Įkraunama...
Įkraunama...

NEXT rūbai

Labas.

As irgi savo mazei pagrinde visus rubelius perku is NEXT, tiksliau draugei siunciu uzsakyma, o ji nuperka ir atsiuncia. O gal zinot ar imanoma butu pas juos atsiskaityti SEB banko Visa Virtuon kortele? Na ji skaitosi tik internetiniams apsipirkimams. Tai galvoju gal leistu g.gif Butu idomu paciai pabandyt uzsisakyt.
Atsakyti
QUOTE(zieminuke @ 2010 02 15, 16:15)
Labas.

As irgi savo mazei pagrinde visus rubelius perku is NEXT, tiksliau draugei siunciu uzsakyma, o ji nuperka ir atsiuncia. O gal zinot ar imanoma butu pas juos atsiskaityti SEB banko Visa Virtuon kortele? Na ji skaitosi tik internetiniams apsipirkimams. Tai galvoju gal leistu g.gif Butu idomu paciai pabandyt uzsisakyt.

Jūs pabandykit sitoje temoje http://www.supermama...?...9921&st=180 paklausti, merginos pacios uzsakineja, tikrai zinos 4u.gif
Atsakyti
Sveikos. Norėjau ir aš pabandyti pati užsisakyti iš next. www.next.co.uk, bet bandant prisiregistruoti, supratau, kad ko gero šitas puslapiukas siųstis tik į UK. Ar aš klystu? O kaip tarpininkės perka? Paskui radau tą lietuvišką vėliavėlę, bet kad ten jau kainos tai ryškiai didesnės, taip ir likau nusiminusi smile.gif blush2.gif
Atsakyti
Next rubeliai man patys paciausi ir patys graziausi labai pati megstu ir vaikiski labai grazus,ir kokybe. thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
As gyvenu UK, retai lankausi NEXT parduotuvej, nes niekada nieko sau tinkamo nerandu blush2.gif
Atsakyti
Mane irgi domina,ar atitinka Next batų dydžiai?
Atsakyti
QUOTE(eeeglute @ 2010 02 24, 17:49)
Sveikos. Norėjau ir aš pabandyti pati užsisakyti iš next. www.next.co.uk, bet bandant prisiregistruoti, supratau, kad ko gero šitas puslapiukas siųstis tik į UK. Ar aš klystu? O kaip tarpininkės perka? Paskui radau tą lietuvišką vėliavėlę, bet kad ten jau kainos tai ryškiai didesnės, taip ir likau nusiminusi smile.gif  blush2.gif

Sveikutes. Nupirkti is www.next.co.uk galima tik i Lietuva nesiuncia. I Lietuva atsisiusti galima is http://www.nextdirect.com/lt/en , bet ten kainos eurais ir siek tiek didesnes nei uk.
Atsakyti
tai galima per tarpininkus uzsakynet, aisku bragiau gaunasi,bet jie viska padarys uz taves 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dianaairija @ 2010 03 27, 19:07)
Mane irgi domina,ar atitinka Next batų dydžiai?

zinokit yra pamazinti, siulau pirkt 1-nu dudziu didesnius:)
QUOTE(guste1587 @ 2010 06 03, 19:09)
Sveikutes. Nupirkti is www.next.co.uk galima tik i Lietuva nesiuncia. I Lietuva atsisiusti galima is http://www.nextdirect.com/lt/en , bet ten kainos eurais ir siek tiek didesnes nei uk.

kainos tikrai didesnes ir jie nedaro ispardavimu, deja:(
Atsakyti
QUOTE(sauleskaitra @ 2010 03 22, 00:59)
As gyvenu UK, retai lankausi NEXT parduotuvej, nes niekada nieko sau tinkamo nerandu  blush2.gif

4u.gif Lankydamasi UK nes salau nuo galimybės užeit į Next ir apsipirkti wub.gif
LTU man labai pikta, kad išparduotuvėse firminius metų senumo (kaip minimum) rūbus pardavinėja už tokią kainą lyg jie būtų ką tik nuo konvejerio g.gif Ir neretai drįsta aiškinti, kad patys madingiausi doh.gif

Klausimas- o Skandinavijoj, pvz Norvegijoje yra Next? rolleyes.gif
Atsakyti
o kaip ten su paltuku, striukyciu dydziais, cia nesioju xs-s tai tikriausiai reikia 8 imti g.gif
Atsakyti
Man tokie grazus vaikiski rubeliai, bet kainos tai kandziuojasi sad.gif

O tas puslapiukas kur kazkas sake www.rubanetas.lt, kaip suprantu jau nebeveikia? Ar zinote ka nors apie tai? 4u.gif
Atsakyti