QUOTE(zanuda @ 2010 08 29, 18:56)
Esu girdėjusi dvejopus atsiliepimus: Vieni - puiku, nuostabu, Kiti - nesugalvok eiti, ten kaip sekta, išves iš proto. Norėčiau išgirsti Jūsų nuomonę, kas gali logiškai mąstyti ir realiai įvertinti. Ačiū už nuomomę
Negaliu įvertinti logiškai ir realiai, galiu tik subjektyviai
Pirmausia buvo pasidomėta, iš kur sužinojau, ar sunku rasti - kitaip sakant, buvo iškeltas klausimas, kaip geriau pasireklamuoti potencialiems klientams ir pritraukti daugiau žmonių. Tiesa, man labiau patinka, kai domimasi, ar sportavau/užsiiminėjau joga ir ar neturiu sveikatos problemų
Po to buvo jogos asanos - lengvas pasirąžymas, viena kita vos vos sudėtingesnė asana - pvz, žvakė čia teko suklusti niekas nepasidomėjo, ar visi (tiksliau buvo tik visos) gali daryti žvakę pirmąjį kartą, t.y neturi sveikatos problemų, nepastoję, ne mėnesinės na, aš taip abejingai klientų sveikatai ir savijautai nepratus, bet gal čia mano ankstesnių puikių instruktorių klaida
Po to buvo relaksas su dubenų muzika man tai buvo daug geriau už om garso artikuliavimą ar lankstymąsi paveiksliukams. Buvo puiku, bet po kelių ar keliolikos kartų nusibostų.
Tada meditavom t.y. klausėmės kažko panašaus į senus piratinius diskus skaitomas tekstas anglų kalba ir vos garsesnis sinchroninis vertimas lietuvių kalba šiek tiek erzina gerai girdimi angliški žodžiai, kai nemoki kalbos tiesiog pasimokiau anglų. Po to vaišinomės skania arbata, saldėsiu ach....
- fantastika
Viskas ten gerai, kai norisi pailsėti, užsimiršti, tiesiog pabūti su savimi, kai pats nesugebi to padaryti savarankiškai puikus pasirinkimas, bet jei norisi po darbo dienos fizinio krūvio, prasėjėjus prie rašomojo stalo leisti kūnui atsigauti judesiu tikrai netinkama vieta.
Tiesiog geriausia pabandyti pačiai
P.s. Dar viena sri sri joga yra/buvo Mokytojų namuose paprastai apie tą blogesni atsiliepimai.