Įkraunama...
Įkraunama...

Joga

Mind&Body ačiū už informaciją!
QUOTE(Mind&Body @ 2010 08 19, 09:13)
Nuo rugsėjo mėnesio vėl prasideda pilates, kartais vadinamos tiesiog vakarietiška joga, treniruotės Vilniaus centre, Jakšto g. 16, šokių studijos Soula patalpose. Daugiau informacijos ir registracija – pilatesas@gmail.com

Atsakyti
ŠriŠri jogos centras pirmadieniais daro atvirų durų dienas, tad galite pasibandyti.
Ten lengva joga. www.srisriyoga.lt

QUOTE(anestezija @ 2010 08 19, 08:42)
Ačiū už informaciją!
reikės pabandyti

Atsakyti
QUOTE(vandrija @ 2010 08 19, 11:06)
ŠriŠri jogos centras pirmadieniais daro atvirų durų dienas, tad galite pasibandyti.

pabandžiau ir labai patiko thumbup.gif

man kaip pradedančiai ir norinčiai susipažinti kas ta joga apskritai yra, buvo pakankamai nesudėtinga, nors kai kurių pratimų ir nesugebėjau padaryti.. bet su laiku, manau, sugebėsiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vandrija @ 2010 08 19, 12:06)

Esu girdėjusi dvejopus atsiliepimus: Vieni - puiku, nuostabu, Kiti - nesugalvok eiti, ten kaip sekta, išves iš proto. Norėčiau išgirsti Jūsų nuomonę, kas gali logiškai mąstyti ir realiai įvertinti. Ačiū už nuomomę g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zanuda: 29 rugpjūčio 2010 - 17:59
QUOTE(zanuda @ 2010 08 29, 17:56)
Esu girdėjusi dvejopus atsiliepimus: Vieni - puiku, nuostabu, Kiti - nesugalvok eiti, ten kaip sekta, išves iš proto.  Norėčiau išgirsti Jūsų nuomonę, kas gali logiškai mąstyti ir realiai įvertinti. Ačiū už nuomomę g.gif

Gali ramiai sau eit 4u.gif Buvau, nieks ten jokios teorijos nebruka tau i galva.
Darai pratimus, miegaujies dubenu garsais ir paskui bandai medituot smile.gif
Grisdavau po treniruotes pailsejusi.
Atsakyti
QUOTE(zanuda @ 2010 08 29, 18:56)
Esu girdėjusi dvejopus atsiliepimus: Vieni - puiku, nuostabu, Kiti - nesugalvok eiti, ten kaip sekta, išves iš proto.  Norėčiau išgirsti Jūsų nuomonę, kas gali logiškai mąstyti ir realiai įvertinti. Ačiū už nuomomę g.gif

Negaliu įvertinti logiškai ir realiai, galiu tik subjektyviai biggrin.gif

Pirmausia buvo pasidomėta, iš kur sužinojau, ar sunku rasti - kitaip sakant, buvo iškeltas klausimas, kaip geriau pasireklamuoti potencialiems klientams ir pritraukti daugiau žmonių. Tiesa, man labiau patinka, kai domimasi, ar sportavau/užsiiminėjau joga ir ar neturiu sveikatos problemų rolleyes.gif
Po to buvo jogos asanos - lengvas pasirąžymas, viena kita vos vos sudėtingesnė asana - pvz, žvakė – čia teko suklusti – niekas nepasidomėjo, ar visi (tiksliau – buvo tik visos) gali daryti žvakę pirmąjį kartą, t.y neturi sveikatos problemų, nepastoję, ne mėnesinės – na, aš taip abejingai klientų sveikatai ir savijautai nepratus, bet gal čia mano ankstesnių puikių instruktorių klaida biggrin.gif
Po to buvo relaksas su dubenų muzika – man tai buvo daug geriau už om garso artikuliavimą ar lankstymąsi paveiksliukams. Buvo puiku, bet po kelių ar keliolikos kartų nusibostų.
Tada „meditavom“ –t.y. klausėmės kažko panašaus į senus piratinius diskus – skaitomas tekstas anglų kalba ir vos garsesnis sinchroninis vertimas lietuvių kalba – šiek tiek erzina gerai girdimi angliški žodžiai, kai nemoki kalbos – tiesiog pasimokiau anglų. Po to vaišinomės skania arbata, saldėsiu – ach.... rolleyes.gif - fantastika smile.gif
Viskas ten gerai, kai norisi pailsėti, užsimiršti, tiesiog pabūti su savimi, kai pats nesugebi to padaryti savarankiškai – puikus pasirinkimas, bet jei norisi po darbo dienos fizinio krūvio, prasėjėjus prie rašomojo stalo leisti kūnui atsigauti judesiu – tikrai netinkama vieta.
Tiesiog geriausia pabandyti pačiai 4u.gif
P.s. Dar viena sri sri joga yra/buvo Mokytojų namuose – paprastai apie tą blogesni atsiliepimai.
Atsakyti
Buvau užsivedus kažkada, porą mėnesiukų namie praktikavau, knygelę pirkau, mokiausi pati visus kvėpavimo pratimus ir t.t., po to kažkaip vis pradėdavau pamiršt... Dabar vėl noriu pradėti, bet vis nesiseka.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Waddiwasi @ 2010 08 30, 18:48)
Buvau užsivedus kažkada, porą mėnesiukų namie praktikavau, knygelę pirkau, mokiausi pati visus kvėpavimo pratimus ir t.t., po to kažkaip vis pradėdavau pamiršt... Dabar vėl noriu pradėti, bet vis nesiseka.. biggrin.gif

Matyt karma neleidzia! lotuliukas.gif
Atsakyti
Sunkiausia dirbti su savimi. Kai tingisi ir nenori nieko daryti, tuomet ir karma nepadės..smile.gif
Beje, o joga turi būti sunki, ar lengva? Turiu omenyje fiziniai pratimai?
Atsakyti
QUOTE(vandrija @ 2010 08 30, 21:19)
Sunkiausia dirbti su savimi. Kai tingisi ir nenori nieko daryti, tuomet ir karma nepadės..smile.gif

manau, kad neturetu buti sunku, nereikia saves pertempti ir kesti skausmus, kaskart vis lengviau ir pilniau pasidaro asanos. ilgai praktikuojantiems visos asanos labai lengvai pasidaro biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vandrija @ 2010 08 30, 22:19)

O kas yra sunku ar lengva? Kas sunku man, gal labai lengva kitam arba atvirkščiai biggrin.gif
Turėtų būti pagal kiekvieno žmogaus fizinį pasirengimą smile.gif Vienam žvakė - sunku, kitam - nėra ką veikti; vienas turi riešo traumą - nelabai darys Kakasan'ą, kitas gal balanso nepagauna, trečias pabandys ir iš karto padarys - esam skirtingi. Krūvis mažas - nebus progreso, didelis - pervargstam, didesnė traumų tikimybė. Labai gražu matyti, kai instruktorius/Mokytojas/... sugeba grupėje dirbti su kiekvienu individualiai. Žinoma, va čia tai jau sunku, reikalauja daug žinių bei patirties doh.gif
Atsakyti
Gal galite parekomenduoti kur Kaune geriausia palankyti joga?
Atsakyti