La, pabandyk lankyti joga ,,7muzose", veda nuostabi jogos ir modernaus sokio mokytoja Katerina Deineko. Grupes nedideles ( iki 10), jauki atmosfera, ir svarbiausia, kad Keterina kiekviena judesi metodiskai paaiskina. Ir susikaupt gali laisvai, nes neina, kas nori, turi specialiai isirasyti i sia grupe. Muzos Fabijoniskese randasi
QUOTE(Rasitta @ 2008 10 27, 19:19)
joga vyksta choreografijos saleje, man ten jauku, sudeta nauja grindu danga su batais eiti negalima, pro langa matosi medziai ir namu stogai, zodziu, su vaizdu i jura ant sienu veidrodziai, tik kiek kreivi
grupes nedideles, uzsiemimai vyksta 4 kartus per savaite, du kart ryte ir du kart vakare. Kaina 25 lt. pigiau Vilniuj gal ir nesurasi. Mokytojos vardas Vaida visada su sypsena
grupes nedideles, uzsiemimai vyksta 4 kartus per savaite, du kart ryte ir du kart vakare. Kaina 25 lt. pigiau Vilniuj gal ir nesurasi. Mokytojos vardas Vaida visada su sypsena
Labai sudomino , o kaip pradeti lankyti,ar nepervelu naujokams prisijungti. Kur kreiptis, kokiomis valandomis treniruotes?
gal zinot kur Justiniskese joga buna? Kur butu ir jauku ir "kokybiska"
QUOTE(Vandenidas @ 2008 10 13, 15:43)
gal kas žinote, ar vis dar vyksta jogos užsiėmimai Satori centre Laisvės pr. ?
Laisves pr. nevyksta, dabar Augustionu g. http://www.hatha-yoga.lt/
Sveikos, gal turit pasiulymu, kur vyksta joga zirmunuose ir aplink?
QUOTE(aguoniuke @ 2008 11 09, 22:40)
Be ideju... Gal sporto klube, kokiam Impuls +...
QUOTE(aguoniuke @ 2008 11 09, 22:40)
Palyginus netoli yra Shanti jogos centras. Kalvariju g. 1, prie zaliojo tilto. Jei su masina, tai 5 min kelio.
www.jogoscentras.lt
Ir man visai pas juos patinka.
QUOTE(Bailiuke @ 2008 11 11, 16:08)
Palyginus netoli yra Shanti jogos centras. Kalvariju g. 1, prie zaliojo tilto. Jei su masina, tai 5 min kelio.
www.jogoscentras.lt
www.jogoscentras.lt
As pas juos seniai lankiau kazkada, tai labai nepatiko Net nezinau ar del bendros aplinkos, visokiu murmejimu indiskai gale uzsiemimo...O gal dar tada pati nelabai zinojau kas ta joga
as jau beveik metus vaikstai(aisku galeciau dazniau ) i Ananda, man labai patinka kad nuo pat pradziu nebuvo jokio pataikavimo, seilejimosi ir t.t. mokytoja ne karta kartojo - neikit cia, joga ne visiems..tas mane labai uzkabino ir nepaleidzia iki siol. nera ji jokia pasiputele, ji tiesiog atvira, nuosirdi-nenori nesisypso, jei nenori- ir nesako, tai ka kazkas noretu girdeti. mane zavi ju filosofija- buti laisvam nuo visko. ir jokiu sapaliojimu apie religijas.joga nera religija. sako, tikekit kuo norit pagarba vien zho
p.s. o jei kazkam reikia didelio demesio, i ananda geriau neiti.
IMHO
p.s. o jei kazkam reikia didelio demesio, i ananda geriau neiti.
IMHO
QUOTE(mereveja @ 2008 11 11, 15:06)
Be ideju... Gal sporto klube, kokiam Impuls +...
kas del Impuls+ , tai, kaip maciau, veda Renata, jei cia ta pati kaip as galvoju, tai ji yra Gretos Vosylienes mokine. Man visai patinka
Dar Dainius veda rytais, jis irgi man patinka