Įkraunama...
Įkraunama...

NEXT rūbai

[quote=deine,2010 08 06, 09:54]
zinokit yra pamazinti, siulau pirkt 1-nu dudziu didesnius:)

Sveiki,

ar tikrai? ir ar visi batukai pamazinti? Taip noriu isgyti basutes ir tapkutes, bet bijau su dydziais prasisauti, o kainos tai nemazos, teks paskui pardavinet uz puse kainos biggrin.gif

Tai as taip suprantu, kad nesiojanciai 39 dydi(25cm peda), reiktu pirkti UK7 dydi, o ne UK6?
Atsakyti
mano dyddis 40 as perku uk7
Atsakyti
Gal kam bus naudinga, pirkau stai tokias tapkytes namuose vaiksciuoti:

user posted image

Realiai atrodo mielai ir dydis atitiko (emiau UK6, tai atitiko EU39).
Atsakyti
kiek esu pirkusi tai batu dydziai atitiko,nesioju 39,tai uzsisakydavau 6
Atsakyti
Keliu temute biggrin.gif

Gavau stai tokia maikute is nexto:

user posted image

Nesioju 38 dydi, emiau UK10. Tai realiai ne taip aptempta, bet kai as laisvesnius rubelius megstu, tai man thumbup.gif

Taip pat gavau marskinukus baltus:

user posted image

Taip pat emiau UK10. Tiko ir patiko bigsmile.gif Marskinukai graziai ilieminuoti ir grazios baltos splavos, ne pieno baltumo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo orcheja: 04 vasario 2011 - 23:46
Patarimo atejau,
Reik man basuciu is Next man dydis 37, koks pagal juos?

Ir kaip su maudymukais:

koks pagal juos, 75c ir m kelnaites?

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Nikita* @ 2011 02 14, 15:40)
Patarimo atejau,
Reik man basuciu is Next man dydis 37, koks pagal juos?

Ir kaip su maudymukais:

koks pagal juos, 75c ir m kelnaites?

Aciu 4u.gif

As nesioju M(38) dydi. Tai praeita vasara pirkau maudymuka: apatine dali emiau UK8(36), kadangi per klubus pas mane apie 95cm, o virsutine UK10(38). Mano krutine 75D, tai norejosi siek tiek didesnio liemenuko, tai manau 75C butu idealiai. Liemenele bandeau stiliaus.

Del batu, kai buvo dydziai nurodyti pvz UK6, uk7 ir t.t. Pirkau tapkes uk6, tai 39 dydziui buvo kaip tik. Bet dabar kiek ziurejau dydziai nurodyti skaiciukais, tai mergaites pataria imti vienu dydziu didesnius g.gif Tai jums reiketu 38 imti, bet pati dar nebandziau, tai nezinau ar tai pasitvirtina..
Atsakyti
Sveikos mergytes. Noriu paklausti gal kuriai teko susidurti su NEXT didesniu dydziu drabuziais vyrams? Gal zinot kaip ten yra su ju dydziais? Atitinka, gal pamazinti, gal padidinti? Mano vyras toks prie didesniu jau, tai cia LT retai kada itelpa i XXL o turim is UK parsiveze XXXL drabuzeliu tai pats tas thumbup.gif Tai vat ir suku galva ar tiks jam NEXT XXXL drabuziai... 4u.gif Is anksto dekinga uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
Susidurt neteko, bet manau turetu tikti biggrin.gif Nes kiek uzsakinejau savo dydzius, tai dar ne karto negavau pamazintu. Arba kaip tik drabuziai arba didinti.. 4u.gif
Atsakyti
O kaip Next paltukų kokybė? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Krisanta @ 2011 03 30, 11:19)
O kaip Next paltukų kokybė? 4u.gif

As turiu. Pirkau pries 2 metus kai buvau Uk, tai iki siol neatsidziaugiu, nes nesiojasi nuostabiai wub.gif
Atsakyti
Ar vaikui perkant avalynę vadovautis jų duota liniuote?
Pagal juos išeitų kad reikia 27 dydžio, pėda 16 cm kažkur. Šiaip nešioja dabar 25 smile.gif
Atsakyti