Nu sorry, bet jogos mokytis iš DVD? Man tas pats, kaip vairuoti mokytų Šumacheris per DVD.
Manau, kad neteisingai atliekant asanas galima labiau sau pakenkti, negu gauti iš to naudos. O ir reklamuojama "instruktorė" labai įdomiu būdu - per SM, naujokės. Nemanau, kad įrašyti šiais laikais DVD, kažkoks stebuklas. Pasiimi kilimėlį, pasistatai kamerą, pasivadini "tobulumo jogoje pasiekusia instruktore" - ir va prašom - atliekamas vienas kitas litas kišenėje. Tiesa, dar reikia rasti naivuolių, kurie tais litukais atsisveikins
QUOTE(Moteris @ 2010 11 03, 21:32)
Nu sorry, bet jogos mokytis iš DVD? Man tas pats, kaip vairuoti mokytų Šumacheris per DVD.
Manau, kad neteisingai atliekant asanas galima labiau sau pakenkti, negu gauti iš to naudos. O ir reklamuojama "instruktorė" labai įdomiu būdu - per SM, naujokės. Nemanau, kad įrašyti šiais laikais DVD, kažkoks stebuklas. Pasiimi kilimėlį, pasistatai kamerą, pasivadini "tobulumo jogoje pasiekusia instruktore" - ir va prašom - atliekamas vienas kitas litas kišenėje. Tiesa, dar reikia rasti naivuolių, kurie tais litukais atsisveikins
Jusu laiskas pilnas kazkokios pagiezos... Matosi, jog joga tikrai neuzsiminejate... Paprastai jogistai nebuna pikti ir pagiezingi zmones... Sios jogos instruktores as nereklamuoju (jai tikrai reklamos nereikia), tiesiog turiu keleta atliekamu DVD ir nusprendziau parduoti. Na o DVD, tikrai nuostabi priemone susipazinti su joga. Sutinku su Jumis, jog DVD irasyti nera sunku (kaip Jus parasete), bet irasyti kokybiska DVD tikrai nera paprasta. Be to, jau rytoj issiunciu paskutini vieneta. Jus pavelovote. Geros Jums dienos.
QUOTE(Moteris @ 2010 11 03, 20:32)
Manau, kad neteisingai atliekant asanas galima labiau sau pakenkti, negu gauti iš to naudos.
Manau, kad neteisingai atliekant asanas galima labiau sau pakenkti, negu gauti iš to naudos.
jus labai kategoriska ir manau jusu teiginiai ne visai teisingi.
o susizeisti rizika neziniai kur didesne - per ispardavima isigijus abonementa ivadiniam jogos kursui gerbiamame jogos centre, kur susirenka dideles grupes (netikiu kad mokytojas kiekviena kontroliuoja), ar mokantis is knygos, ar is DVD
Sveikos, norėjau paklausti, ar Kaune dar yra normali joga be KJS? Kad kainos ne taip kandžiotųsi
tik norėčiau, kad būtų be visokių smegenų praplovimų (a la sektos).
Papildyta:
Vilniuje patekau į RJM su smegenų praplovimais (penkiadieniais). Ten viskas vyko iš serijos - išmokinsime jus gyventi, paaiškinsime, kas yra vyrai ir moterys, ir t.t., ir pn. Plius penkiadieniai vyko vienoje vietoje, o vėliau treniruotės visai kitame miesto gale...
Nerekomenduoju...
tik norėčiau, kad būtų be visokių smegenų praplovimų (a la sektos).
Papildyta:
Vilniuje patekau į RJM su smegenų praplovimais (penkiadieniais). Ten viskas vyko iš serijos - išmokinsime jus gyventi, paaiškinsime, kas yra vyrai ir moterys, ir t.t., ir pn. Plius penkiadieniai vyko vienoje vietoje, o vėliau treniruotės visai kitame miesto gale...
Nerekomenduoju...
QUOTE(Moteris @ 2010 11 03, 20:32)
O kas čia blogo, kad vairuoti mokytų Šumacheris iš DVD? Žinoma, jei mokytų mane, būtų nekas, bet jei Brundzą ar kitą panašaus lygio "mokinį" - fantastikai gerai O SM naujokėmis kažkada buvome visos, savo patirties su žinučių skaičiumi neatsinešame, nebent geriau žinome forumo taisykles, bet ne jogos
Vienžo, girdėjau apie šitą jogą, savotiškas variantas, bet pasidomėti verta. Gaila, diskų jau neliko Bet labai norėčiau kada nors pabandyti "gyvai" sudalyvauti tokiam užsiėmime
Bet tai kad medžiagos - pilnas internetas. Nei pirkti nereikia.
Parsisiuntei ir valio - aš jau jogistas.
Aš vis gi palaikau tą nuomonę - kad mokytis iš DVD gali tik sveikas žmogus.
Su sveikatos, o ypač stuburo bėdom, mokytis pačiam nerekomenduočiau.
