Įkraunama...
Įkraunama...

NEXT rūbai

Sveikutes, as taip pat daznai perku Next prekyciu savo mergaitei, sau nesu pirkusi. Kokybe tai thumbup.gif . Perku per tarpininkes, taip pat esu pora prekyciu pirkusi LT, silainiuose yra priesais maxima, naujam rudam name ekologija ir mada vaikams, ten yra siek tiek next prekiu, bet sake turbut daugiau neves, nes neapsimoka. Kainos panasios arba didesnes nei per tarpininkes siustis. mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes perkam per tarpininkes is uk 4u.gif
Atsakyti
NEXT turi labai gerą drabužių vaikams skyrių. Brangoka, bet labai gera kokybė. Iš drabužių sau esu pirkusi tik džinsus, nes man pats NEXT'o stilius truputį nuobodokas. Bet kokybė tikrai gera ax.gif
Atsakyti
Man labai patinka vaikams rubuku kokybe 4u.gif Sau ten nesame pirke
Atsakyti
prekiaujame NEXT rubeliais:

http://www.rubunetas.lt/
Atsakyti
O čia jau reklama už kurią mokėt reikia. Gaila, neturime moderatorės.
Atsakyti
Gražių rūbelių ten būna wub.gif
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2009 09 18, 15:48)
koks adresas to puslapio kur pastoviai buna 'offers'  g.gif

sveikutes, man irgi labai idomu, kurioj vietoj tie sale buna? g.gif , nes sitam puslapi, kur pats gali parsisiust prekes jokiu sale nemaciau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(colaura @ 2010 01 28, 16:32)
sveikutes, man irgi labai idomu, kurioj vietoj tie sale buna? g.gif , nes sitam puslapi, kur pats gali parsisiust prekes jokiu sale nemaciau  verysad.gif

http://www.next.co.uk/sale/
Atsakyti
Ka tik grizau is anglijos (pilna next parduotuviu, bent jau londone), vaiksciojau po next parduotuve, bet taip i akis niekas ir nekrito rolleyes.gif
Na bet jei jau sitaip giriat kokybe, reiks bandyt ka nors isigyti ax.gif O ir megztukai nenusiskalbia, nesusibumbuluoja?
Atsakyti
QUOTE(noraxxx @ 2009 09 03, 12:34)
Taip, pastoviai buna. Virsuje yra melynas uzrasas - offers. ax.gif

laba, ir man labai idomu tie seilai smile.gif , taciau kai aspaudi lietuvos vielevle jie kazkur dingsta...tai taip iseina, kad ju nera verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(colaura @ 2010 02 06, 19:24)
laba, ir man labai idomu tie seilai smile.gif , taciau kai aspaudi lietuvos vielevle jie kazkur dingsta...tai taip iseina, kad ju nera verysad.gif

Todel kad 'sale' prekiu i LT nesiuncia 4u.gif
Atsakyti