomaus visada padeda įgyvendinti. Va, po Viliaus gimimo man teko rimčiau susidurti su jėgos treniruotėmis, nes patyriau traumą gimdymo metu. Pasitarus su dėstytoju, atradau funkcines treniruotes ir bedarydama jas pamačiau labai gerus rezultatus. Vieną dieną man šovė mintis, kodėl man jas nepristatyti ir kitiems žmonėms? Nepraėjo nei mėnesis ir turėjau visas galimybes susikurti savo grupę thumbup.gif Tikrai nenorėčiau kitur dirbti, vien ką reiškia nuolat vykstantys seminarai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(coliukė @ 2010 11 12, 00:58)
Gal kas gali pasidalinti patirtim apie Joga Forume?  blush2.gif  blush2.gif

Jūs turit omeny Forum sportokluba thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, joges! smile.gif
noreciau pasiteirauti. turiu gan dideliu problemu su nugara, ir labai noreciau lankyti joga Vilniuje, taciau be jokiu nesamoniu, nes viena karta buvau jogos centre, tai dumiau is ten ;D atrodo grynas pasityciojimas is zmoniu. Taip pavydziu draugei. ji gyvena uzsienyje ir pas ja instruktore tokia fainulka, kad ji jau 3 metus pas ja. sako ir rengiasi sportiskai, o ne taip kaip pas mus ;D atrodo patekai i vienuolyna. Gal is tiesu kuri lankote normaliame centre, jeigu galite parasykite jo pavadinima, instruktoriu, dekoojuuu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mangėė @ 2010 11 16, 22:42)
Sveikos, joges!  smile.gif
noreciau pasiteirauti. turiu gan dideliu problemu su nugara, ir labai noreciau lankyti joga Vilniuje, taciau be jokiu nesamoniu, nes viena karta buvau jogos centre, tai dumiau is ten ;D atrodo grynas pasityciojimas is zmoniu. Taip pavydziu draugei. ji gyvena uzsienyje ir pas ja instruktore tokia fainulka, kad ji jau 3 metus pas ja. sako ir rengiasi sportiskai, o ne taip kaip pas mus ;D atrodo patekai i vienuolyna. Gal is tiesu kuri lankote normaliame centre, jeigu galite parasykite jo pavadinima, instruktoriu, dekoojuuu  mirksiukas.gif

Man kaip gaila dėl tokių atsiliepimų. Supranti žmogus, kaip tas įspūdis apie jogą Lietuvoje formuojamas. Stebuklingas dalykas kai kurių rankose tampa atbaidančiu, gasdinančiu... Liūdna.

Mangėė, tikiuosi rasit tinkamą trenerį. Ne visi juk pačiuožę lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2010 11 17, 00:14)
Man kaip gaila dėl tokių atsiliepimų. Supranti žmogus, kaip tas įspūdis apie jogą Lietuvoje formuojamas. Stebuklingas dalykas kai kurių rankose tampa atbaidančiu, gasdinančiu... Liūdna.

Mangėė, tikiuosi rasit tinkamą trenerį. Ne visi juk pačiuožę lotuliukas.gif

fabijoniskiu impulse antradieniais ir ketvirtadieniais ryte, o treciadieni ir penktadieni vakare joga veda trenere Rita (auksta, tamsi). Man labai patinka. Esu daug kur joga bandziusi, tai ji yra labai profesionali, viska paaiskina, tik manau, kad pradinuku kursa reiktu baigti jogos centre, kur paaiskina visus pagrindus. Nes sporto klube treniruotei skirta valanda, o kiekvienam naujai prisijungusiam viska aiskinti is naujo g.gif
Atsakyti