Įkraunama...
Įkraunama...

NEXT rūbai

Sveikos, buvau siandiena next parduotuvej, siek tiek nuvyle smile.gif nera didele, moterisku prekiu nelabai daug, ir is tu nieko nesinorejo nusipirkti, vyrisku visikai mazai, va dar vaikisku yra nemazai, bent tai gerai smile.gif kainos pagal mane labai nedaug skiriasi, gal kokiais 5-10 Lt gaunasi daugiau sustis is UK. Tokie mano ispudziai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LinMer @ 2011 09 15, 19:18)
Sveikos, buvau siandiena next parduotuvej, siek tiek nuvyle  :)  nera didele, moterisku prekiu nelabai daug, ir is tu nieko nesinorejo nusipirkti, vyrisku visikai mazai, va dar vaikisku yra nemazai, bent tai gerai :) kainos pagal mane labai nedaug skiriasi, gal kokiais 5-10 Lt gaunasi daugiau sustis is UK. Tokie mano ispudziai :)

tai , kad ir UK next parduotuvej nieko gero. nuotraukose viskas super atrodo , bet kai gauni nelabai :ax: vaiku rubeliai be jokiu priekaistu :)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo (april): 15 rugsėjo 2011 - 18:29
O nėra kokių nors atidarytmo nuolaidų ar pan? bigsmile.gif Ryt nulėkčiau gal biggrin.gif
Atsakyti
Nuolaidu nemaciau, zmoniu kruva, kam dar nuolaidos? Ir taip perka. Vaikisku drabuziu tikrai nemazai, bet jei reikia kokiu bodziu ar sliauztinuku, kaip visada yra ne visos ismeros doh.gif kainos lyg tai nepriklausop nuo vaiko amziaus ( nes next.co.uk yra skirtumas ar perki pizama 12 men vaikui ar ta pacia 4 metu) kainos skirtumas kaip kaz kas rase nuo 5 iki 20 lt (cia man taip pasirode, nes pizama ziurejau blink.gif )
Reiketu paziuret, ar yra rubu nestukems ten, nes moterims tikrai ne itin daug drabuziu maciau...
Atsakyti
Amni, o kaip su moteriškais batais, ar yra? 4u.gif
Atsakyti
Bijau sumelot, nemaciau, apatiniai rubai yra, dirzu keleta maciau, batais nesidomejau 4u.gif
Atsakyti
Batu yra gal kokios 5 poros 4u.gif
Atsakyti
Kurioje Akropolio vietoje jie įsikūrę? g.gif
Atsakyti
QUOTE(cap carap @ 2011 09 17, 16:27)
Kurioje Akropolio vietoje jie įsikūrę? g.gif

Šalia Delano. Pati nebuvau dar, bet anksčiau teko matyti reklamą.
Atsakyti
...man labai nesmagi parduotuve,....stilingu drabuziu pasigedau...vaikams taip pilna drabuziu.
Atsakyti
QUOTE(LiusiLiu @ 2011 09 17, 16:24)
Šalia Delano. Pati nebuvau dar, bet anksčiau teko matyti reklamą.

aciuks.gif

QUOTE(Alfis @ 2011 09 17, 16:33)
...man labai nesmagi parduotuve,....stilingu drabuziu pasigedau...vaikams taip pilna drabuziu.

Man tai aktualiausia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alfis @ 2011 09 17, 15:33)

ir buvo mineta, kad jie labiau orentuosis i vaiku prekes smile.gif
Atsakyti