Be KJS nieko nesu bandžius, tai nieko nepasakysiu. Kai randi ko tau reikia, kitur nebeieškai
Be KJS nieko nesu bandžius, tai nieko nepasakysiu. Kai randi ko tau reikia, kitur nebeieškai
QUOTE(Irunia @ 2010 11 04, 14:52)
Bet tai kad medžiagos - pilnas internetas. Nei pirkti nereikia.
Jei užtenka tik parsisiųti bet ką su žodžiu joga - tada tikrai geriau nepirkti šito DVD Ir bet kurio kito O kai jau žinai, ko nori - nematau nieko blogo, tiek mokantis iš DVD, tiek iš interneto - kas kam patogiau - vieni taupys laiką, kiti pinigus. Juolab, kad ne visi esam vienodi - vieni tik šiaip lanko užsiėmimus, kiti toje srityje dirba ar bent tuo domisi 10-20 metų - visaip pasitaiko Jei vienam nereikia, manau, nereiškia, kad ir kitam nereikia
Sveikas žmogus gali judėti pagal savo fizines galimybes, o esant sveikatos bėdų, reikia gydytis - nei DVD, nei internetas, nei jogos instruktorius už mus nepasportuos ir joks medikas nepagydys, jei nesikreipsim
QUOTE(Bezdžionė @ 2010 11 04, 15:37)
O kai jau žinai, ko nori - nematau nieko blogo, tiek mokantis iš DVD, tiek iš interneto - kas kam patogiau - vieni taupys laiką, kiti pinigus.
Būtent
QUOTE(lukliza @ 2010 11 03, 20:56)
Jusu laiskas pilnas kazkokios pagiezos... Matosi, jog joga tikrai neuzsiminejate... Paprastai jogistai nebuna pikti ir pagiezingi zmones... Sios jogos instruktores as nereklamuoju (jai tikrai reklamos nereikia), tiesiog turiu keleta atliekamu DVD ir nusprendziau parduoti. Na o DVD, tikrai nuostabi priemone susipazinti su joga. Sutinku su Jumis, jog DVD irasyti nera sunku (kaip Jus parasete), bet irasyti kokybiska DVD tikrai nera paprasta. Be to, jau rytoj issiunciu paskutini vieneta. Jus pavelovote. Geros Jums dienos.
Merginos, nesipykit Turiu as tuos abu DVD. Kartais papraktikuoju ir namie, bet geriau klube. Instruktore tikrai gera ir visa medziaga ten profesionalai sudeta, kas nori turet jogos DVD, tai situs galeciau rekomenduoti. Taciau as pati, pries metus, parodoje siuos DVD pirkau po 20 Lt uz vnt...
QUOTE(Vi-Vian @ 2010 11 01, 18:35)
merginos, gal kokiu jogos studiju apie Naujamiesti zinote?
Papildyta:
ir gal turite atsiliepimu apie studija www.asana.lt ?
Papildyta:
ir gal turite atsiliepimu apie studija www.asana.lt ?
Marčiulionio krepšinio akadamijoje (3 a.) vyksta Raido-jogos dinaminės jogos užsiėmimai pas Liudmilą, tačiau tik rusų kalba. Beje, ji veda užsiėmimus ir Sigmos sporto klube.
daugiau info www.raido-joga.lt
Laba diena,
netyčia radau šią temutę, vaikštau į jogą bodygym'e sporto g. pas mokytoja Irma. Esu patenkinta, menesinis neribotas per supermama gaunasi 145lt, galima eiti kad ir kasdien ir dar i kokia aerobika, baseina ar kalanetika uz ta pacia kaina
Uziemimai vakare buna, ir berods sestadieni ryte, gal ka sudomins:) Man patinka!
Zinoma, gal labai rimtai ziuritiems i joga ir "perskysta" gali pasirodyti, bet nenorincioms daug moketi ir tik pasibandyti save - rekomenduoju!
netyčia radau šią temutę, vaikštau į jogą bodygym'e sporto g. pas mokytoja Irma. Esu patenkinta, menesinis neribotas per supermama gaunasi 145lt, galima eiti kad ir kasdien ir dar i kokia aerobika, baseina ar kalanetika uz ta pacia kaina
Uziemimai vakare buna, ir berods sestadieni ryte, gal ka sudomins:) Man patinka!
Zinoma, gal labai rimtai ziuritiems i joga ir "perskysta" gali pasirodyti, bet nenorincioms daug moketi ir tik pasibandyti save - rekomenduoju!
QUOTE(Pūkutis @ 2010 11 09, 15:56)
Marčiulionio krepšinio akadamijoje (3 a.) vyksta Raido-jogos dinaminės jogos užsiėmimai pas Liudmilą, tačiau tik rusų kalba. Beje, ji veda užsiėmimus ir Sigmos sporto klube.
o kokia ten kaina?