Įkraunama...
Įkraunama...

Joga

QUOTE(blackberry @ 2008 11 12, 00:30)
as jau beveik metus vaikstai(aisku galeciau dazniau blush2.gif ) i Ananda, man labai patinka kad nuo pat pradziu nebuvo jokio pataikavimo, seilejimosi ir t.t. mokytoja ne karta kartojo - neikit cia, joga ne visiems..tas mane labai uzkabino ir nepaleidzia iki siol. nera ji jokia pasiputele, ji tiesiog atvira, nuosirdi-nenori nesisypso, jei nenori- ir nesako, tai ka kazkas noretu girdeti. mane zavi ju filosofija- buti laisvam nuo visko. ir jokiu sapaliojimu apie religijas.joga nera religija. sako, tikekit kuo norit smile.gif  pagarba vien zho

p.s. o jei kazkam reikia didelio demesio, i ananda geriau neiti. 4u.gif

IMHO

As galvojau apie Ananda, nes man patogioje jie vietoje yra smile.gif Bet mane ju svetaine kazkaip atgrase. As suprantu kad ten nera jokio pataikavino zmonems, bet kam tas grubumas ir saves sureiksminimas....Tai labai jaucias is ju svetaines...Nors aisku gal tai tik klaidinas pirmas ispudis schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(majaliza @ 2008 11 12, 09:48)
kas del Impuls+ , tai, kaip maciau, veda Renata, jei cia ta pati kaip as galvoju, tai ji yra Gretos Vosylienes mokine. Man visai patinka smile.gif
Dar Dainius veda rytais, jis irgi man patinka smile.gif

Renatos nežinau, bet sporto klubų lygmeny Žirmūnuose, manau, už Dainių daugiau galima išmokti iš Liudmilos (Vilniaus šeipingo klubas) ir Natalijos (Lietuvos vaikų ir jaunimo centras, Šnipiškės). Dainius irgi neblogai, bet patirties aiškiai mažiau. Impulse Jaroslavo joga paprastai būna gera, bet šiuo metu jis ne Pliuse. "Tik jums" paprastai net bandyti neverta - Viktorija, Rūta ir Karina paprastai iš jogos darė aeromix-kalanetik-strech a la joga, pas Irmą Body gym'e (jei dar čia Žirmūnai biggrin.gif ) nebuvau.
Atsakyti
o KUR Kaune galima joga lankyt?
Atsakyti
QUOTE(Bezdžionė @ 2008 11 12, 10:19)
Renatos nežinau, bet sporto klubų lygmeny Žirmūnuose, manau, už Dainių daugiau galima išmokti iš Liudmilos (Vilniaus šeipingo klubas) ir Natalijos (Lietuvos vaikų ir jaunimo centras, Šnipiškės). Dainius irgi neblogai, bet patirties aiškiai mažiau. Impulse Jaroslavo joga paprastai būna gera, bet šiuo metu jis ne Pliuse. "Tik jums" paprastai net bandyti neverta - Viktorija, Rūta ir Karina paprastai iš jogos darė aeromix-kalanetik-strech a la joga, pas Irmą Body gym'e (jei dar čia Žirmūnai  biggrin.gif ) nebuvau.

nebutina cia pie "lygmenius", man dzin kur vyksta tie jogos uzsiemimai, svarbiausia man zmogus ir poziuris mirksiukas.gif .
gal pries 5 metus buvau pas Jaroslava.. nu , ka as zinau, jei nepasilikau, vadinas, nelabai patiko smile.gif Jis beje, dar tada buvusiam Grand gyme ir pilvo shoki vesdavo smile.gif

Atsakyti
QUOTE(majaliza @ 2008 11 12, 11:53)
nebutina cia pie "lygmenius", man dzin kur vyksta tie jogos uzsiemimai, svarbiausia man zmogus ir poziuris  mirksiukas.gif .
gal pries 5 metus buvau pas Jaroslava.. nu , ka as zinau, jei nepasilikau, vadinas, nelabai patiko smile.gif Jis beje, dar tada buvusiam Grand gyme ir pilvo shoki vesdavo smile.gif

Dėl "lygmenų" - aš paprasčiausiai daugiau žinau apie klubus Žirmūnuose. Gal forume lankosi žmogus, kuris lankė užsiėmimus Žirmūnuose esančiuose jogos centruose, gali palyginti detaliau, aš to tiesiog nežinau, nes nesilankiau. Buvo Naga, tebėra Shambu jogos centras - tikriausiai kažkas lankėsi ar lankosi.

Kuo Jaroslavas nepatiko? Man tai tikrai yra ko iš jo mokytis, nors gal man labiau imponuoja kiti dalykai - kvalifikacija, žinios ir sugebėjimas jas perduoti - noriu pasimokyti technikos (asanų, Pranajamos, relakso).

Aš daug kur nepasilieku, tik ten, kur dar galiu ko nors pasimokyti - paprastai grįžtu mirksiukas.gif Kažko nesuvokiu, kažkas būna dar per sunku - taip ir judu ratais smile.gif Norisi tikėti, kad progreso link biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aguoniuke @ 2008 11 09, 22:40)
Sveikos, gal turit pasiulymu, kur vyksta joga zirmunuose ir aplink?  4u.gif

Jei Antakalnis ne per toli, Audra veda Grybo. g. ir turi pradedančiųjų užsiėmimus.
Atsakyti
QUOTE(SkrajojantisOlandas @ 2008 11 12, 13:40)
Jei Antakalnis ne per toli, Audra veda Grybo. g. ir turi pradedančiųjų užsiėmimus.

thumbup.gif daugiau nei tris metus pas ja atlankiau ir man labai patiko thumbup.gif o ir nugaros skausmai gana stipriai apsitvarke nuo to rolleyes.gif gaila, kad apsileidau ir del laiko trukumo ir nelabai patogios vietos nebelankau...reiketu gal kada vel atnaujinti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Yolka @ 2008 11 12, 23:54)
thumbup.gif  daugiau nei tris metus pas ja atlankiau ir man labai patiko  thumbup.gif  o ir nugaros skausmai gana stipriai apsitvarke nuo to  rolleyes.gif  gaila, kad apsileidau ir del laiko trukumo ir nelabai patogios vietos nebelankau...reiketu gal kada vel atnaujinti  rolleyes.gif

Audra turi užsiėmimų ir Gedimino pr., tai vis arčiau centro ir senosios vietos vaikų darželyje.
Atsakyti
QUOTE(Bezdžionė @ 2008 11 12, 13:06)
Kuo Jaroslavas nepatiko? Man tai tikrai yra ko iš jo mokytis, nors gal man labiau imponuoja kiti dalykai - kvalifikacija, žinios ir sugebėjimas jas perduoti - noriu pasimokyti technikos (asanų, Pranajamos, relakso).

nesakau, kad nepatiko, bet tiesiog "neprilipo" rolleyes.gif sakau, kad buvau pas ji gal pries 5 metus, gal kazkas pasikeite dabar smile.gif Ok, ikalbejai, nueisiu kokia diena mirksiukas.gif turesiu UNI abonimenta.
o Impulse pati geriausia ir pati pati -iausia yra Daiva is Asanaviciutes first.gif didis.gif wub.gif tik, deja, dabar laikinai (tikiuosi) jos nera verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(majaliza @ 2008 11 13, 10:22)
nesakau, kad nepatiko, bet tiesiog "neprilipo"  rolleyes.gif  sakau, kad buvau pas ji gal pries 5 metus, gal kazkas pasikeite dabar  smile.gif  Ok, ikalbejai, nueisiu kokia diena  mirksiukas.gif  turesiu UNI abonimenta.
o Impulse pati geriausia ir pati pati -iausia yra Daiva is Asanaviciutes  first.gif didis.gif  wub.gif  tik, deja, dabar laikinai (tikiuosi) jos nera  verysad.gif

Taigi neik - bandei, nepatiko - rasi, kas patiks mirksiukas.gif

Dėl Dainiaus - truputį nepasitikiu. Sportavo moteriškės pas jį išnuomotoje salytėje prieš kelis metus - gal neužakcentavo, kad negalima, gal moteriškė nepaklausė - spaudimas linkęs būti aukštu, padarė nerekomenduotinas asanas - užsikėlė spaudimą ir išlėkė su greitąja į ligoninę. Truputėlį nesaugu ax.gif Nors, jei pats nesisaugosi, joks instruktorius nepadės.
Su Daiva susidurti neteko ax.gif
Atsakyti
Beiškodama internete info apie jogos praktikavimą, užtikau jogos namų ANANDOS internetinį psl. Keistokas puslapėlis, grubokas ir gan atgrasus... Kadangi neigiama reklama taip pat reklama, tai paskatino pasidomėti daugiau. g.gif Radau internete interviu su savininke, jogos mokytoja Reda Lukauskienė. Pasirodo, ji irgi žmogus ir man patiko, tai ką išgirdau.

Turbūt visgi rinksiuosi kitą jogos mokyklą arčiau namų, tačiau gal dar kam nos bus įdomu pasiklausyti šį interviu.
http://www.ziniur.lt...=...9&item=4560
Atsakyti
QUOTE(Bezdžionė @ 2008 11 13, 13:41)
Taigi neik - bandei, nepatiko - rasi, kas patiks  mirksiukas.gif

Dėl Dainiaus - truputį nepasitikiu. Sportavo moteriškės pas jį išnuomotoje salytėje prieš kelis metus - gal neužakcentavo, kad negalima, gal moteriškė nepaklausė - spaudimas linkęs būti aukštu, padarė nerekomenduotinas asanas - užsikėlė spaudimą ir išlėkė su greitąja į ligoninę. Truputėlį nesaugu  ax.gif Nors, jei pats nesisaugosi, joks instruktorius nepadės.
Su Daiva susidurti neteko  ax.gif

vis tiek nuejau smile.gif ta pat diena, kai rasei, kad neiciau. as kaip tas kalakutas lotuliukas.gif kol nepatikrinsiu, nenusiraminsiu

tai va, mano ispudziai: Jaroslavo treniruotes siek tiek pakito, pats patobulejo, gan idomios... bet.. ne man... Net minimalaii ner kvepavimo pratimu. per mazai man jegos, per trumpai atlieka asanas. bet bendrai tai dedu pliusa smile.gif

Dar (prisiskaicius SM pagyru) nuejau tam paciam impulse i Onos vedama joga doh.gif siaubas doh.gif doh.gif be komentaru.....

Nezinojau, kad Dainius veda pradedantiesiems. o jei ta moteris buvo ne pradedanciuju grupeje, tai manau, turedama sveikatos problemu, visu pirma, turejo pati issiaiskinti, ka jai galima daryti, ka ne unsure.gif Bet nenoriu tokiu atveju komentuoti. Juolab Dainius pas mus tik vienasyk pavadavo, tai as jo vedamoj jogoj tik vienasyk ir buvau. kadangi pas mus pagrinde visi tada pazenge buvo susirinke, tai jokiu problemu ir kalusimu nekilo.
Beje, buvo atvejis, kai impulse mire shirdies problemu turejes zmogus, uzlipes ant kardio trniruoklio. Nei kiek neginu atskingu asmenu ir treneriu tuo atveju, bet tai pavyzdys, kad , kaip sakei, visu pirma, uz savo sveikata atsakome mes patys...
Atsakyti